Alsak 1 hafta sonra satabilir miyiz? |
Xbox Series S Vatan Bilgisayar 3990 TL (3. sayfa)

-
-
yeni nesil konsol yani ps5'e denk geliyor ama ps5'e göre daha düşük çözünürlükte oynatıyor oyunları yani ps5 ps4 pro'ysa series s ps4 gibi düşünülebilir. Series x ps5 ile benzer güçte. Kısacası series x ve ps5 4k çözünürlüğü hedeflerken series s 1080-1440p hedefliyor fakat üçü de yeni nesil konsollar yani bundan 5-6 sene sonra çıkacak oyun üçüne de çıkacak ps4'e en fazla 1 sene daha çıkmaya devam eder.
-
Mediamarktta 150 tl garanti bonus vardı ve bana özel 4000 tl üzerine 200 tl indirim vardı. İndirim nedense 4 aralıkta uygulanacakmış. Bakalım inş gönderirler ve indirimi söz verdikleri gibi uygularlar.
Teknosa ve vatanda stok bitmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rimesia -- 26 Kasım 2021; 10:55:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
almayı düşünüyorum bilgi için teşekkürler hocam
-
Arkadaşlar Vatan mobilde 50tl indirim kodu nasıl alınıyor?
-
teknosa da fiyat 5600 oldu, sadece mediamarkt kaldı o da su anda sepete eklenmiyor muhtemelen bitti..
mediamarkt tan alan garanti bonus ile alsın 150 TL bonus var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fcgrkm -- 26 Kasım 2021; 11:3:58 > -
Mediamarkttan daha önce ürün alan oldu mu? Parayı çekti maili attı siparişin alındı diye, nedense siparişlerim kısmı boş.
-
onlar da öyle oluyor, gecen de aynısı bana oldu 2-3 gün siparişlerimde gozukmedi urun, aradım musteri hizmetlerini sistemlerimiz vs bıdı bıdı dediler..
mediamarkt a stok girdi sanırım yine
-
aynı durum bende de oldu hocam. bu duurmu bildiğim için ekran göörüntüsü vs aldım bakalım artık :)
-
sonuncuyu aldım heralde
-
Tam bir yağma durumu söz konusu şu an ülkede, tüm mağazalarda stok bitmiş.
-
Medimarkt tan konsolu, vatandan kolu alabildim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
başaramadık abi
-
Ben 3 ay önce aldım arkadaşlar. Aşırı memnunum. PS4'ten sonra inanılmaz güzel geldi konsol. Akşamları açıp oyun oynamak çok keyifliymiş Xbox'ta. Gamepass cabası, internet cafe'de yüzlerce oyun olan PC'yi açmış gibi hissediyorum her Xbox'a oturduğumda.
-
Arkadaşlar Gittigidiyor'dan uygun fiyatlı satış devam ediyor:
gittigidiyor
Microsoft Xbox Series S Oyun Konsolu Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyorhttps://www.gittigidiyor.com/oyun-konsolu/microsoft-xbox-series-s_spp_843129 -
Bunun garantisi nedir hocam ithalat degil mi
9000e ps5 aldik daha kapali kutu acmadim bunda oyun cdleri ve platformu daha mi ekonomik oluyor bunu mu önerirsin?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dijital kart icin tebde hesabımız olmasi sart mi nasil alabilrim hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Stoklar bitti biz karar verene kadar 😁
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bende hesap vardı anında açıldı kart konusu var sıcak fırsatlarda. Tam bilmiyorum yine.quote:
Orijinalden alıntı: davetsiz07
Dijital kart icin tebde hesabımız olmasi sart mi nasil alabilrim hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X