Şimdi Ara

XBOX ONE Ön Siparişimi Verdim (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
2
Favori
3.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ozgurdonanimhaber

benim xbox one amazon.de den verilmiş kargoya tahmini teslimat zamanı 26 kasım saat 20.00 diyor bakalım zamanında gelecek mi kerata

resim koysaydınya dostum
    ne kadar fiyat ödedin?
    200 eur önithalat ücretini ödedin mi?
    bana fazla geldi bu fiyat! Premium budle için 50 eur istediler sadece
  • Konsol yutdışında şuan zaten 620 euro yani day one edition dan bahsediyorum. bana herşey dahil kapıma kadar 635 euro ya geldi. Yani geliyor yolda şuan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysndnz

gülmene gerek yok 40 yaşında olupta oyun dünyasına giren atari com64 nesiliyiz biz rica ediyorum

atari ve com46te multiplayer var diye biliyordum ama
    seninki özel bir modelmiş galiba
  • quote:

Konsol yutdışında şuan zaten 620 euro yani day one edition dan bahsediyorum. bana herşey dahil kapıma kadar 635 euro ya geldi. Yani geliyor yolda şuan.

nasıl
    express değildir o
  • quote:

Orijinalden alıntı: omeriyibas

quote:

Konsol yutdışında şuan zaten 620 euro yani day one edition dan bahsediyorum. bana herşey dahil kapıma kadar 635 euro ya geldi. Yani geliyor yolda şuan.

nasıl
    express değildir o

Amazon global express ile aldim cuma verdiler kargoya su an istanbul gumrukte bekliyor sali gunu elimde konsol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ozgurdonanimhaber kullanıcısına yanıt
    Gümrük vergisi ne kadar çektiler?

Ben almak istiyorum da 200 küsür euro istiyorlar ithalat için.

Biliyorum bu rakam çok fazla, yarısından fazlası bana iade edilecek ama biz de öğrenciyiz yaklaşık 2.000 TL gibi bir rakam çekecekler karttan...
  • Ya acaba ingiltere sitesinden alamıyomuyuz hiçbişey anlamadımda?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ubifb

Ya acaba ingiltere sitesinden alamıyomuyuz hiçbişey anlamadımda?

İngiltere sitesinden de alabilirsiniz fakat pound üzerinden fiyatlandırma olduğundan dolayı biraz daha maliyetli olacaktır, ayrıca kargo masrafı da artacaktır tahminim avrupa sitelerine göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bynedim

quote:

İngiltere sitesinden de alabilirsiniz fakat pound üzerinden fiyatlandırma olduğundan dolayı biraz daha maliyetli olacaktır, ayrıca kargo masrafı da artacaktır tahminim avrupa sitelerine göre.

Epey pahalıya geliyo adam akıllıda stok yok day one istiyorum.Amerikadan mümkünmü?Dolarla daha ucuza gelebilir belki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bynedim

quote:

Epey pahalıya geliyo adam akıllıda stok yok day one istiyorum.Amerikadan mümkünmü?Dolarla daha ucuza gelebilir belki

Day One Edition şu an Amazon.com yani Amerika'da 1080$ fiyatlar baya uçmuş stok kalmayınca.

• Ben dün akşam Amazon.it'de Day One edition FIFA 14 bundle yakaladım, hemen 1 saatte ship ettiler.
    Kaç gündür aklıma geldikçe bakıyordum. Bir ara bolca vardı ama Italya dışında göndermiyorlardı. Dün o sınırlamayı da kaldırdılar.
    Takip edin, siz de yakalayabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.