< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xbox Series S Vatan Bilgisayar 3990 TL (2. sayfa)

-
-
yedek kol aliyim mi diye düşündüm ama sonra dedim kola para veresiye bilgisayara yedekte konsolu da yanında alıvereyim dedim sonra biraz daha düşer bence diye düşündüm tekrar 3500 e falan düşmesini bekliyecem alım gücü düştüğü için teşvik amaçlı düşürebilir bazıları
yalnız son 2 haftada parasını dolarda tutan için sıcak fırsat
-
Artık şunu açıklığa kavuşturmakta yarar var. Bu ülkede iğneden ipliğe bugün ne alırsanız yarın aynı ürünü zamlı alırsınız. O yüzden bu fiyata alınır mı gibi sorular sormayın bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu fiyatları Microsoft söylüyor bunlar öyle yapıyor sanırım. Çünkü yurtdışında da kampanya ile 45 dolara düşürmüş gamepad fiyatlarını.
Çünkü biliyoruz ki dolar bu şekildeyken vatan ve teknosa hayatta bu fiyata vermez.
Kafayi yiyecem gecen hafta 3400e satilan alet suan 4000 tl... Alacaktim o fiyati gorsem simdi 500 600 fazla vermej hic icimden gelmiyor diye tutuyorum kendimi.
Kesinlikle katıliyorum ihtiyaci olan alsın olmayan ihtiyacı olan baska seyi alsın. Hicbirseye ihtiyac yoksa yatirim yapsin. Cunku hem aldiginda hem de yatirim yaptiginda en kotu paraniz deger koruyacak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam kalıcı olarak mı düşmüş yoksa süreli bir kampanya mı acaba?
Ek olarak mobilden 50tl indirim nasıl alınıyor?
-
İyide 3400 dediğiniz ithalatçı garantili değil mi? Vatan da olan 2 sene tr garantili sanırım.
-
Black Friday dönemi boyunca kampanya var. Sonra normal fiyata dönecek.
-
arkadaşlar kutudan tek kolmu çıkıyor? birde tv de 2,1 hdmi desteği yok sıkıntı oluyormu ?
-
İlk sorunuzun cevabı Evet.
İkinci sorunuzun cevabı Hayır.
-
teşekkür ediyorum
-
ithalatçı olanda da 1 yıl Microsoft TR garantisi oluyor 600 liraya 1 yıl garanti uzatma gibi bir şey bu
Anladım o zaman vatandaki çok mantıklı. Tr de olan teknik servisler malum hele de ithalatçılara hiç güvenilmez.
-
Mobilde 50 bende dusmedi arkaraslar. Kod falan var mi ?
xbox s ps4 e mi denk geliyo yoksa ps5 in muadili mi
-
-
hatta mediamarkt da aynı fiyata koymus:
-
Sanırım bugün black friday diye yapılan bir kampanya bu. Stok çoksa bile gece 00.00 itibariyle sona ereceğini düşünüyorum.
Şuanda mediamarkt, teknosa, vatanda mevcut.
-
vatan da x box bitti joystick hala 699
mediamarkt ta x box stok var joystick 1000 TL
teknosa x box stok var joystick 1000 TL
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fcgrkm -- 26 Kasım 2021; 10:27:59 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X