media markt sıtesınde urunu gorebılen var mı ? |
Xbox Series S Vatan Bilgisayar 3990 TL (4. sayfa)

-
-
Ben gördüm vardı 3989'a sattılar.
-
bursadan alacak var mı bende 2 adet sipariş oluştu nedense.
-
Güç olarak ps4 pro gücünde. Ssd falan filan daha güncel cihaz. 4K takıntısı yoksa iş görür
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Korupark bursada 2 tane varmış fiyat güncel hala
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu oyun oynamak adına baya ekonomik bir konsol şu an. Kesinlikle tavsiye ederim.
-
Series S'in gücü RTX 2060'tan bir tık yüksek gibi. Öyle düşününce bu fiyatlara çok ucuz bir cihaz. Malum ekran kartı problemi de var, bu kadar iyi oynatan bu kadar uygun başka cihaz bulunamaz.
-
En düşük sanırım 3100 tl gibi fiyatlara düşmüştü. Alıp denemek istiyordum ama o ara borç içindeydim. Şimdi de çok saçma bu fiyatlara. Hayırlısı bakalım.
Bütün sitelerde tükenmiş görünüyor kaçırdık sanırım
-
Bu fiyata alanlara şimdiden tebrikler.Son treni kaçırmadılar bu sayede.Bu fiyatları seneye artık rüyanızda göremeyeceksiniz.
-
Tüh bir fırsat daha kaçırdık.
-
www.vatanbilgisayar.com
MICROSOFT XBOX WIRELESS OYUN KUMANDA SİYAH(9.Nesil) fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/microsoft-xbox-wireless-oyun-kumanda-siyah.htmlwww.vatanbilgisayar.com
MICROSOFT XBOX WIRELESS OYUN KUMANDA BEYAZ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/microsoft-xbox-wireless-oyun-kumanda-beyaz.htmlkol hala ındırımde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingodisco09 -- 26 Kasım 2021; 14:59:33 > -
Mavi ya da kırmızı kollardan biri indirimde olsaydı keşke.
-
Valla beyler bu fiyatları sonra zor bulursunuz. Ben, Playstaiton 4 Slim 500 GB modeli Bim de 1500 liraya satılıdığında, tanıdığım herkese söylemiştim kaçırmayın diye. Almayan bin pişman oldu, ikinci el piyasasına bakmak zorunda kaldı. Dolar kuruna bakan mallarda uygun indirim olursa kaçırmayın. Bugün için tuzlu olabilir ama yarın için baldan tatlıdır.
-
Teknosada da görmüştüm dün gece kararsız kalıp almamıştım. Bugün 5600 yapmışlar. 24 saatten kısa bir sürede 1600 tl kar edecektim
-
Media markt mağazada 2 tane var şuan bir tanesini ben aldım 4000tl fiyatı. 4100 eft yapana alırım isteyen varsa
Kurtköy viaport da an itibariyle 4 tane kaldı
Ben de dayanamayıp mağazada şansımı denemek istedim az önce sitede yazan fiyattan aldım almak isteyen arkadaşlar stok olan vatan mağazalarından alabilir
Hocam sitede yazan derken? Vatanın sitesinde yazan 5.799 TL
www.vatanbilgisayar.com
Microsoft Xbox Series S fiyatı, teknik özellikleri ve modelleri, Xbox Series S en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da. Kargo ücretsiz, hemen satın al.https://www.vatanbilgisayar.com/microsoft-xbox-series-s-oyun-konsolu.html?fbclid=IwAR0E0hoG4H6_VyJUri8An6nJBD8ADDsUM6ldYGikIWgqD6euU1qHaH2c1to&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle -- 26 Kasım 2021; 21:20:42 >
-
Hocam şimdi buna ne üyelik alacağız? Alışık değilim hiç.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X