< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGen (1565. sayfa)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![](/static/forum/img/populer-yerinde.png)
![Daha fazla göster butonu](/static/forum/img/Layer_3.png)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Tabikide fabrikadan yenilenmiş cihaz geliyor kozmetiğide sıfır oluyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şıkır şıkır çalışan cihazında değişmesi ne bileyim. Gelen cihazın ne olacağı da belli olmaz ki. sonuçta 3 5 cihazın sağlam parçaları toplanıyor. Neyse garanti bitince içini açar kendimiz yaparız.
Ben denedim şansımı sağlam cihazımı gönderdim sıfır gibi olan geldi :) sorun yok Garanti bitimine 1 ay kala tekrar yenileyeceğim hiç bir şey ollmaz bence daha iyi
Olmazsa şansımı ben de denerim içine not yazarım değişmesini istemiyorum diye. Belki acırlar sadece macun sürüp gönderirler 😅😅😅
MS Türkiyede servisi yok arızalı cihazlar toplanıp yurt dışında fabrikaya gider ordan onarım olup kozmetik sıfırlanıp ülkelerin cihaz değişim stoğuna giriyor. Servis olmaması daha bence MS cihazlarının hiç birinde tamir yoktur direk ya sıfırı yada yenilenmişi gelir
Bence de onarım işi pek sağlıklı değil. Yerel servislerde teknisyenler tarafından onarılmış cihazlar yerine merkezde yenilenmiş ve test edilmiş cihazların gönderilmesi çok daha iyi. Tabi şöyle bir durum var. Şu an yenilenmiş cihazlar da çok kullanılmış olmuyor. 2-3 sene sonra 1 aylık cihazı servise yollayıp 5 senelik yenilenmiş cihazı geri almak çok hoş olmayabilir.
-
Herkese selamlar, cihazın 2 yıllık garantisi bittikten sonra temizlik amaçlı içini açabilir miyiz
Acaba Microsoft neden XBOX'a tüm Windows oyunlarını çalıştırabilecek kodları eklemiyor. Muhtemelen teknik olarak çok basit bir iş bu. Ve MS bunu yaptığı an rekabette çok ama çok büyük avantaj sağlar diye düşünüyorum. Bununla ilgili olumlu ya da olumsuz bir beyanları oldu mu bilen var mı? Bir entegrasyon düşünüyoruz ya da hiçbir şekilde düşünmüyoruz gibi...
-
arkadaşlar cihaz 8299 tl fifa 23 series x/s sürüm
www.xbox.com
EA SPORTS™ FIFA 23 Xbox Series X|S ürününü satın al | Xboxhttps://www.xbox.com/tr-TR/games/store/ea-sports-fifa-23-xbox-series-xs/9N4K3F9558RPoyun 799 tl fiyatı düşersek 7500 e geliyor
-
Dün de yazmıştım. N11’de 7800 liraya MS garantili var. Günde birkaç kez 7500e 1000 kupon oluyor. Eğer hızlı olup yakalar ve anında kullanırsanız (Çünkü 30-40 adet kupon veriyor ama sadece ilk 3-4 kişi kullanabiliyor) oldukça uygun fiyata gelmiş olur. Saat 9da bir sonraki kupon. Eğer karar verdiyseniz ürünü sepete atıp kartınızı kaydedin ve bekleyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srvngrc -- 3 Kasım 2022; 19:12:55 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
-
Ufak bir sistem güncellemesi geldi, changelog: General stability and performance improvements.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
MW2 YE 50 GB UPDATE GELDİ
-
Bazen ana ekranda ben aşağı inmeye çalışırken bir hata yüzünden imleç yukarı çıkıyordu zorla. Gamepad bozuluyor sandım ama klavyede de aynısını yaptı ve gamepad sağlam oyunda yapmıyor. Saçma bir hataydı. Ekranda aşağıya götüremiyordum seçeneği. Her açılışta 5 10 saniye yapıyor.
Belki bunu düzeltmişlerdir.
Bende sadece multiler yuklu 23 kusur geldi
Oyun oynarken xbox'a update gelmesini nasıl engelleyebilirim? Ayarlardan Xbox update kapalı olsun dememe rağmen kendisi otomatik güncelleme getiriyor. Xbox insider şeyini üyeyim ondan mı acaba?
Öncelikle herkese iyi forumlar. Bir konu hakkında fikrinize ihtiyacım var. Şuan i5 10400f ve Gtx 1660 Super takılı bir bilgisayarım mevcut sizce ekran kartını 3060 mı yapmalıyım yoksa ekran kartı yükseltmek yerine Series S mi almalıyım ? ( Ekran kartının sıfırını alamam 2. el bulmaya çalışacağım. Daha önce hiç konsol deneyimim olmadı. Genellikle oynadığım oyun tarzları Overwatch 2 oyunu gibi.)
gtx 1660 süper suan hala güncel oyunları oynatabilicek bir kart eger pc de sisteme alıştıysanız konsol zor gelebilir ama bence elinizdeki pc ye 3060 bile alsanız dlss 3.0 olmayacak dlss 3.0 ile nvdia büyük çag atladı 4060 beklenip 4060 kovalanmalı elinizdeki aprayı dovize yatırabilirsiniz eger pc deki gibi grafik ve fps takıntınız varsa series s üzer series s de bazı oyunlar 60 fps olsada güzel grafikler istiyorsna 30 fps ye mahkum ediyorlar aynı olay series x dede var ama series x de performans modudna 2k ya düşüyor iken grafikler series s de 900p ye düşüyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X