Hocam bende üye olmadan direk alışverişle gift card alıp bir denemek istiyorum.Mesela Ac Valhallayı alıcam 168BRL diyor ben toplamda 170BRL alıcam Gift cardları ayrı ayrı alıp total yapabiliyormuyum cüzdan misali.Ayrıca kodları ne kadar sürede gönderiyorlar alım sonrası? Bilgi verebilirsen memnun olurum. |
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (1612. sayfa)

-
-
Ayrı alıp toplayabilirsiniz, cüzdana para yatırmak gibi. 100+70 yapabilirsiniz.
Kodları 10-15 dk sonra gönderdiler, mtc'den aldığımda.
Konsoldan ülkeyi brezilya yapın, cihaz kendini restart etmek isteyecek. Açılınca market yine Türkçe ama para birimi BRL olacak. Marketten kodları ekleyin cüzdana, tam menü ismi aklıma gelmedi. 170 yükleme yapınca oyunu satın alın, cüzdanınızdan yüklediğiniz bakiye ile ödeyin.
-
Teşekkür ederim hocam
bir denyeyim,sıkıntısız hal ederim umarım
-
Hocam konsol brezilya adresi soruyor storeda
Kayıtlı kartı silmem mi lazım otomatik ödeme deki?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunderksk -- 19 Aralık 2020; 18:14:11 > -
Bir tane adres ekleyin web sitesinden, bir oteli felan.
-
deniyorum olur inşallah,haloldu hocam saolasın
Mtc işini sayenizde öğrendim süper oldu valla baya hesaplı bizim store a göre
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunderksk -- 19 Aralık 2020; 18:39:48 > -
Güzel haber ;) hayırlı olsun.
Dediğim siteden indirimleri takip ederseniz, brezilye ya da biz ekonomik oluyoruz. Güzel fırsatlar oluyor...
-
Sanal kart ile ödeme yerine neden gift kart tercih ettiniz hocam?quote:
Orijinalden alıntı: SultanApexGüzel haber ;) hayırlı olsun.
Dediğim siteden indirimleri takip ederseniz, brezilye ya da biz ekonomik oluyoruz. Güzel fırsatlar oluyor...
-
Brezilya sanal kartım yok :)
Brezilya için konuşuyoruz hocam, ucuz oyunları oradan almak için.
-
Biliyorumda Trdeki sanal Visa mastercard olmuyor mu?
Gift kart için ödemeyi nasıl yapıyorsunuz yine kartla değil mi? -
Benim bildiğim kredi kartı için ülke kontrolü var, Microsoft'a kart tanımlarken.
Gift card geriye kalıyor, onu da MTC game den alıyoruz.
-
Code vein Series X'de çok güzel çalışıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugun control u denemek istedim oyun yarim inmisken actim ama cok kotu geldi gozume. Sanki one da oynuyormusum gibi grafikler normal mi bu? Gears 5 ten sonra deneyince dayanamadim kapattim. -
quote:
Orijinalden alıntı: BjKs1903
Bugun control u denemek istedim oyun yarim inmisken actim ama cok kotu geldi gozume. Sanki one da oynuyormusum gibi grafikler normal mi bu? Gears 5 ten sonra deneyince dayanamadim kapattim.yeni nesil için optimize edilmedi. Ama edilecek diye biliyorum
-
Left 4 dead'in yapimcilarinin yeni oyunu 600, 860 ve 1000 lira olmak üzere üç versiyonu var, kısacası dolar 10 olarak baz alınmış. -
x/s güncellemesi gelecek ama paralı malesef. gamepass versiyonu x/s güncellemesine dahil değil.quote:
Orijinalden alıntı: BjKs1903
Bugun control u denemek istedim oyun yarim inmisken actim ama cok kotu geldi gozume. Sanki one da oynuyormusum gibi grafikler normal mi bu? Gears 5 ten sonra deneyince dayanamadim kapattim.
Uzak dur. Steam fiyatı 249 TLquote:
Orijinalden alıntı: Artizt
Left 4 dead'in yapimcilarinin yeni oyunu 600, 860 ve 1000 lira olmak üzere üç versiyonu var, kısacası dolar 10 olarak baz alınmış.
Bölgesel fiyatlandırmayı anlarım arada 30-50 hatta 70 tl oynar ama 2 katı fark? Üstelik base sürüm.
İndirim dönemi alınır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 20 Aralık 2020; 2:42:51 > -
Eyvallah..quote:
Orijinalden alıntı: Philipp_PleinGiriş xbox’ım yazan yerin altında yardım yerine tıkla anketi doldur bir P1 hak daha veriyor yani toplam 5+1 hakkın var 1 yılda.
Hayırlı olsun, tahminen 15-20 Euro arası bir iaden olur.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X