Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (1373. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
82.499
Cevap
836
Favori
4.175.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
196 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
88. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 13711372137313741375
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

@scalebor90

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rentacar2 -- 10 Kasım 2020; 17:44:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Loading bitmiş beyler kesin bilgi :) . Şak diye açıyor. Harici hdd den oyunlar rahat bir şekilde atılıyor direk görüyor. Aynı ağdan olan xbox dan aktara biliyorsunuz yine oyunlarınızı. Tekrar indirmenize gerek olmuyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ulan o kadar iyi konsol cikariyorsun insan 1 tane de ayni gün oyun cikarir klasik microsoft

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teknosa da kargoya vermedi vay arkadaş. Beni buluyor ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lod0ss

Güle güle kullan dostum.

sagolasın kardesım

• Konsollarına kavuşan arkadaşlara hayırlı olsun ; Konsolunu önsipariş vermeden ; teknoloji mağazalarından alan oldu mu acaba?

• Return Zuha kullanıcısına yanıt
    Vatandan alan olmuş.

• scalebor90 S kullanıcısına yanıt
    Ben bugün 13.15 de sipariş verdim 2 saat sonra ups kargoya teslim ettiler hocam.

• Şarj kiti mediamarktta da zamlanmis iyi oldu dün aldigimiz. Vatandan qldigim Series X de ups de bakalim yarin teslim görünüyor. İnşallah teslim alabilirim

• BjKs1903 kullanıcısına yanıt

• Amazon.de üzerinde az biraz önce DHL takip numaram eklendi. Dün ödeme yapılmıştı fakat Dispatched bile değildi, Kargo no vs yoktu. Hadi hayırlı olsun herhalde bugün veya yarın yola çıkıyor; biraz rahatlamış oldum.

Bu arada yukarıda bir arkadaş yurtdışından sipariş veriyorsunuz nedir bu paniğiniz demiş. Hak verdim açıkçası, bugün çıkış günü daha hiçbir şey için geç değil. Her şey hemen olsun istiyoruz, kargolar 24 saat'i geçmeden İstanbul'a geldi çoğumuzun, ülkemizdeki e-ticaret siteleri standart kargolama ile şurdan şuraya getiremiyor malı 3 günde.

• quote:

Orijinalden alıntı: scalebor90

teknosa da kargoya vermedi vay arkadaş. Beni buluyor ya.

Benim konsoluda kargoya vermediler yanlız değilsiniz 😁

• burak reis kullanıcısına yanıt

Şimdi mail geldi kargolamışlar inanamadım :)

• cadavaros kullanıcısına yanıt

Baya Gears Tactics'le konsol çıkardı adamlar. Tur bazlı strateji oyunu ile konsol çıkardılar ne diyeyim .d

• headhunter kullanıcısına yanıt

Hayda. Neden ki acaba? Bir arkadaş 7sinde önsipariş verdi, yarın elinde olacak.

• Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams
    Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

Mediamarkt gününde teslim etti. Konsol gerçekten aşırı sessiz ve öyle dedikleri gibi durduğu yerde ısınan falan bir konsol da değil, buz gibi. Ayrıca hızlı olsun diye hemen Ori indirdim test etmek için, 6k 60 fps supersampling ve 4k 120 görünce şaşırdım.

Eklemek isteyen arkadaşlar olursa çok sevinirim. Gamertag: ermangulec

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egonschiele -- 10 Kasım 2020; 20:34:28 >

• Konsol 4.4 kg ama bana sanki daha ağır geldi. One S'ten iki kat ağır gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: gyulanemeth

Baya Gears Tactics'le konsol çıkardı adamlar. Tur bazlı strateji oyunu ile konsol çıkardılar ne diyeyim .d

Hadi yeni ep olmasinda elindeki bir oyunu susle onla cik konsolun gucunu goremedk ama şaşırtmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: egonschiele

Hayda. Neden ki acaba? Bir arkadaş 7sinde önsipariş verdi, yarın elinde olacak.

bugün kargoya verildi bakalım ne zaman gelecek 11 11 kampanyasından dolayı tüm kargolar overload çaşlışıyor

• 
Sayfa: önceki 13711372137313741375
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.