< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (3202. sayfa)

-
-
-
Geliyor...
-
ulan quantum breaki yarın bitiririm dedim finali yapamadan apar topar kaldırmışlar oyunu . sıkıntı oldu herhalde oyunla alakalı, bu kadar hızlı kaldırmazlardı
-
Obsidian ❤️
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bir arkadaş hatırlatır mısınız demişti geçen gün.
Hafta sonu ücretsiz oyun günlerinde bu hafta ;
Black Desert
Bravery & Greed
PGA Tour 2K23
The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimited
Perşembe akşamı , pazartesi akşamı arası açık oluyor oyunlar.
-
Lisans problemlerinden dolayı her yerde satıştan kaldırılmış durumda. MS ve Remedy açıklama yaptı tekrar eklenecek. GP e de tekrar geliyor aynı şekilde.
Lisans sorununu çözüp kısa sürede geri getireceklermiş.
-
büyük bosslarla kapışmak hep sıkıntı oluuyor bende karakter kayboluyor boss un içinde ne yaptığımı göremiyom
-
Ben demiştim; hem hatırlayıp hem de hatırlattığınız için teşekkürler 🙂...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaslar merhaba, diablo 4 u arkadasimlar ortak alsak xbota ikimizde beraber ayni anda oynuyabiliyor muyuz ? Gerek bazen birlikte oynucaz gerek ayri.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir kişi p1 diğeri p2 evet aynı anda oynarsınız
Ne demek , iyi oyunlar.
-
Wizardry Spell Mastery görevini tamamlaman lazım.Hidden Village'in olduğu haritada böyle 2 görev var.Birinde dalga dalga düşmanları temizliyorsun.Diğerinde büyücü bir hanım kızımızı boss savaşında kesiyorsun , baya zorluyor ama.Bu 2 görevden biridir bu görev.
-
İzleme mesafeniz uzak ise series s gayet yeterli oluyor. Yakından bakınca series x te görüntü daha keskin ama uzaktan farkı anlamıyorsunuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende görev gözükmüyor hidden villageda , ilerledikçe otomatik mi açılıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X