Şimdi Ara

xbox 360 vs pc 2. round

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar hala pcnin iyi olduğunu savunanalara bir mesajım var yok öyle bişey

1.mafia 2 karşılaştırması görüldüğü üzere biraz aa farkı dışında hiç bir fark yok ayrıca en önemlisi bu oyunu pcde oynamak için 3000 tl üzerinde bi sistem toplamaya gerekte yok

2.modern warfare 2 ve görüldüğü üzere xbox 360 grafik bakımından pcye fark atıyor

3.red faction guerilla ve yine xbox 360 pcye fark atıyor

4.riddick assault dark athena ve yine kazanan taraf xbox 360

intel i7 2600k 5.5 ghx,phenom 965 4.69,i7 4770k 4.5ghz/asus maximus VI formula,asus maximus ıv extreme,gıgabyte 870a-ud3,gigabyte z97x gaming g1/msı gaming 780 ti,TİTAN X,zotac 1080gtx amp ext sli /gskill 8gb 1600mhz cl7/corsair h90 sivi sogutma/cm haf942/cooler master silent pro gold 1200w

• Hocam iyi misin sen ?
    -Mafia 2 de Sadece Biraz Aa eksikligi mi var ?
    -MW 2 de Xbox daha mi iyi?

Ayrica Mafia 2 yi 700 Tl lik bilgisayarla süper görüntüde oynayabiluyorsun ,Denenmistir

Son olarakta ,Cok laf söyleyeceklr sana cokkk

"Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur."
    System.out.print("Beşiktaş JK");
  • -lan oğlum bu oyun xbox'ta daha iyi görünüyordu galiba...
    -uncharted ikiiiiğğğ!!
    -yok o değil len, red dead redemption diyorum?
    -eeee... killzone ikiiiğğğ!!
    -baksana lan, burda yazıyor zaten çözünürlüğü de daha düşükmüş, 720p'de çok kastı herhalde?
    -hmmm... gran turismo 5'te araç başı 500.000 poligon!!!
    -olm mal mısın lan?! ben iki saattir red dead redemption'dan bahsediyorum...
    -kratoooos!!! god of war 3!!!
    -yemin ediyorum hastasın...
    -heavy raiiiiiin!!

Orijinalden alıntı: Unzerstörbar

Hocam iyi misin sen ?

Ayrica Mafia 2 yi 700 Tl lik bilgisayarla süper görüntüde oynayabiluyorsun ,Denenmistir

Senin yaşın kaç delikanlı ?

700 ytl ye mafia 2 yi süper görüntüde oynuyorsun hea

sen sadece psyx açmak için ekran kartına 800--900 bayılman lazım

fazla saçmalamışsın

• quote:

Orijinalden alıntı: inan1981

quote:

Hocam iyi misin sen ?

fazla saçmalamışsın

Adam maksimum ayarlarda oynamak için dememiş farkındaysan.Güzel görüntü almak için physx'i açmaya gerek yok.Physx görüntünün dışında bambaşka bir şey...

Hayranlık cehaletin kızıdır. İnsanlar ancak anlamadıklarına hayran olur ve taparlar-Jean Meslier

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox One X + 2 kol
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FadeToßlack

quote:

quote:

Hocam iyi misin sen ?

fazla saçmalamışsın

Adam maksimum ayarlarda oynamak için dememiş farkındaysan.Güzel görüntü almak için physx'i açmaya gerek yok.Physx görüntünün dışında bambaşka bir şey...

farketmez kardeşim..mafia 2 yi 700liralık pc de oynuyorsa bu neyi gösterir ki ? bende 400 liralık xboxda 1500 liralık pc deki kaliteyi alıyorum

nedir yani..PC her konuda konsoldan geride kabul edelim bunu..konuyu açan arkadaş onu kastetmiş..belki yanlış örnekler vermiş olabilirolsun sonuçta anlatmak istediği doğru bence..KONSOL her zaman 2 adım önde...

• milletin gözünde problem var herhalde peki bana mafia 2de biraz aadan başka ne fark var biri gösterebilirmi vede mw2de kaplamalar daha iyi vede yerdeki kağıt parçaları gibi şeyler çok daha fazla ve detaylı
    intel i7 2600k 5.5 ghx,phenom 965 4.69,i7 4770k 4.5ghz/asus maximus VI formula,asus maximus ıv extreme,gıgabyte 870a-ud3,gigabyte z97x gaming g1/msı gaming 780 ti,TİTAN X,zotac 1080gtx amp ext sli /gskill 8gb 1600mhz cl7/corsair h90 sivi sogutma/cm haf942/cooler master silent pro gold 1200w
  • Pc her konuda nasıl geride olabilir saçmalamayın 1500 liralık PC ile Xbox un donanımı bir mi saçma sapan konuşmayın.

"Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur."
  • son 2 senedir grafikler pek gelişmiyor
    2-3 sene daha böyle gidecek.
    sebebi konsollar.

Orijinalden alıntı: Nike

Pc her konuda nasıl geride olabilir saçmalamayın 1500 liralık PC ile Xbox un donanımı bir mi saçma sapan konuşmayın.

yahu ben bu bizim insanlarımıza laf anlatamıyorum

arkadaşım isterse 40 trilyonluk pc olsun...fifa 2011 i sen o 40 trilyonluk pc de oynuyabilecekmisin aynı kalitede? alan wake? red dead? gears of war?forza?bayonetta?..oynuyabilecekmisin bu oyunları.....geride derken ben oyun konusunda geri diyorum..yoksa tabii ki güç olarak pc daha güçlü..ama oyunları konsola yapıyorlar bunu kabul edin..saçma sapan yorum yapmayın

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Pc her konuda nasıl geride olabilir saçmalamayın 1500 liralık PC ile Xbox un donanımı bir mi saçma sapan konuşmayın.

yahu ben bu bizim insanlarımıza laf anlatamıyorum

arkadaşım isterse 40 trilyonluk pc olsun...fifa 2011 i sen o 40 trilyonluk pc de oynuyabilecekmisin aynı kalitede? alan wake? red dead? gears of war?forza?bayonetta?..oynuyabilecekmisin bu oyunları.....geride derken ben oyun konusunda geri diyorum..yoksa tabii ki güç olarak pc daha güçlü..ama oyunları konsola yapıyorlar bunu kabul edin..saçma sapan yorum yapmayın

Her konuda ne anlama geliyor ? oyunlarda yaz o zaman sadece ki doğru olsun yorumun...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.