Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (1224. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
83.626
Cevap
834
Favori
4.261.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12221223122412251226
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hikayeli oyunlarda hiç sorun yaşamadım bu arada ea ve ubisoft oyunlarında ama online konusunda belki öyledir bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SultanApex S kullanıcısına yanıt

Bu arkadaşı çok takmamaya çalış sıkıntılı kesimden

• Starfield için animasyon sistemini sıfırdan yazmışlar. Acaba bu sene Starfield'dan gameplay videosu görebilir miyiz. Bildiğim kadarıyla oyun 2015'den beri geliştiriliyor.

BioWare ve Bethesda'yı çok severim. Bu yüzden Starfield ve yeni Dragon Age'in başarılı olmasını istiyorum. Bence Fallout 4 de iyi bir oyundu fakat diğer Fallout oyunlarına göre hikayesi baya zayıftı. Keşke Fallout 5'i Leonard Boyarsky yazsa.

• Benim için tek önemli olan şey bu sefer kapıları tak diye açacak mıyız yine bekleyecek miyiz o yükleme ekranını

Hocam aşağıdaki soruma cevap verirmisiniz

Şimdi eski cıhazda 1080p 60 fps çalışan bir oyun daha iyi donanımlı cıhazda yine aynı şekilde mi çalışır ? Fps artışı bile mi olmaz

Bilmediğimden soruyorum .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Revrains R kullanıcısına yanıt
    Sizin canınızı çok sıktım sanırım

• Fallout 4'ün hikayesini de çok takmadım da , oyunda yeni nesil oyuncular zorluk çekmesin diye power armor ve fusion çekirdeği yağdırmışlardı oyuncunun üzerine.Oyunu bitirdiğimde 12 farklı power armorum 30 civarı fusion çekirdeğim vardı.Mutant base'lerini elimi kolumu sallayarak geçtim tüm oyun.

Ha 40 saat başından kaldırmadı oyun o ayrı ama power armor dediğin oyunun sonlarında ulaşılacak eşya olur.Wasteland'de beni gören köşe bucak kaçıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wither -- 19 Ekim 2020; 21:49:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sine-FİL

Oyundan oyuna değişiyor,%80 her iki hak faydalanıyor. Bazı Ea, Ubisoft gibi rekabetçi oyun çıkaran firmalarda sadece oyunun alındığı hesaba tanımlanıyor.

NBA 2K’da durum nasıl bilginiz var mı ?

• MambaVino kullanıcısına yanıt
    Yanılmıyorsam her iki kişi de görüyor olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 19 Ekim 2020; 21:52:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KrallŞaplakçı kullanıcısına yanıt

Bir oyun nasıl kodlandı ise öyle çalışır. Eğer sen oyunu bir cihaza 1080p olarak 60fps kilitli kodladıysan oyunu yeni cihaza uygun yamalamazsan öyle çalışır. Kod, yani oyun ben yine cihaza geçtim; performans kilidimi açayım, çözünürlüğümü arttırayım demez.

Ancak şu olur, 60 fps veremiyorsa 60fps sabit verir. Ya da dinamik çözünürlükle çözünürlük düşüşü oluyorsa olmaz. 30fps veya 60fps hedefli oyunlar bu değerlerde sabit çalışacak. Ama 30 olan 60, 1800p olan oyun 2160p olmayacak.

Mesela yeni nesilde rdr2'de de bu durum var. Yeni nesilde iki cihazda da fps daha sabit olacak ama 60fps olmayacak.

Bu arada xsx'in avantajı şu, x1x in hedef çözünürlükleri genellikle fazla. Yama almayan çoğu bu nesil oyunda xsx avantajlı olacak. Bu xsx'in iyi olmasından değil, x1x'in ps4 pro'dan iyi olmasından dolayı... Oyunlara yama gelirse xsx ve ps5 yakın değerlerde çalışır; bu da firmaların kararı.

Tamam mı?

Tamam teşekkürler
    Ps4’de performans artırıcı mod vardı ve eski oyunları daha iyi çalıştırıyordu ama dediğiniz gibi 60 fps kilitli ise değişmez.

Sony detay vermedi ama pro'daki boost mod gibi ise, 25fps veren 30; 55fps veren 60 verir. 1800p olan bf5, 2160p yani 4k olmaz.

Burada xsx alacakların şansı, xbox one x'in iyi bir cihaz olması. X1X genellikle 4k hedefli profilde çalışıyordu. Rdr2, bf5 gibi oyunlar native 4k olacak. Firmalar güncelleme yayınlarsa hepsi yeni nesilde 4k olur.

Çözünürlük artışı için zaten güncelleme şarta ben fps olarak dedim ama dediğiniz gibi 60 fps kilitini unuttum

Benim canımı sanal ortamda kimse sıkamaz şap şap ama sizi gördüğüm kadarıyla at gözüktüğü takmış bir arkadaşsınız çoğu olayda hızlıca atlıyorsunuz düşünmüyorsunuz şap şap

• quote:

Orijinalden alıntı: SultanApex

Dice oyun için yama yayınlamaz ise durum bu olacak. Ama yama gelir heralde; ps5 te 4k olur.

Eğer detaylı bir güncelleme gelirse 4k 60 fps ultra ayarlarda rahatlıkla çalışacaktır.Benim 5700xt bile 4k ultra ayarlarda 60 fps'de yağ gibi akıyordu.Ayrıca oyun xbox one x'te 4k'dı ama tıpkı ps4 pro'da olduğu gibi detay seviyesi pc'deki versiyonunun yanına bile yaklaşamıyordu.Sanırım konsollarda medium low ayarlarda çalışıyordu.Çünkü ciddi bir fark vardı.Tüm platformları oled 4k tv'de denemiştim. Gerçekten fark büyüktü.

• Konsoldan en büyük beklentim warzone bf fortnite gibi oyunlarda 1080p 120 FPS de yağ gibi akması.

• GT_55 kullanıcısına yanıt

Çalışır tabiki, umarım her firma oyunlarına yeni nesil güncellemesi getirir. Maliyetli bir iş ama, yama geldi diye oyunu alacak insanlarda olur.

• Revrains R kullanıcısına yanıt
    Sıkmadıysam sevindim kimseyi üzmek kırmak istemem

• GT_55 kullanıcısına yanıt

Dice oyuna bir daha güncelleme yapmamak üzere bırakmıştı oyunu yeni konsollar için istisna yapılır mı bilinmez ama detaylı falan beklemeyin bence

• e.salvador E kullanıcısına yanıt

Online rekabetçi oyunlarda beklediğin gerçek olacak ama 4K için söz veremem orası ayrı konu R6 misal 120FPS olacağı açıklandı yavas yavaş hepsi açıklanır

• 
Sayfa: önceki 12221223122412251226
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.