Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (2828. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
82.433
Cevap
834
Favori
4.169.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
196 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28262827282828292830
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Valla alıyorlar eski oyunlar 50 yeni oyunlar 100 tl hem online da oynuyorlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Çalıştı kartla alınan oyun işine hiç girmeyin bence. Buradan 50 TL fazla verin sağlam oyun alın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu JRPG leri nasıl oynuyor millet hayret ediyorum. Persona 5’i indirdim meraktan eve kustum. Böyle iğrenç oyun ve türü olamaz tam japon işi hiç bana göre değil. Hani derler ya bedava verseler oynamam diye işte Persona bunun en büyük örneği.

• Philipp_Plein kullanıcısına yanıt

Valla aynısı hiç alışamadım, japonların kafası farklı çalışıyor

• Burada Resident Evil için tavsiye veren arkadaşlara teşekkür ederim. Sanırım bu akşam Resident Evil Raccon City edition Alacam. Ordan baslarim

Bu tarz oyunları oynamak için hayatsız olmak gerekiyor. Xbox sağolsun yüzünü doğuya döndü bol bol jrpg görürüz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • O.o.spawn.o.O kullanıcısına yanıt

2022:

Call of Duty®: Modern Warfare® II - Cross-Gen Paketi 700tl

2021:

Call of Duty®: Vanguard - Standart Sürüm 500tl

Call of Duty®: Vanguard - Cross-Gen Paketi 600tl

2020:

Call of Duty®: Black Ops Cold War 500tl

Call of Duty®: Black Ops Cold War - Cross-Gen Paketi 600tl

Cross-Gen isimdeki:Yani oyunun eski xbox one ve yeni Series x-s 'den bahsediyor.

Fakat şöyle bir şey var Cod blops CW ve Vanguard Akıllı teslimat(smart delivery) desteklemiyordu yani ekstra yeni nesil için para veriliyordu.

Cod mw II smart delivery var.Aslında cros-gen yerine standart yazsalar diğeride kasa(vault) sürümü olabilir.Çünkü smart delivery tek app yani önceki codlar gibi iki app yok.

Örnek :Call of Duty®: Vanguard - Xbox Series X|S -Call of Duty®: Vanguard (X1).

COD Vanguard Standart Sürüm içeriği:

- Call of Duty®: Vanguard

-- Oyunun Xbox One sürümünü içerir

-- Xbox Series X|S üzerinden geriye dönük oyun desteği

- Dijital Sürüme Özel - Frontline Silah Paketi

Cross-Gen Paketi içeriği:

- Call of Duty®: Vanguard

-- Oyunun Xbox One ve Xbox Series X|S sürümlerini içerir

- 5 saatlik 2XP: Silah

- Dijital Sürüme Özel - Frontline Silah Paketi

"Ben sanki cross gen i konsol içinde farklı nesiller olarak, cross playi ise hem konsol nesilleri + windows olarak düşünmüştüm. Doğru mu bu? Net bir bilgiye ulaşamadım internetten."

cross gen:farklı nesil (ps4-ps5) (Xbox One- Series X|S)

CROSS-PLAY:platformlar arası oynama.pc-xbox-ps gibi.

"Diğer bir nokta eğerki windows tarafına satın alım vs gibi süreçlerden sonra çıkacaksa daha epey varmış zaten. Ben 28 ekimden sonra pc tarafına da oyun çıkacak gibi düşünmüştüm. Pc tarafı henüz belli değil anladığım? Hep böylemiydi konsol tarafı pc den daha mı önce çıkıyordu?"

Burda PC'den kasıt Windows Store (Windows10/11) Yani PC Game Pass'in platformu.Microsoft oyunları ordan yayınlar.

-Cod MW II, Steam,Battle.net,PS4,PS5,Xbox One ve Xbox Series X|S için 28 ekimde çıkacak.

-Fakat Microsoft ve Activision arasında satın alım anlaşması var .Haziran 2023'e kadar tamamlanması bekleniyor.

-Sony'nin şuan ki COD ile ilgili marketing anlaşması 2024'te bitiyor diye biliniyor.

-Microsoft, Sony'nin Cod ile yürürlükte olan anlaşması tamamlandıktan sonra 2027 sonuna kadar uzatmayı kabul etmiş gibi.

-Anlaşma tamalanır tamamlanmaz olabildiğince bütün Activison Blizzard oyunları (COD MW2 öncesi oyunlar,Diablo2,3,4,Spyro,Crash,Prototype vb.) Xbox ve PC Game Pass'e Gelecek.

• Metacritic 90+:Game Pass

Xbox One:

Persona 5 Royal

Inside

Forza Horizon 4

Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age - Definitive Edition

Dead cells

Psychonauts 2

Ori and the Will of the Wisps

Yakuza 0

Mass Effect Legendary Edition

Xbox Series X|S:

Persona 5 Royal

Forza Horizon 5

Ori and the Will of the Wisps

Microsoft Flight Simulator

Tinykin

Windows 10/11:

Persona 5 Royal

THE ELDER SCROLLS V: SKYRIM

QUAKE

THE ELDER SCROLLS IV: OBLIVION

TETRIS EFFECT: CONNECTED

MINECRAFT

UNDERTALE

AGE OF EMPIRES II

DISHONORED

MICROSOFT FLIGHT SIMULATOR

HALO: THE MASTER CHIEF COLLECTION

KENTUCKY ROUTE ZERO

Forza Horizon 5

Crusader Kings III

Fallout 3

Spelunky 2

Return to Castle Wolfenstein

Opus Magnum

OPUS: Echo of Starsong

Rpg türü en sevdiğim türdür ama başına J gelince aynı şekilde 1dk. bile oynayamıyorum.

