Şimdi Ara

Xbox one s update sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar xbox one s almıştım bir hevesle kurdum 1.7 gb bir update yapması gerekiyor ama her seferinde %1-2 de kalıyor sonra bir sorun oldu tarzı bir yazı çıkıyor daha önce böyle bir sorun yaşayan veya bu problemin çözümünü bilen varsa bana yardımcı olursa çok sevinirim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Xbox One GT:xXxRaZoRxXx1 İphone SE 2020 64GB Xbox Series S 2 TB 2 MSI B450-A PRO MAX RYZEN 5 5600 MAX 4.65 ghz 16GB DDR4 2400MHZ RAM WD BLUE 250GB SSD 1TB M2 SSD PATRİOT JAMES DONKEY 120GB SSD 500GB HDD RTX 4070 12G WİN 11 64 AOC 75 HZ 1 MS

KONULARIM
    F/P ANAKART ANA KONU
    RYZEN İŞLEMCİ OC YARDIMLAŞMA- 10.NESİL İNTEL İŞLEMCİ FİYATLARI- SİSTEM TOPLANIRKEN YAPILAN HATALAR- MARKALAR B550 DE BOMBAYI BIRAKTI- PC UPGRADE
  • Şu linklere bir göz atın. Kesin çözüm olarak 2. linkte yer alana "Çevrimdışı Güncelleme" yöntemini deneyin.

http://support.xbox.com/tr-TR/xbox-one/errors/error-code-87ddxxxx

http://support.xbox.com/tr-TR/xbox-one/console/system-updates-solution

• Konsolu modeme kablolu bağla.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Feel True Power

The most powerful console ever!
  • yok abi olmuyor çıldırıcam daha kurulum bölümündeyim türkiyeyi seçtim update bölümünde en fazla %3'e geliyor donuyor ondan sonra güncellemede problem var diyor .

Konsol açıkken power düğmesine 10sn kadar basılı tutup kapatın,güç kablosunu çkartın arkasından bekleyin bi 10snye daha,tekrar açıp deneyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JOELLAMBERT -- 9 Kasım 2016; 23:51:56 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.