Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (1225. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Bıyıklı Bey , haritaci41
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir (5 Mobil) - 5 Masaüstü6 Mobil1 Android
5 sn
83.638
Cevap
833
Favori
4.262.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
34. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 12231224122512261227
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dice gibi tembel ve oyun topluluğuna kulak vermeyen bir stüdyo hayatta patch getirmez, anca seneye çıkması beklenen Battlefield'da konsolların asıl gücünü görebileceğiz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • +1
    Örneğin bir hesapta cod mw ve cod mw 2 remastered var ise, mw2 remastered'ın bonus Ghost skinini sadece bu hesap üzerinden oynadiğinizda erişebiliyorsunuz. P1 ve P2 kendi hesaplarindan oynarken skin kullanilamiyor.

• Artizt kullanıcısına yanıt

O yeni bf ne zaman çıkacak belli değil adı sani belli değil garanti modern savaşlara dönecekler ama korkutuyor beni eline yüzüne bulastiracaklar diye bakalım ne çıkacak ortaya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rainbow Six Siege bu hafta gamepass'e geliyor.Umarım devamı gelir Ac ve Farcry serileri de gelir.

• Revrains R kullanıcısına yanıt
    Yazın bf v ve battlefront 2 gelişimini sonlandırdılar, sağlam çalışırlar bence, kaç sene üst üste kimsenin hoşuna gitmeyen call of duty oyunlarindan sonra nasil güzel cod yaptilarsa, bf v'den sonra da keyifli bir battlefield gelecektir.

• Artizt kullanıcısına yanıt

Battlefront3 bekliyorum ben yeni nesilde starwars tadını acayip güzel alırız ama ea bot bastığı için sağ olsun tadı çıkmıyor oyunun

• Diğer oyunlar 4k 60 FPS veya 30 fps de olur. Cyberpunk 2077 4k 30 fps olur sanırım

• Fallout 4'ün genel hikayesi çöptü. Önceki oyunlarda olan yan görev bolluğunun yarısı bile yoktu. Ama finali çok güzeldi.

• e.salvador E kullanıcısına yanıt

Nesil sonuna kadar series x üzerinde 1080 ve 2K'da 60 fps altına düşen bir tane oyun görmeyiz gibi misal cyberpunk berileyici olabilir 4K'nın geleceği için onlar 60fps sunarsa oyunu diğer yapımcılar üstünde baya bir baskı olur düşük puan almak isteyemem 4k 60fps için özel çaba gösterir

Endiselenme konusunda sana katılıyorum. Daha buglanmis olan kupayı düzeltmekten aciz bir firma. Adamlar sorunu biliyor ama düzeltmiyor ve sorulduğu zaman yakın zamanda güncelleme gelmeyecek diye başlarından atıyorlar. Şaka gibi.

Bf3 veya bf4 remake yapsalar ben okeyim. En çok zevk alarak oynadığım fps oyunlardandi. Bf5 yerine modern zamanlarda geçen oyun sonra bf5 çıksa daha başarılı olurlardı. Art Arda 2 oyun geçmişte olunca sıkıyor insanları.

• Ben başka bir açıdan yaklaşacağım. Fallout 4 oynamadım fakat önce Fallout New Vegas ardından Fallout 3 oynamıştım attan inip eşeğe binmek gibi gelmişti : )

Genelde Bethesda oyunlarında muhteşem bir ana hikayeden ziyade yan hikayeler ile örülmüş dünyasıyla ilgi çeker.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 19 Ekim 2020; 23:57:31 >
  • tospik kullanıcısına yanıt

Eski oyunların 4k veya 3k gelmesi o kadar önemli değil üzülmeyin. Önemli olan yeni gelecek BF nasıl olacak.

• Periah P kullanıcısına yanıt

Hocam ben ne demişim sen ne demişsin :))

Ben yeni oyunun bf3 veya 4 remake olmasına okeyim. Sinirli olduğum konu kupa olayını bir türlü düzeltmemeleri ve bunu biliyor olmaları (yanlış hatırlamıyorsam 4-5 aydır düzeltmediler) :))

Biz Halo'yu bekliyoruz online tarafı nasıl olacak bakalım. 10 yıl desteklenecekmiş oyun. Hikaye kısmı ile online kısmının ayrı ayrı çıkacağı söyleniyor.

• KrallŞaplakçı kullanıcısına yanıt

Geçmişi bir anda silip atamazsınız. Ps4 Pro'nun laneti devam edecektir bir süre.

• Periah P kullanıcısına yanıt

Hocam buyuk ihtimalle daha erken çıkarmak adına ikiye böldüler oyunu. En son gösterilen gameplay çok kötüydü. Oyunun baya cilalanmasi gerekiyordu. Bu da zaman isteyen bir durum.

10 yil uzun bir süre insallah yapımcı firma sözünde durur. Senede 1 tane dlc çıkarsalar 10 tane yapar. Müthiş bir sayı olur gerçekten :))

Ben konsolda zamanımın çoğunu online araba yarışı ve online fps ile geçiriyorum. Araba yarışı konusunda Forza Motorsport geliyor ve mükemmel olacağını hepimiz biliyoruz bu tarafta hiç şüphem yok

Online fps konusunda da Halo Infinite büyük heyecanla beklediğim bir yapım, online fps oyunlarında nedense gerçekçi grafikler ve oynanıştan çok oyunun eğlenceli olmasını seviyorum. Bu yüzden Infinite oynanışı çok hoşuma gitti, çünkü çok eğlenceli görünüyordu. Grafikleri gerçekçi olmasın, yeterince cilalandıktan sonra eğlenceli bir online deneyim sunsun başka birşey istemiyorum.

• Mayısta Game Pass için Red Dead Redemption 2 gelmişti, eylül itibariyle oyun kaldırıldı, kütüphanenizde ne gibi değişiklikler oldu, oyun kütüphanenizde kaldı mı, kaldırıldıysa indirimli alım hakkı vs mi verildi, detay verebilecek olan var mı?

• turkish_styler T kullanıcısına yanıt
    1. parti oyunlar kalkınca tekrar oynayamıyorsunuz indirseniz bile. Microsoft'un kendi oyunları sadece kalıcı olarak Gamepass'de.

Bu oyunu biliyorum başka bir şey beklemiştim yazınızdaki yorumdan.

Red orchestra 2 remastared yapılıp konsola getirilse bundan güzel olur.

Veya Heroes and generals da getirilebilir

• 
Sayfa: önceki 12231224122512261227
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.