Bugun aldim kargoya verildi ups < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rentacar2 -- 10 Kasım 2020; 17:44:4 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (1373. sayfa)

-
-
Loading bitmiş beyler kesin bilgi :) . Şak diye açıyor. Harici hdd den oyunlar rahat bir şekilde atılıyor direk görüyor. Aynı ağdan olan xbox dan aktara biliyorsunuz yine oyunlarınızı. Tekrar indirmenize gerek olmuyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ulan o kadar iyi konsol cikariyorsun insan 1 tane de ayni gün oyun cikarir klasik microsoft
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
teknosa da kargoya vermedi vay arkadaş. Beni buluyor ya.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Lod0ssGüle güle kullan dostum.
sagolasın kardesım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Konsollarına kavuşan arkadaşlara hayırlı olsun ; Konsolunu önsipariş vermeden ; teknoloji mağazalarından alan oldu mu acaba?
Vatandan alan olmuş.
Ben bugün 13.15 de sipariş verdim 2 saat sonra ups kargoya teslim ettiler hocam.
Şarj kiti mediamarktta da zamlanmis iyi oldu dün aldigimiz. Vatandan qldigim Series X de ups de bakalim yarin teslim görünüyor. İnşallah teslim alabilirim
www.teknosa.com
Xbox Yeniden Şarj Edilebilir Pil ve USB-C Kablosu Fiyatı ve Özelliklerihttps://www.teknosa.com/xbox-yeniden-sarj-edilebilir-pil-usbc-kablosu-p-125088427?recommended_by=instant_search&personaclick_search_query=xbox
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Amazon.de üzerinde az biraz önce DHL takip numaram eklendi. Dün ödeme yapılmıştı fakat Dispatched bile değildi, Kargo no vs yoktu. Hadi hayırlı olsun herhalde bugün veya yarın yola çıkıyor; biraz rahatlamış oldum.
Bu arada yukarıda bir arkadaş yurtdışından sipariş veriyorsunuz nedir bu paniğiniz demiş. Hak verdim açıkçası, bugün çıkış günü daha hiçbir şey için geç değil. Her şey hemen olsun istiyoruz, kargolar 24 saat'i geçmeden İstanbul'a geldi çoğumuzun, ülkemizdeki e-ticaret siteleri standart kargolama ile şurdan şuraya getiremiyor malı 3 günde.
-
Benim konsoluda kargoya vermediler yanlız değilsiniz 😁quote:
Orijinalden alıntı: scalebor90teknosa da kargoya vermedi vay arkadaş. Beni buluyor ya.
Şimdi mail geldi kargolamışlar inanamadım :)
Baya Gears Tactics'le konsol çıkardı adamlar. Tur bazlı strateji oyunu ile konsol çıkardılar ne diyeyim .d
-
Hayda. Neden ki acaba? Bir arkadaş 7sinde önsipariş verdi, yarın elinde olacak.
-
-
Konsol 4.4 kg ama bana sanki daha ağır geldi. One S'ten iki kat ağır gibi.
-
Hadi yeni ep olmasinda elindeki bir oyunu susle onla cik konsolun gucunu goremedk ama şaşırtmadıquote:
Orijinalden alıntı: gyulanemethBaya Gears Tactics'le konsol çıkardı adamlar. Tur bazlı strateji oyunu ile konsol çıkardılar ne diyeyim .d
quote:
Orijinalden alıntı: egonschieleHayda. Neden ki acaba? Bir arkadaş 7sinde önsipariş verdi, yarın elinde olacak.
bugün kargoya verildi bakalım ne zaman gelecek 11 11 kampanyasından dolayı tüm kargolar overload çaşlışıyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X