Bildirim
Xbox one sıcak fırsatlar!!!!! (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
arkadaşlar kinect sensör deneyimleriniz nasıl ps ve xbox arasında kararsız kaldım hangisini tavsiye edersiniz artısı eksisi nedir? -
-
Amazon.de sitesinde kinectli kargo ve vergi dahil 582 euro yaklaşık 1570 TL ye geliyor.
http://www.amazon.de/Konsole-Kinect-inkl-Assassins-Creed/dp/B00OBWALXO/ref=sr_1_6?ie=UTF8&qid=1422461425&sr=8-6&keywords=xbox+one -
Bu makine ps4 piyasada iken bu fiyata zor satar.
urunu alip satan kisi sayisida fazla genelde 2 3 aylik makineler gidiyor 2.el bolumunde..
Ben sorf horizon 2 icin dusunuyorum cihazi
geri kalan exc oyunlarin cogu pc platformunda oynadik ama su fiyat 1200 1300 lere gerilese fena olmayacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spirit_Rises -- 15 Şubat 2015; 9:25:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yeni nesil konsollar için hala erken olduğunu düşünüyorum şu e3'de geçsin tanıtılsın bakalım oyunlar ondan sonra ki süreçte belki alınabilir -
Arkadaşlar yeri değil biliyorum ama xbox 360 siyah makinalardan 2 tanede siyah kol 2 tanede orjinal oyun kablosu ıvırı zıvırı hepsi var kinect yok çizik yok makinada ne kadar eder. Bi heves geçen sene almıştım duruyor bomboş satmayı düşünüyorum ne kadar istiyim sizce ne kadara gider ? -
takip -
rusya dan xbox getirilir isteyen pm atsın :)
Fiyat? -
Ne istediğine bağlı fiyat 360 mı one mı kinect istiyormusun kaç gb Vs vs
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Süpersperm -- 16 Şubat 2015; 12:21:21 >
quote:
Orijinalden alıntı: endoplasmic reticulum
xbox one ne kadar?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
[DHTUBE=] quote:
Orijinalden alıntı: AvriL<3
quote:
xbox one ne kadar?
Microsoft Xbox One 500Gb + Sunset Overdrive
1100 TL
MICROSOFT XBOX ONE 500GB + FORZA 5 + FIFA 15
1200 TL ye getiririm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Süpersperm -- 16 Şubat 2015; 12:47:19 >
quote:
[DHTUBE=]quote:
Orijinalden alıntı: AvriL<3
quote:
xbox one ne kadar?
Microsoft Xbox One 500Gb + Sunset Overdrive
1100 TL
MICROSOFT XBOX ONE 500GB + FORZA 5 + FIFA 15
1200 TL ye getiririm
Anladım hocam alacaklar için 2.seçenek daha iyi bence çok ucuz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Almanya da xbox 360 500 gb lar 149, 4 gblar 99 eu. Satürn mağazalarında 1 haftadır var. Varsa buralarda tanıdığı olan aklında olsun. Konu ile alakasız bir ürün ancak belki işine yarayan olur.
en ucuz sanırım ben aldım, ilk mesaja ekleyelim
n11'den 1599tl'ye kinect'li paket. oyun sadece just dance vardı içinde. fırsat kısmı ise bu fiyat üzerinden:
111tl karne hediyesi indirimi kullandım
111tl n11 bonus kazandım.
bence gayet iyi.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: dukeabilisim
Almanya da xbox 360 500 gb lar 149, 4 gblar 99 eu. Satürn mağazalarında 1 haftadır var. Varsa buralarda tanıdığı olan aklında olsun. Konu ile alakasız bir ürün ancak belki işine yarayan olur.
Selamlar
Almanya hangi bölgede var Xbox 360? Stuttgart teyzem.gelecek bir kaç güne o yüzden soruyorum.Birde Satürn.de ye baktım 179€ gözüküyor.Siz nerede gördünüz?
Merhabalar,
Burada sistem bizdeki gibi değil. Mağaza ucuz site pahalı oluyor.
İlgili mağaza
www.saturn.de
SATURN Hamburg Altstadt | Ihr Elektromarkt vor Orthttp://www.saturn.de/mcs/marketinfo/Saturn-Hamburg-Altstadt,17280,-3.html
Yakınlarında olan satürn media markt baksınlar. Şans. Zira aynı şehirdeki mağazalarda bile fiyat farkları oluyor. Kampanyalar farklı oluyor.
Şimdi bu ürün 149 eu idi enson ctesi gördüm. Ne güncel broşürde nede sitede o fiyat yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Slim versiyonu ciksinda alalim
ben İtalya'dan EURONICS mağazasından Kinect dahil paketi 450 € ya almıştım. %11 vergi iadesiyle 400 € ya geldi ki, şuan yaklaşık 1.130 TL ye denk geliyor. ekstra joystick'e 50 € ve Kinect sports'a 50 € vermiştim, bunlarda vergi iadesinden sonra 44'er € ya yapıyor.
şuan Titanfall paketi 499€ vergi iadesi sonrası 1.250 TL ye geliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X