Şimdi Ara

XBOX ONE Ön Siparişimi Verdim (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
2
Favori
3.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben Day one Edition almıştım ta agustos un basında. Şu ithalar ücretini hala anlamadım standart delivery yapıncq mı 50ye dusuyor? Eger öyleyse sorun yok, sonucta koca konsol garantili gelsin gumruk derdi cıkmasın. Fakat standart xbox one ın experess deliveey li halinden alıyorsa bu parayı bu ne sacmalık derim.
    Her kosulda Day one alırım cunku icindeki icerikler farkı fazlasıyla kapatıyorda madem 50euroya geliyor neden 200 istiyorlar benden. Birkaç kez 160a dusmustude 2 haftadır 200de kaldı ödeyecegım son tutarda bu olacak galiba. Gumrukten artan parayı yolluyorlar deniyordu umarım biraz da olsa iade olur. 1-2 oyun parası cıksın bari.
    Edit: yeni gördüm premium pakettede fifa varmıs... Day one Editiondan vazgeçmekte zor. Krom kaplama vs. Sizce degıstıreyim mi siparısı. Ryse+kontrolcü az buz fark yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverdoLive -- 17 Kasım 2013; 7:22:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun
  • Hayırlı olsun
  • Bende almak istiyorum ama gumruk korkutuyor beni eger sadece gonderecekleri evragi imzalayip gondermek yeterliyse alinir bu sekilde hic alan oldumu?

• Sabah bi telaş yaptım 50 euro yerine 200 ödeyecegimi ögrenınce. Dusundumde boylesi iyi ya sonucta 7-8 sene kullanacagız olsun o kadar. Umarım geri ödeme de yapılır..

Asıl mesele 4 gun kaldı xbox'a bakalım nasıl tecrübelere şahit olacağız.

• omeriyibas O kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam senin gibiydim bende 2 konsola da sahiptim . 2 sinide sattım. ps3 sırf gow uncharted serisi için almıştım :)
    hocam kağıt göneriyorlar dediğin e posta adresine mi geliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OverdoLive

Ben Day one Edition almıştım ta agustos un basında. Şu ithalar ücretini hala anlamadım standart delivery yapıncq mı 50ye dusuyor? Eger öyleyse sorun yok, sonucta koca konsol garantili gelsin gumruk derdi cıkmasın. Fakat standart xbox one ın experess deliveey li halinden alıyorsa bu parayı bu ne sacmalık derim.
    Her kosulda Day one alırım cunku icindeki icerikler farkı fazlasıyla kapatıyorda madem 50euroya geliyor neden 200 istiyorlar benden. Birkaç kez 160a dusmustude 2 haftadır 200de kaldı ödeyecegım son tutarda bu olacak galiba. Gumrukten artan parayı yolluyorlar deniyordu umarım biraz da olsa iade olur. 1-2 oyun parası cıksın bari.
    Edit: yeni gördüm premium pakettede fifa varmıs... Day one Editiondan vazgeçmekte zor. Krom kaplama vs. Sizce degıstıreyim mi siparısı. Ryse+kontrolcü az buz fark yok.

day one edition'da benim bildiğim krom kaplama yok! sadece gamepadlerde day one edition yazıyor tek farkı bu
    150 eur kar etmek istiyorsan Premium bundle al! fakat 3 hafta geç elin gelir
    standarta önithalat ücreti yok! gümrük işlemkerini kendin hallediyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Source

Bende almak istiyorum ama gumruk korkutuyor beni eger sadece gonderecekleri evragi imzalayip gondermek yeterliyse alinir bu sekilde hic alan oldumu?

ben geçen sene wii aldım
    önithalat ücreti gümrük masrafları için alınır, gürmüğe beş kuruş para ödemiyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: OverdoLive

Sabah bi telaş yaptım 50 euro yerine 200 ödeyecegimi ögrenınce. Dusundumde boylesi iyi ya sonucta 7-8 sene kullanacagız olsun o kadar. Umarım geri ödeme de yapılır..

Asıl mesele 4 gun kaldı xbox'a bakalım nasıl tecrübelere şahit olacağız.

eğer acelen yoksa 200 eur ödeme
    "Premium bundle" satın al
    ilginçtir, aynı ürün olmasına rağmen "day one edition"daki gibi 200 eur değil 50 eur önithalat ücreti istiyorlar! fakat 3 hafta daha çıkacakmış
    ayrıca 7-8 sene dayanmıyor bu cihazlar
    en fazla 2-3 sene! daha sonra zaten yeni modeli çıkıyor
    örneğin Xbox 360 elite,slim,e modelleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeriyibas -- 17 Kasım 2013; 19:43:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Afr0oo

Aynen hocam senin gibiydim bende 2 konsola da sahiptim . 2 sinide sattım. ps3 sırf gow uncharted serisi için almıştım :)

bu oyunların yanı sıra resistance,lbp,ratchet and clank ve yeni çıkan beyond, puppeter, last of us var
    satmakla kötü yapmışsın, en az iki sene sonra kırılır bu cihazlar! o sırada neyle oynanyacaksın
    eğer orijinal oyuna para yetiştirecek kadar zenginsen orası başka

