Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (2113. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
83.340
Cevap
835
Favori
4.230.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21112112211321142115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Monitor için yazan arkadaşlar ayrı başlık altında konusu var oradan faydalanabilirler.

https://forum.donanimhaber.com/xbox-series-x-s-tv-monitor-kulaklik-tavsiyesi-ana-konu--145834653-22

• Xbox tarafında Gamescom da bir beklenti var mı acaba? Bilgisi olan var mı?

• Overwatch Legendary Edition P1 ücretsiz veriyorum. ( Sadece oynamak için alacak olana ücretsizdir. ) İsteyen p.m atabilir. Diğital kardeşlik takas bölümüne mesaj attırmadı onun için buraya yazıyorum.

• Dream Machine kullanıcısına yanıt

Ben ciddi bir şekilde oynuyordum ama bilgisayarda. Bf3-bf4-bf1 hepsini bilgisayarda oynadım. HEpsini toplamda 2500 saat civarı oynamışımdır beki daha fazla. Ama konsolda bu tür fps oyunlarını oynaması zulüm. Bf1 ve bf5'i xbox'ta denedim oynamaya. Dayanamadım sildim. Gamepad ile fps oynaması zevk vermedi. Oynanmıyor da zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-05BCBF09E

Ben ciddi bir şekilde oynuyordum ama bilgisayarda. Bf3-bf4-bf1 hepsini bilgisayarda oynadım. HEpsini toplamda 2500 saat civarı oynamışımdır beki daha fazla. Ama konsolda bu tür fps oyunlarını oynaması zulüm. Bf1 ve bf5'i xbox'ta denedim oynamaya. Dayanamadım sildim. Gamepad ile fps oynaması zevk vermedi. Oynanmıyor da zaten.

Bende PC den geçtim ama bana aynı geldi yani tabiki mouse kadar hassasiyet beklememek gerek ama çok zevksizdi diyemem. Sanırım siz çok profesyonel oynuyorsunuz ondan kaynaklı olabilir ben daha amatör takılıyorum 😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oynanmıyor kısmı kişiye göre değişir. Gamepad ile 68-8 oynadım baya oynanmıyormuş.

• LinkX kullanıcısına yanıt

Ben hayatımda ilk kez gamepadi elime aldım. Futbol oyunları hariç. 8-9 ayda single playerlarda nişanımı baya geliştirdim ama multiplayerda millet gamepadin profesörü olmuş. Hep öl öl bir yere kadar sildim attım. Ben adamın üstüne getirene kadar ölüyorum. Klavye mouse desteği olmayan hiçbir fps'yi online oynanamam artık. Hikayeli oyunları oynarım. Co op oynarım ama bf tarzı multiplayer rekabetçi oyun oynamam. Millete kebap kill oluyorum.

• Dream Machine kullanıcısına yanıt

Beni ekle hocam OKaanYldrm , ps geçen bir arkadaş daha var forumdan eklemiştim dün akşam b1 oynadık , oda bf5 i tekrar indiriyor beraber oynarız müsait zamanda

• Back 4 Blood deneyen var mı arkadaşlar ? Açık beta kodu alamadım, merak ettim oyunu Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams 

• 2 aya alışırsın ya ne çabuk pes etttin :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krone

Back 4 Blood deneyen var mı arkadaşlar ? Açık beta kodu alamadım, merak ettim oyunu  

PM den kod gönderiyorum sana;)

• Philipp_Plein kullanıcısına yanıt
    Varsa kod başka ben de alabilir miyim:)

• quote:

Orijinalden alıntı: ciways

Varsa kod başka ben de alabilir miyim:)

Gönderdim.

• Tesekkür ederim

• Ben ps3 de ilk defa gamepad kullandığımda bad company 2 yeni çıkmıştı kd 1.0 dı bf 3 çıktı 1.6 la bitirdim bf 3 ü bf 4 e geçtiğimde kd 2.5 di o gün bu gündür artık klavye mouse la oynadığımdan daha iyiyim gamepadde. 3 aya alışırsın gerisi ince ayar sniper vs.

Bi de codda rainbow 6 de öğrenilmez çok hardcore var ama bf de conquestte oynayınca karambola çok adam vurabiliyorsun daha kolay geliştirebiliyorsun kendini. Codda ttk çok kısa ilk önce kim nişan aldıysa o öldürüyor bf o konuda hep 2. Bi şans veriyor adamı görüe görmez ölmüyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Illusive Man -- 6 Ağustos 2021; 21:8:4 >
  • Back 4 Blood
    Xbox Series X
    2160P/60 FPS

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pes etmeyin. İlla ki alışıyorsunuz

• Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams
    Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

yeni dark mode ayarları,artık controller ve güç butonu ışığı ayarlanabiliyor.

• Arkadasimda PS4 var . Xbox series x ve Ps4 ile oynayabileceğimiz cross platform önerdiğiniz oyunlar hangileri ? internette listeleri var ancak hangi oyunlar indirmeye deger ve gercekten destekliyorum (bazıları fake gibi duruyor) emin olamadım. BDO indirdik mesela ama saniyorum desteklemiyor , bir cok sayfada da desteklediği yazıyor cross platform. O yüzden burada deneyimleyen biri varsa onun görüşlerini merak ediyorum.

• No Man's Sky var. Arkadaşımla oynuyoruz. Istersen deneyebilirsin. Bu arada xbox sahibi olan o, ben de ps4 pro var :D

• 
Sayfa: önceki 21112112211321142115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.