Şimdi Ara

XBOX One Güç Kaynağı Adaptörü - Power Supply Brick (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
187
Cevap
6
Favori
18.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: By Asphyxia

İstanbul da olsam götürüp işi bilene yaptıracaktım ancak İzmir de yapan birini maalesef bulamadım.

Kendim yapmayı denedim ama bir yerde hata olmuş ki çalışmıyor.

Ben de Konya'da iş bilen elektronikçiler denilen 2-3 yere uzun uzun mevzuyu anlattım adamlar zaten öyle bir böltük dönüşümü olsa adamlar yapardı deyip kestiriyor attılar. Senin için kötü olanı xbox tr bu adaptör açılmış deyip kabul etmeyebilirler. Paketi açmadan gönderirsen alıyorlar. Açmadan adaptörü yakmış bile olsan arızadan belki değiştirirlerdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    İşi bilen birini bulsam yapar bu cihazı öyle tahmin ediyorum.

Patlamadı çatlamadı bir yerde bişey var ama ne?

Resimlerde adaptörün toplanmasını göstermiyorlar. Ben bu demir plakayı sökmedim. Dolayısıyla hala yerinde duruyor. Sorun bumu acaba anlamadım ki?

XBOX One Güç Kaynağı Adaptörü - Power Supply Brick
  • Hocam büyük ihtimal aynı adaptörü kullanıyoruz .demir plakayı sokup işlemi uyguladıktan sonra tekrar lehim yapacaksın

• quote:

Orijinalden alıntı: By Asphyxia

İşi bilen birini bulsam yapar bu cihazı öyle tahmin ediyorum.

Patlamadı çatlamadı bir yerde bişey var ama ne?

Resimlerde adaptörün toplanmasını göstermiyorlar. Ben bu demir plakayı sökmedim. Dolayısıyla hala yerinde duruyor. Sorun bumu acaba anlamadım ki?

Bilsem nasıl olduğunu yardımcı olurdum fakat bilgim yok. Fotolardan baktığım kadarıyla 3-4 yerdeki bağlantı koparılıyordu

• Alpheratz kullanıcısına yanıt
    Plakayı sökmeden hafif yamultarak işlem yapılıyor ancak son resimde ne yapacağımı tam anlayamadım.

Kabloları aynen resimdeki gibi kestim.

Bu aracı yerinden söktüm çıkardım.

Son resimde ki olayı tam kavrayamadım. Aradaki bağlantıyı bıçakla hafif kazıdım ama sanki resimde öyle yapmamışlar.

• Hocam ben o aradaki bağlantıyı ciddi sağlam kazıdım.Yani 2 cm genişliğinde kazıdım diyebilirim.derinlemesine kazımakta önemli olabilr.Ben hiç anlamam ama arkadaşların anlatımıyla yaptım oldu

• O halde ben biraz daha derin çizeyim o bölgeyi.

Bu arada sizin adaptörün modeli nedir? Benimki A13-203N1A
  • Benimki bu hocam ama bende de plaka çıktı
    PB-2221-02MX

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpheratz

Benimki bu hocam ama bende de plaka çıktı
    PB-2221-02MX

Kazıdım ancak yine olmadı adaptöre elektrik gelmiyor.

En iyisi yarın açık elektronikci bulursam göstereyim.

Olmadı sıfır adaptör alacağız başka seçenek yok.

• 3. resimde kazıma olayı yok, 2 noktayı kısadevre yapacaksın. yoksa çalışmaz.
  • gsirin kullanıcısına yanıt
    Peki direk lehimle mi birleştireyim yoksa araya ince bir tel mi atayım?

• Söktüğün jumperı kullanabilirsin, yoksa tel ile yap. Lehim sıkıntılı olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: gsirin

Söktüğün jumperı kullanabilirsin, yoksa tel ile yap. Lehim sıkıntılı olabilir.

Sonunda yaptım hocam. Teşekkür ederim.
  • Rica ederim, iyi oyunlar.

• Beyler ne yaparsanız yapın XBOX turkiyeye göndermeyin paranızla rezil olmak budur
    Olayı anlatayım:

