Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (2228. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
13 Misafir (4 Mobil) - 9 Masaüstü4 Mobil3 Android
5 sn
76.328
Cevap
788
Favori
3.749.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
191 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22262227222822292230
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,series s konsolumu kardeşime verip series x aldım ama 1080p tv’de oynuyorum şimdilik.1080’de oynamama rağmen sanki görüntüde fark var biraz.Daha önce aynı senaryoyu deneyimleyen oldu mu acaba ? Bana mı öyle geldi yoksa ? Işıklandırmalar falan daha iyi geldi.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Egeozbaran kullanıcısına yanıt

    Hocam çözünürlük dışında, oyundaki detaylar ve fps farkı hissedeceksiniz. Gayet normal.


    1080p medium ayarlardan, 1080p high ayarlara çıkmış gibi düşünün...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7ender kullanıcısına yanıt
    Sevindim o zaman.Tek kafama yatmayan şey,mesela forza horizon 5’te 4k-30 ve 4k-60 diye iki farklı ayar olacakmış ama 30 olan daha iyi detaylara sahip olacakmış. Keşke 1080p için de bir ayar olsaydı,çok rahat 1080p-60 full detaylar açık oynanabilirdi series x’te. Sanırım 1080p ekran ile kullanan sayı çok az olduğundan yapmıyorlar.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • masterlux kullanıcısına yanıt
    Gt Burkisilino, ekleyebilirsiniz beni.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Selamlar, LG C1 yada LG CX kullanan konsol ve tv ayarlarını zahmet olmazsa ss atabilir mi?

  • 19karabulut07 kullanıcısına yanıt
    Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreamsHDTVTestyoutube
    We go through our recommended best settings on a 48-inch LG CX OLED TV to obtain the highest picture quality (4k@120fps, VRR, HDR & 4:4:4 chroma) while maintaining low input lag when playing games on the Xbox Series X next-gen console. These recommended settings can be applied to the LG B9, C9, E9, BX and GX too. Thanks to our resident HDR expert Adam Fairclough (a.k.a. @Evilboris online) for the [PC Mode] tip. ======================== **Click Below to SUBSCRIBE for More Reviews, Sneak Peeks & Tips: https://www.youtube.com/channel/UCcCYOO2uYPnG-21WDOWdwew?sub_confirmation=1 ======================== VISIT HDTV Test http://www.hdtvtest.co.uk/ FOLLOW US! https://www.facebook.com/HDTVTest https://twitter.com/hdtvtest https://www.instagram.com/hdtvtest https://twitter.com/vincent_teoh https://www.patreon.com/hdtvtest
    https://www.youtube.com/watch?v=5Y9qcXMQg_s
  • Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

    Guardians Of Galaxy, son zamanların en komik ve eğlenceli oyunu olabilir. Çizgi romanları veya filmleri sevenler bu oyuna bayılır.

    Drax'in odun ama sempatik yanı, Star Lord'un cool olma çabaları, Groot'un ekibin en aklı başında üyesi olması. Rocket'in espirileri ve diğer ekip üyeleriyle sürekli atışması. Gamora'nin Star lorda vurduğu laflar.

    Gemide Drax'in odasında bir kitap var, bildiğin kahkaha attirdi.😂

    Henüz 1 2saat oynamama rağmen bayıldım diyebilirim. 👌🏻 Uzun süredir aranılan, taze kan(Lineer) bu olabilir. Oynanış biraz hantal fakat 1 2 saat sonra alışılıyor. Grafikler oldukça iyi diyebilirim.

    Avengers'dan sonra, Square Enix kendini affettirmiş. Harika bir prodüksüyon yapmışlar. Oyun epey hikaye ağırlıklı, ara sahne ve diyalog dolu, üstüne 15 saatte bitiyor. Tam istediğimiz eski oyunlar gibi olmuş. Açık dünya oyunlardan bıkanlara ilaç gibi gelecektir. Umarım iyi bir satış rakamı yakalarlar. Far Cry 6 gibi oyunlar yerine bu tür oyunlar daha çok satmalı.

    Umarım çok iyi bir satış rakamı yakalarlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 26 Ekim 2021; 19:40:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sine-FİL kullanıcısına yanıt

    500 liracik Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sine-FİL kullanıcısına yanıt

    far cry anthologyi(3-4-5-6) 367 liraya aldık laf söyletmem. :)

  • Ben ön sipariş almıştım, malesef 6 çok kötü. Aslında bile bile lades oldu, acaba iyi olur mu diye almıştım. Fakat ne doğru düzgün bir hikaye var, ne de sağlıklı animasyonlar. Ancak elinde hiçbir oyun olmayacak, o zaman belki bir şans verilebilir.

