Şimdi Ara

Xbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGen (1564. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32.655
Cevap
399
Favori
1.666.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
150 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
71. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 15621563156415651566
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yanlış bilgilendirme yapmayalım. Denediğim Star Wars: Squadrons ve Rogue Company gayet de iyi şekilde 2K 120Fps oynatıyordu. Şimdi netten de baktım Series S için 2K 120Fps denmiş o oyunlara. Başka da mutlaka vardır. "Ama dinamiktir" kısmına girmeye bile gerek yok, piksel saymadım lakin hiçbir çözünürlük düşüklüğü de fark edilmiyordu. Yine de şahsen daha küçük monitörde 1080P oynuyorum masada olduğum için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Frederick S. F kullanıcısına yanıt

VRR

Star Wars: Squadrons

Series S

Visuals: 1440p Dyn, 60fps

Improved lighting.

Performance: 1080p Dyn, 120fps​

Series X

Visuals: 2160p Dyn, 60fps

Improved lighting.

Performance: 2160p Dyn, 120fps​

buyrun 2k 120 degil squad drones eger ea güncelleme getirdi ise bilmiyorum benim baktıgım yerde durum bu

HDR

Rogue Company

Series S

1440p, 120fps​

Series X

2160p, 120fps​

One X

2160p, 60fps​

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 2 Kasım 2022; 17:11:11 >
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    Xbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGen
    Xbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGenwindows central
    List of Xbox Series X, Series S games with 120 FPS
    https://www.windowscentral.com/list-xbox-series-x-and-s-games-120-fps-support

Buradaki listede Star Wars: Squadrons, 2K 120Fps olarak geçmekte. Rogue Company zaten destekliyor. Diğer oyunlara bakmadım ama Series S'de mutlaka 2K 120Fps oynatan başka oyunlar da vardır. Bu durumda zaten "yok" denemez.

burda tamamen gerçegi göstermiyor bunlar kagıt üstünde gerçek degil

Star Wars: Squadrons series x Yes, 4K/ series s Yes, 1440p Optimized Smart Delivery Nov. 26, 2020

burdan tüm oyunların gerçek degerini takip edebilirsiniz

https://www.resetera.com/threads/xbox-series-x-s-and-xbox-one-x-enhanced-games-all-titles-platforms-and-details.24378//

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 2 Kasım 2022; 19:37:3 >
  • Series s çözünürlük doyurucu değil ama çoğu oyunu 60 fps akıcı oynatması yeterli bence .grafik bi noktada insanın gözünden geçiyor alışır hale geliyor.ama akıcılık öyle değil insan 60 fps in tadını aldı mı daha vazgeçemiyor :) o yüzden ben akıcılık diyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Xbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGen

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • pesx kullanıcısına yanıt

Aynen katılıyorum hocam, 30 fps oyunun çekilir hiçbir yanı yok artık.

Çok iyi optimize olacak ki belki bir nebze oynanır.

Bu yüzden mesela A Plague Tale'in yeni oyununu oynamak istiyordum ama 5dk. bile oynayamadım.

o parayı düzgün kablosuz bir fareye vermek daha mantıklı klavye o kadar da fark yaratmıyor. sadce yüksek ve ayrık tuşlar olduğundan basımı rahat. az bır kuvvetle hemen tepki veriyor ama farkı yaratan iyi bir modem ve düşük gecikmeli fare monitör. bu 3 sırayla halledip en son klavye alınmalı. ve kablosuz olmalı. bende siyah swic kablosuz klavye var kablolu kablosuz farkı anlamıyorum. birde masada yer kalması açısından kısa eksık tuşu lu mekanık klavyeler cok iyi oluyor. rahat rahat fareye yer kalıyor.

• Inferioress kullanıcısına yanıt

45 fps civarları da fena değil. 120 hz monitörüm olmasa asla oynamazdım. Bazen düşüyor fps midem bulanıyor.

Hala da patch getirmediler neyi bekliyorlarsa.

• diabl0 kullanıcısına yanıt

Mekanik klavye bakanın iyi bir faresi, iyi bir modemi ve iyi bir monitörü olduğunu varsayıyorum zaten. Monitörü konuşmaya bile gerek yok fakat mekanik klavye de, önceki klavyeye göre fark yaratabiliyor. Örneğin bende gaming level membrane denilen Razer Cynosa Lite Chroma vardı, mekaniği merak edip HyperX Alloy Origins'e geçtim, daha iyi oynamıyorumdur sonuçta fark milisaniye, ama bariz daha rahat ve keyifle kullanıyorum klavyeyi.

Kablosuz her şeyde olduğu gibi kablosuz klavyede de gecikme var o yüzden tercih edilmiyor. Şahsen tercih etmeme sebebim ise daha çok, XIM Apex ile sorun yaşatabilmesi. TKL olayı zaten alan açısından bence elzem, ancak iş için numara tuşlu klavye gerekebilir gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frederick S. -- 3 Kasım 2022; 8:51:31 >
  • Kara Cuma’da series s için güzel bir indirim görür müyüz taksitli alacağımız şekilde

• omzunda_muzikaletli_zenci kullanıcısına yanıt

size cihazı tavsiye ettigimde cihaz 5899 a geliyordu keşke o dönem alsaydınız suanda 6800-7500 bandında üstüne artık amazondanda ürün getirtemiyorsun 150 euro sınırı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 3 Kasım 2022; 11:43:8 >

Gümrük işini çok karıştırmışlar. Eskiden siparişle kolayca getirildiğini biliyorum ama şu an kimse net bir bilgi veremiyor kesin takılır uğraşırsın diyen de var sıkıntı çıkmaz diyen de. Riske girmeyip türkiyeden almaya karar verdim hem taksitli hem de ms garantili olarak

• omzunda_muzikaletli_zenci kullanıcısına yanıt

ms garantili 2 yıllık ürün istiyorsanız 8500 tl ugraşamyım kafam rahat olsun diyorsanız ama bazen fifa 23 lü bunle düşüyor burdan aldımıştım bir arkadaşa o bundle yakarlasanız baya kelepire geliyor ürün

https://www.hepsiburada.com/microsoft-tr-garantili-series-s-oyun-konsolu-fifa2023-hediye-p-HBCV00002Y09M3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 3 Kasım 2022; 11:48:15 >

Takipteyim sağol

• Arkadaslar aranizda mw 2022 oynayan varmi fan sesi bu oyunda 1 tık daha fazla gibi geldi bana tvden 2 metre uzagim ses gelmiyor yanina gidince egilmeden hafif diyabiliyorum sizde durum.nasil

• Bartınoğlu kullanıcısına yanıt

Hocam 120 fps oyun oynatıyor makine hafif ses çıkarması normal. Ps4 Pro'nuz falan olsa Yukarı Bak gibi uçuyordunuz mazallah Xbox Series S - ANA KONU - #SimplyNextGen 

• Bartınoğlu kullanıcısına yanıt
    Aynen bende fark ettim ama sorun değil garanti bitiminde sıvı metal uygulayacağım termal macun yerine

• Bizim cihazları genel bakım için garanti kpsmında servise gönderebiliyormuyuz. Fan temizliği termal macun yenilenmesi vs.
    Gönderebiliyorsk bakım yapılıp geri mi yollanoe yoksa tutup swap cihaz mı yollarlar. Çünkü cihazın değişmesini istemem gelenin ne olcğı belli olmaz.

• 
Sayfa: önceki 15621563156415651566
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.