Şimdi Ara

XBOX ONE Ön Siparişimi Verdim (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
2
Favori
3.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OverdoLive

Day One Edition da 1 yıllık gold üyeliği var mı? İlk duyurulduğunda olduğundan emindim ama şimdi satıcılarda kutu içeriğinde bahsedilmiyor. Acaba day one gold membership dediği şey mi?
    Ayrıca day one achiement ın ne fark yaratacak bilgisi olan var mı?

achivement'ın bir numarası yok, sadece hava atmaya yarıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

Arkadaşlar standart paket alabilirmiyiz? Vergisi nerde görünüyor?

daha önce cevaplamıştım yorumları incele
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuwanda87

quote:

Orijinalden alıntı: Clawson

Diyelim ki aldığınız xbox geldi ve açtınız. Ürün bozuk çıktı oynayamıyorsunuz. E burda xbox resmi olarak satılmadığına göre garantisi olmayacak o zaman ne yapacaksınız burası kafama takıldı ? (umarım böyle bir sorunla karşılaşmazsınız )

siparişi verdin kapına kadar geldi açtın kutuyu fişe takacaksın bir heyecan bir heyecan çat elektrik çarptı küt gittin. hayat işte.

arkadaş olayı özetlemiş
    çok düşük bir ihtimal bozuk çıkması
    ayrıca " meonur42" isimli arkadaş wii u siparişi vermişti! sevkiyat sırasında yağmurda ıslandığı için bozulmuş, geri gönderdiğinde sorunsuz bir şekilde yenisi gönderdiler! beş kuruş parada almadılar

• haftaya almanyadan arkadaşım geliyor amazoon.de de base sistemi 22 sinde gönderiyorlarr arkadaşıma yetişmesi için onu sipariş edeceğim
    oyun önerisi istiyorum sizden
    1.forza
    2.*
    yedek game pad almalımıyım?
    şarj kiti almalımıyım?
  • Oyun önerisi biraz da sizin zevkinize göre şekillenecektir. Çok fazla da seçenek olmasa da şahsen ilk oynanması gereken oyunlardan RYSE'ı tavsiye ederim. Bunun haricinde online ve fps tutkunuz varsa CoD:Ghost 'tan başka seçenek te yok.

İkinci gamepad'i de çift kişi eş zamanlı oyunlarda farklı biriyle sık sık kullanma imkanınız olacaksa sipariş edin, TR'de daha uyguna bulabileceğinizi sanmıyorum, zaten konsolla beraber sipariş ettiğinizde bir 10€ indirim almanız lazım ekipman veya oyun başına.

Şarj kiti de pek elzem değil, controller bataryalı değil kalem pille çalışıyor değişim imkanınız var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynedim -- 20 Kasım 2013; 8:11:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysndnz

haftaya almanyadan arkadaşım geliyor amazoon.de de base sistemi 22 sinde gönderiyorlarr arkadaşıma yetişmesi için onu sipariş edeceğim
    oyun önerisi istiyorum sizden
    1.forza
    2.*
    yedek game pad almalımıyım?
    şarj kiti almalımıyım?

yedek gamepad nedir ikinci gamepad arkadaşla beraber oynamak için
    şarj kiti al
    şuan piyasada fazla oyun yok ama aksiyon oyunu olarak dead rising 3 ve ryse, spor oyunuy olarak fifa 14 2k14 önerim

• gülmene gerek yok 40 yaşında olupta oyun dünyasına giren atari com64 nesiliyiz biz rica ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bynedim

Oyun önerisi biraz da sizin zevkinize göre şekillenecektir. Çok fazla da seçenek olmasa da şahsen ilk oynanması gereken oyunlardan RYSE'ı tavsiye ederim. Bunun haricinde online ve fps tutkunuz varsa CoD:Ghost 'tan başka seçenek te yok.

İkinci gamepad'i de çift kişi eş zamanlı oyunlarda farklı biriyle sık sık kullanma imkanınız olacaksa sipariş edin, TR'de daha uyguna bulabileceğinizi sanmıyorum, zaten konsolla beraber sipariş ettiğinizde bir 10€ indirim almanız lazım ekipman veya oyun başına.

