Şimdi Ara

XBOX ONE + KİNECT + 2 GAMEPAD+ 33 OYUN 'SÜPER FİYAT'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
2
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Cihaz çok temiz kullanılmış ve en ufak çiziği dahi yoktur. Kadıköy' de Kardeşler Elektronikten satın alınmış ve faturası mevcuttur.Orjinal kutusunda, 2 adet orjinal kablosuz gamepad, kinect, orjinal kablosuz kulaklığı ve 33 adet oyun ile birlikte verilecektir. Sadece oyunların şu anki maliyeti 2.550 tl dir.   Kutulu ve dijital olan oyunların listesi aşağıda yer almaktadır.
    Call of Duty: WWII (kutulu)Battlefield 1 (kutulu ve Premium pass satın alınmıştır)Mortal Kombat X (kutulu ve tüm gizli karakterler satın alınmıştır)Star Wars: Battlefront (dijital)Tom Clancy's The Division (kutulu)Call of Duty: Black Ops III (kutulu)Dying Light: The Following (dijital)Titanfall 2 (dijital)Titanfall (dijital)Far Cry 4 (kutulu)Resident Evil 6 (dijital)Resident Evil 5 (dijital)Resident Evil 4 (dijital)Resident Evil: Revelations 2 (dijital)Resident Evil (dijital)Resident Evil Zero (dijital)Sniper Elite 3 (dijital)Metro: Last Light (dijital)Metro 2033 (dijital)Dead Island Riptide (dijital)Wolfenstein: The New Order (dijital)Kinect Sports Rivals (dijital)Dance Central Spotlight (dijital)Diablo III: Reaper of Souls (dijital ve Rise of the Necromancer paketide satın alındı)How to Survive 2 (dijital)X-Morph: Defense (dijital)Defense Grid 2 (dijital)Guns, Gore & Cannoli (dijital)Let Them Come (dijital)Deadlight (dijital)Risk (dijital)Limbo (dijital)Dead Space (dijital)
    Pazarlıksız son fiyattır ve kesinlikle takas düşünmüyorum. Satın alacak kişiye şimdiden hayırlı olsun.

1150 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dolland82TR -- 1 Şubat 2018; 21:14:20 >

• pm yolladım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    xbox 360 vs pc 2. round
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.