Bayragin yanina gidip travel'a tıklayin. Other'a gelin ve hidden village i goreceksiniz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (3203. sayfa)

-
-
Evet ilerledikçe 2 görev de açılıyor.Tüm büyülere ulaşılıyor görevleri yapınca.
-
Lu Bu'dan o kadar kolay kurtulamazsın :)
Biraz daha Wo Long konuşursak kızacaklar haklı olarak.Ana konusunda yardımcı olurum yine.
- Spoiler olabilir diye düzelttim mesajı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wither -- 6 Nisan 2023; 19:30:23 > -
Al benden de öyle son bölüme gelmiştim. Bi yarım saatlik filan kısım kalmıştı. Uyku bastırdı dedim yarın bitiririm. Sabah bi baktım oyun yok. Alamıyorsun da komple yok. Öyle mal gibi kaldım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Retail mode ile emulator yükleme artık sıkıntıya düşmüş. Resmi discord grubunda da tavsiye olarak hesabı TR yapıp 2 dolara dev account yapabilirsiniz denmiş
Ek: Nintendo nun talebi üzerine olduğu söylenmiş.Alyanna McKennatwitter
Alyanna McKennahttps://twitter.com/alyannamckenna/status/1644033000219332613?s=46&t=OIRg0HYuPRzRm7f6dw5bIg
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silkolet -- 6 Nisan 2023; 21:53:47 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
12 Nisan'da 3. sezon geliyor. Belki yine bir kaç günlüğüne açarlar.
Xboxyoutube
Compete. Win. Ascend 🔥 It’s anyone’s game now - This season is loaded with even more MP maps, modes, and fights coming to Season 03 on April 12.https://www.youtube.com/watch?v=m8QA5GSf-7g -
millet genelde forza ve gamepass için xbox alır, ben ikisini de pek kullanmıyorum yanlış tarafta mıyım acaba
o değil forza bana göre çok boş oyun yav, neden boş geldiğini söyleyeyim oyunda her türlü kazanıyorsun 1. veya 2. olmana gerek yok . Ben bunu gördükten sonra oyundan soğudum, yarış dediğin oyunda rekabet olmalı aga adı üstünde yarışmak yani. NFS oyunlarını tercih ederim çünkü 1. olmaya zorluyor, forzada binbir türlü seçenek açık dünya var ama istediğim rekabet yok .
Single player yarış oyunu dediğin iyi yarışmazsan ilerleyemeyeceğin şekilde olmalı. Yoksa benim için araç almanın, geliştirmenin hiçbir manası kalmıyor. Zaten sonuncu olsan da kazanıyorsun, 1. olsam ne olacak
Forzanın efsane yanı estetiği, kozmetik tarafı. O da bana hitap etmiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeraltofRiviaCiri16 -- 7 Nisan 2023; 0:36:7 >
-
İndirimlerde dikkatinizi çeken oyunlar neler?
Ben farklı oyunlar da seçtim de şu iki oyunu ön plana çıkarmak istiyorum:
Syberia 3 - 22 lira
Beyond a Steel Sky - 40 lira
Bu iki oyun bir süredir istek listemdeydi.
-
VPN' i sadece giriş yapmak için kullanıyorum, oyuna girdigimde kapalı oluyor. Bağlantımda sorun yok, 1000mbps down-upload hızım var. Gecikme yok denecek kadar az fakat görüntü hiç iyi değil. Anlamadım bir türlü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SW4RTHY -- 7 Nisan 2023; 0:47:28 > -
Hangi oyunlarda goruntu kotu? Forza gibi araba yarisiysa veya multiplayer bir fps oyununda goruntu keskin olmaz. Her oyun mu ayni?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Her indirimde söyleniyor ama gene Metro serisini barındıran paket Exodus un bütün DLC leri de dahil ederek 34TL ye geliyor.
AC 3leme paketi var 70TL o da fena değil.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Flight Simulator , Wo Long , Atomic Heart , MK11 şimdilik denediklerim. Youtube da 480P video izliyorum gibi baya kötü görüntü. Bir tek Mk11 grafigi rahatsız etmedi.
Yalnız işin ilginci Gecikme yok gibi bir şey. O konuda mükemmel sistem. Fifa bile oynanır yani. Ama şu görüntüye bi çözüm bulamadım. Tarayıcıdan dolayı vs olabilir mi acaba chrome dan denedim.
Bu arada yazın yurtdışındaydım, 4k tv de tamamen vpnsiz bir şekilde xbox üzerinden AC Origins denemiştim hatta, o zaman da görüntü aşırı kötü gelmişti ama 4K tv den dolayı cloud yetersiz diye düşünmüştüm. Şimdi 1080p monitörde de aynı görüntü.
-
gamepassteki MK11 tamamen yalan dolan. story mod bile paralı
-
Cthulhu temasını sevenler varsa The Sinking City X/S versiyon 69 liraya düşmüş, dip fiyat.
Sherlock Holmes Chapter One Deluxe versiyon içerisinde DLC görevlerinin de yer aldıği season pass dahil 125 lira. Gamepass abonelerine özel. Önceki indirimlere kıyasla standart versiyon fiyatına inmiş Deluxe sürüm.
Dying Light 2'yi de bekliyorsum indirime girmemiş. Bu iki oyunla kapattım şimdilik bahar donemi indirimlerini.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 7 Nisan 2023; 2:23:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Normal Minecraft hiç ilgimi çekmez ama strateji türünü çok severim, bu oyun hem strateji hem de aksiyon barındırıyor. Bugün baya ön inceleme izledim, strateji kısmı baya detaylıymış yani basite indirgememişler. PvP'yi de çok övmüşler, ben muhtemelen uzun süre oynarım bunu : )
-
Ben tarayici performansini bilmiyorum. Direk konsoldan oynuyorum. O yuzden bisey soyleyemem
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X