Şarj kiti de pek elzem değil, controller bataryalı değil kalem pille çalışıyor değişim imkanınız var.

bence şarj kiti alması daha iyi
    pilleri çok çabuk tüketiyor
    ayrıca her an pil bulmak zor olabilir
    eğer pili şarj edicem dersen gene kötü
    pili şarj etmek için beklemelisin, fakat şarj kitinde öyle değil kabloyu takıp oyuna devam edebilirsin

• bu ithalat ücreti nerede çıkıyor onu bulamadım
  • quote:

bu ithalat ücreti nerede çıkıyor onu bulamadım

Adresi seçin, sevkiyat tipi olarak Amazon Global Express'i seçin, kart bilgilerinizi girip ilerlediğinizde onay aşamasında ''Vorauszahlung der Importgebühr:'' şeklinde, sağda ödeme detaylarını göreceksiniz.

Eğer sevkiyat tipi olarak Standard'ı seçerseniz zaten gümrük işlemleri size ait olacağından herhangibir ithalat ücreti almaz bu yüzden göremiyor olabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynedim -- 20 Kasım 2013; 12:52:16 >
  • quote:

bu ithalat ücreti nerede çıkıyor onu bulamadım

hangi paketi seçtin?
    sitenin nasıl bir mantığı var kavrıyamadım
    "day one edition" ve "standart" ürünlerde 200 eur isterken Premium bundle'da 50 eur istiyor!
    fifa 14 Premium bundle seçmelisin! fakat ilginçtir yanında birde gamepad almalısın başka türlü önithalat ücreti istimiyor!
    sakın önithalat gözükmeden sipariş verme gümrük masraflarını sana ödetirirler! çok daha masraflı oluyor!
  • quote:

Orijinalden alıntı: omeriyibas

quote:

Day One Edition da 1 yıllık gold üyeliği var mı? İlk duyurulduğunda olduğundan emindim ama şimdi satıcılarda kutu içeriğinde bahsedilmiyor. Acaba day one gold membership dediği şey mi?

KILLER INSTINCT hediye ettiler bana 100K ach olduğu için, numarası varmış demekki

XBOX ONE Ön Siparişimi Verdim

• Hayırlı olsun. Güle güle kullan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C8DDC600D -- 20 Kasım 2013; 15:23:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

quote:

Orijinalden alıntı: omeriyibas

quote:

KILLER INSTINCT hediye ettiler bana 100K ach olduğu için, numarası varmış demekki

XBOX ONE Ön Siparişimi Verdim

100k achivement için kaç kere yasaklandın
    day one editiondan 100k achivement çıkmıyor
    sadece exc achivimentlar var
    100k achivementına gelmek için ya çok fazla oyun satın almalısın yada kaçak oynamalısın

• 1 kere banlandım 6 senede kaçak az bile kalır
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

1 kere banlandım 6 senede kaçak az bile kalır

şanslımışsın
    jtag mı?
    ayrıca bazı dönemlerde yeni sürüm çıkana kadar cihazı açmaman gerekiyor, tedbirli olursan yasaklanmazsın

• standard ship the ne kadar gümrük ödeniyor ptt ye
    gümrüksüz gecme ihtimali oluyormu ben üniversitede çalışıyorum bazen kitap filan siparişim oluyor onlarda gümrük ödemedim şimdiye kadar üniversite olduğun danmıdır nedir
  • quote:

standard ship the ne kadar gümrük ödeniyor ptt ye
    gümrüksüz gecme ihtimali oluyormu ben üniversitede çalışıyorum bazen kitap filan siparişim oluyor onlarda gümrük ödemedim şimdiye kadar üniversite olduğun danmıdır nedir

üniversiteler gümrükten muaftır diye bir yasa yok. aldığınız ürünler gümrük sınırının altındadır. düz hesap yüzde 20 ödersiniz gümrük vergisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuwanda87

quote:

standard ship the ne kadar gümrük ödeniyor ptt ye

üniversiteler gümrükten muaftır diye bir yasa yok. aldığınız ürünler gümrük sınırının altındadır. düz hesap yüzde 20 ödersiniz gümrük vergisi.

şu kitabı aldım
    http://www.amazon.com/Fundamentals-Fluoroscopy-1e-Radiology/dp/0721694071/ref=sr_1_2?s=books&ie=UTF8&qid=1384979572&sr=1-2&keywords=radiology
    gümrük falan ödemedim

• benim xbox one amazon.de den verilmiş kargoya tahmini teslimat zamanı 26 kasım saat 20.00 diyor bakalım zamanında gelecek mi kerata
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.