Amerikadan 2 kasımda Assasins creed unity bundle aldım türkiyeye aralık başında döndüm ve xbox ile iletişime geçtim aralık ikinci haftası itibari ile bir prag adresine gönderdim. Gönderdiğime dair tekrar aradım ve o adres yanlış dediler. Ürünü ankara da bir adrese gönderecegimi söylediler. MNG yi aradım kargoyu iptal ettim istanbuldan geri geldi yaklaşık 5 gün toplam sürede
    Ankara adresine gönderdim müşteri hizmetlerini arıyorum problem yok deniyor ürün teslim alınıyor 3 gün sonra tekrar arıyorum o adres de yanlış deniyor kavga ediyorum haklısınız ama beklemekten başka çare yok deniyor 2 gün sonra tekrar arıyorum. Ankara adresi dogru deniyor kontrol edelim diyorlar bekliyorum 2 saat sonra bir başkası ürün yanlış yere gönderildi diyor. elimdeki maili xbox a forward ediyorum yurtdışı destekten biri dönüyor haklısınız sorunu en kısa zamanda çözecegiz deniyor yine bekliyoruz. Geri dönüş kesinlikle yok zaten tekrar ulaşıyorum gelen cevap ürünün size geri dönmesini bekleyin oluyor. Ürün şu şahıs tarafından teslim alındı diyorum yine ses yok. En sonunda sizden daha yetkili en azından söylediklerimi anlayabilecek birisini baglayın diyorum ingiltereden biri arıyor ve haklısınız türkiyede böyle bir hata olmuş ürününüz istanbula gönderilmiş deniyor. 2 gün içinde sorunuzu çözecegim deniyor ve 2 gün sonra size yeni bir ürün prag dan sipariş ediyorum ve gönderiyorum deniyor. Bugün tekrar aradım ne oldu geçen pzt böyle bir cevap almıştım diye. İstanbulda ürünüz ulaşmış yeni ürün isterseniz pragdan sipariş verecegiz deniyor. Tekrar kavga ediyorum 1 haftadır ne halt ediyorsunuz gerizekalılar aralık ayından beri daha konsolu açamadım ne anlamı war ozmn day 1 bundle almanın pre request vermenin diyorum yine ses yok.

Yani sözün özü xbox one türkiye. türkiyedeki en kötü çağrı merkezi olabilir kesinlikle güvenmeyin başka yerden yaptırın

Ödediğim toplam rakam 80 tl ürün için yaklaşık 60 tl de kargo ücreti bilginize

• Beyler elimdeki cihazın gamepad'i bozuldu RB tuşu basılı kalıyor ürün yurtdışı burda ücretsiz değişim yapılıyor mu hiç deneyen oldu mu kutudan çıkan gamepad bu arada ürün kayıt altına aldım garantisi gözüküyor yada ücreti ise ne kadar. Kolun bozulmasından çok beyaz kol bir daha bulmak sıkıntı o dert oldu :)

• captainace C kullanıcısına yanıt
    sizinle görüşen eleman yanlış yönlendirme yapmış en başta adresin prag a verilmesi en büyük hata olmuş. tecrübe ile sabit. "Jabil Elektronik/HP Onarim Serifali Mah. Burhan Sk. No:5 Yukari Dudullu-Ümraniye 34775 Istanbul" böyle bir adres vermeleri lazımdı. bu adrese gönderince sorunsuz bir şekilde yeni adaptörü gönderiyorlar. kargo bilgisi telefonunuza geliyor takip ediyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MISHIMA

Beyler elimdeki cihazın gamepad'i bozuldu RB tuşu basılı kalıyor ürün yurtdışı burda ücretsiz değişim yapılıyor mu hiç deneyen oldu mu kutudan çıkan gamepad bu arada ürün kayıt altına aldım garantisi gözüküyor yada ücreti ise ne kadar. Kolun bozulmasından çok beyaz kol bir daha bulmak sıkıntı o dert oldu :)

kendi yazımı alıntılıyarak cevap yazayım yardımcı olan olmamış yada kimsenin başına gelmemiş.konsol zaten kayıt altında idi değişim sayfasından sekmeleri doldurup değişim istedim gamepad için bana ankara adresi verildi buraya yolla dendi fakat genel olarak ümraniye adresi var ve burası bana yakın ve herkesde buraya yollamış sabah tekrar teyit amaçlı görüşücem microsoft ile nereye yollayayım diye bakalım ne diyecekler değişim sayfasında zaten ücret çıkmadı ücretsiz bi değişim olacak ve sana hangi kolu seçmek istersin diye soruyor ben tabiki beyazını tekrar istedim diğer special gamepad'lerde seçilebilir durumda ürün elime geçince tekrar detaylı yazarım sıkıntı yaşayan olursa yardımı olur.
    adres bu:
    iQor After Market Services
    TEPE PRIME IS VE YASAM MERKEZI
    DUMLUPINAR BULVARI
    NO:266 C BLOK NO:31
    ANKARA / TÜRKIYE

• Sakın TEPEPRIME ADRESINE GONDERMEYIN! Tum ürünler istanbul adresine gidecekmiş o nedenle benim ürünüm ankara içinde 2 hafta gezdi ve istanbula ulaştı. Tepe Prime adresini veren dangalaga çağrı merkezinde tekrar tekrar sorun Bu adres yanlış istanbul adresini verin diye
  • gsirin kullanıcısına yanıt
    Peki fişin ucuna ne tür bir çözüm buldunuz? farklı bir psu kablosuyla mı kullanıyorsunuz?

Bu psu modifiye etmenin uzun vadede bir zararı olur mu acaba konsola?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.