İyi veya kötü diye yorum yapamam ama japonların konuları abartılı işlemesi beni soğutan en belirgin sebep.

• legendwarior3 L kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam. Ozaman eniştemle o pc den ben xbox dan mw2 oynamak hayal gibi mi gözüküyor şuan?

Ben şuan gamepass ultimate ortak hesabımıza mw2 alsam bile o 28 ekimde oyunu xbox uygulamasından indiremeyecek diye anlıyorum.

Birde cross gen ve cross playin farklı olduğunu anladım. Ancak mw2 için cross gen yazmasına rağmen oyunun ayrıntılarına baktığımda çapraz platform yazıyor. Pc ve xbox ın birlikte oynamasını destekleyecek mi acaba bu oyun 28 ekimden sonra?

Amacım kısaca şu ben şimdi ortak kullandığımız ultimate hesabına oyunu pre order alsam kendi hesabıma giriş yapıp (ultimate olamayan) büyük ihtimal oynarım.

Ama o ultimate hesabına pc den direkt girse oyunu göremez büyük ihtimal çünkü onun storeunda oyun yok. Ne demek istediğimi anlatabildim mi hocam? Amaç oyunu ortak alıp o ultimate hesabından ben kendi hesabımdan oynamak aslında.

• PS5 den tekrar Xbox Series X e dönmekle nekadar doğru bir karar verdiğimi yine anladım.. Horizon haritalarında arabayla dolaşırken yine kendimden geçtim.. Alternatifi gerçekten yok Ps de.. Aynı şekilde BF2042 ve BF5 oynarken kolun rahatlığı inanılmaz..

• O.o.spawn.o.O kullanıcısına yanıt

Ben şuan gamepass ultimate ortak hesabımıza mw2 alsam bile o 28 ekimde oyunu xbox uygulamasından indiremeyecek diye anlıyorum.

Doğru.

Birde cross gen ve cross playin farklı olduğunu anladım. Ancak mw2 için cross gen yazmasına rağmen oyunun ayrıntılarına baktığımda çapraz platform yazıyor. Pc ve xbox ın birlikte oynamasını destekleyecek mi acaba bu oyun 28 ekimden sonra?

Evet.Xbox,PC(Battle.net,steam),PS. crossplay olacak.

Amacım kısaca şu ben şimdi ortak kullandığımız ultimate hesabına oyunu pre order alsam kendi hesabıma giriş yapıp (ultimate olamayan) büyük ihtimal oynarım.

Doğru

Ama o ultimate hesabına pc den direkt girse oyunu göremez büyük ihtimal çünkü onun storeunda oyun yok.

Doğru

Amaç oyunu ortak alıp o ultimate hesabından ben kendi hesabımdan oynamak aslında.

Ancak PC GamePass ve Windows Store'a gelince satın alınıp veya üyelikle oynanır.

• zone of the enders hd yurtdışı storeda görünüyor, Türkiye Xbox storeda satışa kapalı mı göremiyorum :/

• 20 gün önce almanyadan alınmış ve garantisi 2024 ekimde bitecek olan series x sizce 11.000 liraya alınır mı

• @aschil @legendwarior3 beyler cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Sanki istediğim senaryo olmayacak gibi. Amaç burada oyunu ortak alıp faydalanmak. Ama anladığım kadarıyla oyun farklı store'lardan indirileceği için aynı oyunda buluşsak bile tek ortak satın aldığımız oyunu ikimiz kullanamayacağız gibi gözüküyor.

Sabrınız için teşekkür ediyorum :)

Son kez senaryomu yazıp son yorumlarınızı almak isterim;

Bir tane ortak kullandığımız gamepass ultimate hesabı var. O P2 (pc den xbox app'inden hesaba giriş yapıp oturum açıyor) ben ise P1 (Ev hesabı) olarak kullanıyorum. Ama ben bu profilde oturum açmıyorum. Ancak bu hesabın gamepass nimetinden yararlanıyorum. Çünkü xbox üzerinde bu hesap ev hesabım. Ancak oyunları kendi şahsi hesabımdan oynuyorum. Şimdi ben xbox'ımda ultimate hesabının oturumunu açıp microsoft store'dan MW2' yi ön sipariş ile alsam, sonra oturumu kapatıp kendi şahsi hesabımdan oyunu oynamaya başlasam. O daha sonra satın aldığım bu oyundan bir şekilde faydalanabilir mi? (Dananın kuyruğu burada kopuyor :) bu kısmı hala tam oturtamıyorum kafamda. Çünkü @legendwarior3 hocamın dediğinden anladığım pc kullanıcısı bu oyunu steam ya da battle.net gibi platformların birinden indirmesi gerekiyor. Bu da oyunun pc kullanıcısı tarafından tekrar satın alınması demek. Bu şekilde ilerlense ve aynı oyunda buluşulabilse dahi, xbox üzerinden ultimate hesabına satın aldığım oyunu kullanamayacak diye anlıyorum. Doğru mu?)

Senaryom bu. Umarım anlatabilmişimdir.

Şimdiden teşekkürler.

• şu ürün gümrükte takılır mı 150 euro sınırından ötürü ?

• 
Sayfa: önceki 28262827282828292830
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.