Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (1959. sayfa)

-
-
Evet edge geldi bana da, mouse desteği çok güzel, geforce now ise engellemş, girilmiyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çok saçma değil mi geoforce now engeli. Sırf ps exc. lerini oynamayalım diye yapıyorlar bunu
Beyler bir sorum olacak.
Xboxda Series X teki 2k desteğinin oyunlardaki çalışma mantığı nasıl işliyor ? Oyun native 4k ve 1080p desteği var ama xboxda ise 2k desteğide var cihaz otomatik olarak native 2k mi yapıyor yoksa downscale edip 4k dan 2k ya mi indiriyor??
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dün 3 saate yakın series s de apex oynadım sanki gözlerim bozuldu gibi rahatsız etti uzak mesafe çizimleri berbat
Series x de nasıl acaba sorun donanim kaynaklimi yoksa XS pach almadığı için midir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Patch yok hocam getirmediler halen ve gelecek gibide durmuyor
Hocam peki series x de uzak mesafe çizimleri apex için nasıl deneme şansınız oldu mu
Fiyatı ne kadardı?
-
Mavi ve siyah vardı 545 TL
Knockout City oldukça eğlenceli ve oynaması kolay bir oyun. Gamepass'e gelmesi iyi oldu, denemeyen varsa tavsiye ederim.
-
Uzak mesafe çizimi dediğiniz nedir tam olarak? Series X'de apex oynuyorum ben.
-
Series X
Scarlet Nexus
2160P
60 FPS
Demoyu oldukça beğendim. Çok akıcı bir oynanışa sahip. Nier Autamata'ya benziyor. Metacritic den 83 84 civarı alacağını düşünüyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Uzakta bulunan nesnelerin netliği hocam kastettiğim net mi s de bata bulanık
Hocam single yoksa online mı oynanıyor?quote:
Orijinalden alıntı: mcgoktugKnockout City oldukça eğlenceli ve oynaması kolay bir oyun. Gamepass'e gelmesi iyi oldu, denemeyen varsa tavsiye ederim.
Hocam ben Amazon ile iletişime geçtim vergi olayı satıcı Amazon olduğu zaman fiyata dahil oluyormuş. Diğer durumlarda dahil olmama durumu da varmış ve bu nedenle satıcı ile iletişime geçin dedi. Satıcıya gece mesaj attım ancak hala geri dönüş alamadım. Bu nedenle cevap gelmezse iptal etmeyi de düşünüyorum akşama kadar bekleyip.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michael Fenix -- 22 Mayıs 2021; 14:52:55 >
-
Hocam ben de series s kullanıyorum ve en çok oynadığım oyun Apex Legends, dediğiniz sorun bende de var. Sanki kenar yumuşatma kapalı gibi görünüyor. Görmek zorlaşıyor bazen. Bir de arada saçma sapan fps düşüşleri yaşıyorum fov ayarını çok yükseltemiyorum o nedenle özellikle ranked haritasında düşüş yaşanıyor. Sizde de o durum var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michael Fenix -- 22 Mayıs 2021; 14:58:46 >
Hocam fov düşükte bana hiç tad vermiyor 100 e çektim
Ama zayıf görüntü üzdü açıkçası XS li oyunlarda konsol baya güzel
Umarım pach alır apex
Bf1 yi denedim o da uzak çizimler çamur gibi
Benim merak ettiğim
Series x kullananların apex de uzak çizimleri nasıl
Bilgilendirme için teşekkürler, satıcıdan cevap gelince paylaşırsa iz sevinirim.
Ben de çok beğendim demoyu, zevkli oynanışı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X