    Kara_06 Xbox kardeşliğini duymuşsunuzdur. Kimse 500 vermiyor. :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sine-FİL kullanıcısına yanıt
    Hocam ben ps5 üzerinde oynuyorum 2 saat falan baktım. Oyun fotoğraflarda göründüğü gibi çok da iyi grafiklere sahip değil gibi geldi. Acaba sx'te nasıl? Bildiğim kadarıyla xboxta daha yüksek çözünürlükle çalışıyor.

    Abartmış olmayayım ama 5.oyunun grafikleri bazı noktalarda daha güzel gelmişti.

    Yine de 6.oyun ilk izlenimime göre 5'ten daha güzel geldi bana. En azından eli yüzü düzgün bi şeyler yapmışlar. Müzik kullanımı, ara sahneye verilen önem vs. Oyunun başındaki gemi görevi çok etkileyiciydi özellikle. Yine de bu saydığım özellikler 3A bir oyuna göre bakarsak ahım şahım düzeyde değil. Fc serisine göre şaşırtıcı sadece.

    Son olarak ara sahnelerde bazı noktalarda kare düşüşü var gibi geldi. Oyun pürüzsüz çalışmıyor. Belki güncellemeyle düzelir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hell-Riegel kullanıcısına yanıt
    Ara sahneleri 30 FPS yapmışlar. İlk defa dışardan baktığımız bir ana karaktere 30 FPS ara sahneler hiç yakışmamış doğrusu. Bu departmanda Ubisoft çuvallamış. Böylesi sinematik bir oyunda, çok akıcı ara sahneler, oyuncuyu oyunda tutmaya yarar. Dediğiniz gibi 5. Oyundan daha iyi, Philly gibi çok egzantrik karakterler var. Yan karakterler oldukça eğlenceli yazılmış. Fakat günün sonunda benim için eksiler daha ağır bastı. Sadece grafikler yeterli midir ondan çok emin değilim. Ekran yırtılması ve Pop-İn gibi problemler de cabası. Yeni başlayacak arkadaşların şevkini kırmak istemem, fakat ben hiç beğenmedim. 4 5 saat sonunda silmiştim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 27 Ekim 2021; 0:35:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sine-FİL kullanıcısına yanıt
    Hocam ubisoft ara sahne özürlüsü bir firma bence. Çoğu oyunda ara sahnede grafikler oyun içinden iyidir, ubisoftta tam tersi :) ara sahne bitince grafikler güzelleşiyor. 30 fps olayı da sabit değil maalesef, bazı yerlerde takılıyor.

    Ekran yırtılması dediğiniz şey sanırım karakteri sağdan sola soldan sağa çevirirken grafiklerin rahatsız edici hal alması. (teknik terimleri bilmiyorum :))
    Ben de çok rahatsız oldum o durumdan. Günün sonunda yine sağlam gunplay kalıyor yine diğer oyunlarda olduğu gibi. Bir de müzikler ve ses efektleri çok hoşuma gitti.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar heralde 6 aylık live gold hediye alma seçeneği kaldırılmış; 3 aylık var, başka da seçenek yok...
    120 TL olan 6 aylık şimdi 75×2= 150 TL olmuş oldu. Bir yıllık düşünen 60 TL zararda artık. Böyle olacağı belliydi. Dua edelim yılbaşına yakın zam da gelmesin...

    Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • https://www.playstore.com/urun/xbox-live-gold
    Türktelekom kullanan var ise buradan yıllık gold üyelik alabilir, ayrıca faturaya ek olarak satılıyor aylık 23 liraya geliyor.
    Abone olmayanlar alabiliyor mu onu bilmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tayaydin kullanıcısına yanıt
    Ben hepsiburada’dan aldım 265 TL.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sine-FİL kullanıcısına yanıt

    Beklediğimiz gibi çıktı hocam oyun o zaman, gamepass sağolsun oyun çokluğundan direk çıkışta almayacak olsam da indirimde alıp oynayacağım bir oyun oldu bu. Avengers gibi içi boş bir oyundan sonra bu oyunun satış anlamında başarılı olmasını bende istiyorum, oyuna emek verdikleri belli oluyor, sırf bu oyun için yeni bir rock albümü yapmış adamlar :)

  • Arkadaşlar gamepass avantajlar menüsünden 3 aylık discord nitro ücretsiz alabiliyorsunuz.Aktif ettikten sonra discord'da faturalandırma ayarları başlığı altındaki hediye envanterine geliyorsunuz ve 3 aylık youtube premium kodu veriyor onuda ücretsiz bir şekilde alabilirsiniz.

  • yodayoucancallme kullanıcısına yanıt

    Red Dead ' i kaptım hemen. Uzun süredir bekliyordum teşekkürler Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams 

  • Alpheratz kullanıcısına yanıt

    akşam ekliyorum hocam

  • 
Sayfa: önceki 22262227222822292230
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.