• quote:

Orijinalden alıntı: french press

hocam kağıt göneriyorlar dediğin e posta adresine mi geliyor?

daha önce bahsetmiştim
    sana e-maille resim formatında(pdfde olabilir) bir kağıt gönderiyorlar! bu kağıdı yazıcıdan çıkartıp imza atıyorsun! sonrada tarayıp e-maille geri yolluyorsun
    eğer yazıcın yada tarayınca yoksa kırtasıya yardımcın olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: omeriyibas

quote:

Orijinalden alıntı: Afr0oo

bu oyunların yanı sıra resistance,lbp,ratchet and clank ve yeni çıkan beyond, puppeter, last of us var
    satmakla kötü yapmışsın, en az iki sene sonra kırılır bu cihazlar! o sırada neyle oynanyacaksın
    eğer orijinal oyuna para yetiştirecek kadar zenginsen orası başka

Aynen geri alırım herhalde gibi ama ps4 + bf4 + fifa alır yoluma bakarım diye düşünüyorum.Öbür türlü tonla oyun oluyor hiç birini oynamıyorsun :) Şimdi para da verince kıymetlenir mecbur oynarım

• Ya bugün amerikadan bir telefon geldi. İngilizce konuşan kişi adımı söyledi ve amazon dan aradığını aldığım ürünleri onaylamamı söyledi ve kapattı. Xbox ve ps4 siparişi vermiştim. Size de böyle bir telefon geldi mi? İlk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    D-pad krom kaplama :D Şiparişi değiştirmeyeceğim 4 gün kaldı zaten çok geç, paket hazırlanmıştır bile. Neyse ryse için bekleyi veririm biraz. Sağ salim gelsin de konsol...

Ayrıca alan herkese de hayırlı olsun, gametag larınızı beklerim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverdoLive -- 17 Kasım 2013; 23:09:36 >
  • 16 fps nedir ya ps vitam daha hızlı çalıştırır

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ürün siparişinde dikkatimi çeken şöyle bir durum var

Playstation 4 bundle paket için de ön sipariş vermiştim amazon.de'dan. Burada "Verpackung & Versand: EUR 22,00 (türkçesi:Paketleme Sevkiyat)" yazısı var, tıpkı xbox one siparişimde de olduğu gibi.(tek fark xbox one siparişimde ücret olarak: 49,60euro yazmakta)

Ama PS4 siparişimde ayrıca şöyle bir ücretlendirme de var ki bu kafamı karıştırdı Vorauszahlung der Importgebühr: EUR 79,44

Yani Ps4 siparişimde ekstra olarak 79.44 euro çekilmekte, bu ücretin türkçe karşılığı : "Ithalat ücreti Ön ödeme"

Xbox one paketinde böyle bir ücretlendirme yok. Ve bu ücret önceden kesilmediği için ürünlerimizin kesinlikle gümrüğe takılacağını düşünmekteyim.

Bilgilendirmek istedim. Yanlış anladığım bişey varsa tecrübeli arkadaşlar düzeltsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mempa -- 18 Kasım 2013; 0:17:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mempa

Ya bugün amerikadan bir telefon geldi. İngilizce konuşan kişi adımı söyledi ve amazon dan aradığını aldığım ürünleri onaylamamı söyledi ve kapattı. Xbox ve ps4 siparişi vermiştim. Size de böyle bir telefon geldi mi? İlk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum..

hayır
  • quote:

Orijinalden alıntı: mempa

Arkadaşlar ürün siparişinde dikkatimi çeken şöyle bir durum var

Playstation 4 bundle paket için de ön sipariş vermiştim amazon.de'dan. Burada "Verpackung & Versand: EUR 22,00 (türkçesi:Paketleme Sevkiyat)" yazısı var, tıpkı xbox one siparişimde de olduğu gibi.(tek fark xbox one siparişimde ücret olarak: 49,60euro yazmakta)

Ama PS4 siparişimde ayrıca şöyle bir ücretlendirme de var ki bu kafamı karıştırdı Vorauszahlung der Importgebühr: EUR 79,44

Yani Ps4 siparişimde ekstra olarak 79.44 euro çekilmekte, bu ücretin türkçe karşılığı : "Ithalat ücreti Ön ödeme"

Xbox one paketinde böyle bir ücretlendirme yok. Ve bu ücret önceden kesilmediği için ürünlerimizin kesinlikle gümrüğe takılacağını düşünmekteyim.

Bilgilendirmek istedim. Yanlış anladığım bişey varsa tecrübeli arkadaşlar düzeltsin...

ithalat ön ödeme ücreti gümrük masrafları oluyor! onu ödersen gümrükle uğraşmazsın

• Benim demek istedigim de bu zaten. Yani ps4 siparisimde eklenen bu ithalat ucreti, xbox siparisinde alinmiyor. Bu da demek oluyor ki xbox icin gumrukle ugrasicaz bi de...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mempa -- 18 Kasım 2013; 8:59:11 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.