Şimdi Ara

Xbox One S Gamepad Yardım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun zaman sonra ilk defa bu kadar kaliteli bir gamepad aldım.Fakat şöyle bir sorunum var, kutunun içinden çıkan pilleri kullanıyorum ancak çok kısa ömürlü 3 4 güne bitti.
    Biraz araştırma yaptım fakat hep eski konular olduğu için emin olamadım.
    Oyna ve şarj et kitleri nin orjinal olanları bütçemi çok aşıyor.Çakmaları ise performanslı olmadığını okudum.
    Bu yüzden şarj edilebilir pillerin bana daha uygun olduğunu düşünüyorum ama bu konularda çok bilgim yok tecrübeli ve bilgili arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim.Tavsiyelerinize ve tecrübelerinizi aktarırsanız mutlu olurum.

Ek olarak pil seviyesini nasıl görebilirim ? (Xbox donatılar gibi uygulamaları indirmem gerektiği yazıyor fakat bulamadım.)
    ve Windows için kullanımı nasıl oluyor (Yani oyun dışında mouse kontrol gibi bir seçeneğim var mı ? )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocaeli1074141 -- 3 Şubat 2019; 20:36:38 >

• Güncel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam One S gamepad ile GP Recyko şarjlı pili problemsiz kullanıyorum.

Microsoft mağazasından "Xbox Donatıları" uygulamasını yükleyerek pil seviyesini görebilirsiniz.

Xbox Donatıları Link:

Yapılış videou:
    Test Gamesyoutube
    How To Check (Battery Level) Xbox One Controller on PC - Wireless Bluetooth
    https://www.youtube.com/watch?v=LOO8OE6kDjM

• quote:

Orijinalden alıntı: mustimman

Hocam One S gamepad ile GP Recyko şarjlı pili problemsiz kullanıyorum.

Microsoft mağazasından "Xbox Donatıları" uygulamasını yükleyerek pil seviyesini görebilirsiniz.

Xbox Donatıları Link:https://www.microsoft.com/tr-tr/p/xbox-donat%C4%B1lar%C4%B1/9nblggh30xj3?activetab=pivot:overviewtab

Yapılış videou:https://www.youtube.com/watch?v=LOO8OE6kDjM
    Çok teşekkür ederim hocam şuan işteyim eve geçince inceleyeceğim.Ortalama olarak kaç saat götürüyor ve (piller arasında dikkat etmem gereken nokta var mı model farklılığı gibi ve şarj cihazları yanında mı veriliyor ? )

• kocaeli1074141 kullanıcısına yanıt
    Hocam sure olcmedim ama gunluk ortalama yarim saat oynarim. Piller bittiginde ne zaman sarj ettigimi hatirlamam. Baya uzun gidiyor. Genelde titresim kapali oynarim. Titresim aciksa daha cabuk biter.

Kullandigim piller 2000 mAh. Sarj cihazi 500 mA. 4-5 saatte pilleri dolduruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustimman

Hocam sure olcmedim ama gunluk ortalama yarim saat oynarim. Piller bittiginde ne zaman sarj ettigimi hatirlamam. Baya uzun gidiyor. Genelde titresim kapali oynarim. Titresim aciksa daha cabuk biter.

Kullandigim piller 2000 mAh. Sarj cihazi 500 mA. 4-5 saatte pilleri dolduruyor.
    Hocam bilgileriniz için teşekkür ederim.Dediklerinize göre aşağıda verdiğim linkteki piller uygun.Peki bunları şarj etmek için önerebileceğiniz bir cihaz var mı yadar nasıl şarj edebilirim ?
    www.hepsiburada.com
    GP 4'lü ReCyko Pro 2000 Serisi NiMH AA Kalem Boy Şarjlı Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/gp-4-lu-recyko-pro-2000-serisi-nimh-aa-kalem-boy-sarjli-pil-gp210aahcbll-2ece4-pm-ofisgpll2ece4

• Çok soru soruyorum ama piller konusunda çok bir bilgim yok internette arattığımda çok fazla fiyat değişkenlikleri gösteriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocaeli1074141 -- 4 Şubat 2019; 23:16:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox one s update sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kocaeli1074141 kullanıcısına yanıt
    Hocam kullandığım şarj cihazı Ataba At-508.

Fiyat/performans olarak aşağıdaki paket güzel görünüyor. Şarj cihazı 180mA olduğundan 2700mAh pilleri tahmini 15 saatte doldurur.

• gp reycko 2700'lük 8 aa pil+6 tane 850mah aaa pil 112tl, ataba at 908 72 tl set yaptım evde pil derdim kalmadı:)
  • Bu şarj edilebilir pilleri gamepadin kendisi de şarj ediyor mu? yoksa illa pilleri şarj aleti ile birlikte mi almalıyız?
  • Yardımlarınız için teşekkürler :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.