Şimdi Ara

XBOX One Güç Kaynağı Adaptörü - Power Supply Brick (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
187
Cevap
6
Favori
18.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Siz olayı yanlış anlamışsınız. Kablo değişimi falan yok. Sadece adaptörün içindeki kart üzerinde modifikasyon yapıyoruz.
    Konsola ne gibi bir zararı olabilir ki, ben aralık ayından bu yana kullanıyorum. Sıkıntı yaşamadım.
  • gsirin kullanıcısına yanıt
    Söylenenleri uyguladım. Şu an adaptör prize bağlı ama konsolu bağlamadım. Sarı ışık yanıyor. Normal mi bu durum? Artık konsolu bağlayabilir miyim yoksa beyaz mı yanması gerekiyordu?
  • bravefart B kullanıcısına yanıt
    Sarı ışık yanması normal. Xbox ı bağladıktan sonra beyaza döner büyük ihtimalle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravefart

Söylenenleri uyguladım. Şu an adaptör prize bağlı ama konsolu bağlamadım. Sarı ışık yanıyor. Normal mi bu durum? Artık konsolu bağlayabilir miyim yoksa beyaz mı yanması gerekiyordu?

Standart atx kasa psu kablosu kullanabilirsiniz ;)

• bravefart B kullanıcısına yanıt
    Konsolu bağladınız mı ?
  • Arkadaslar amerikadan gelicek olan xbox one'i nasil calistiricam bi cok sey yazmissiniz cevirici al elektronikciye git diye hangisi sorunsuz ve guvenilir olur?

• Değişim için Xbox müşteri desteği: 0212 375 52 32(Hafta içi 10:00-18:00) 80TL galiba,
    Evde kendiniz dönüştürebilirsiniz, ya da elektronikçiye yaptırın, buradaki resimleri bile gösterseniz yaparlar. Bunların hepsi garanti.
  • Ben beceremeyip Bakırköy'de elektrikçiye yaptırdım. Sorunsuz kullanıyorum orijinal adaptörüyle. 70TL'ye yaptırdım.
  • arkadaşlar ben de amerikadan getirticem xbox'ı. en garantisi xbox türkiyeye göndermek gibi gözüküyor ama kargo süresi falan uzayacak o kadar beklemekte istemiyorum. ben avcılarda oturuyorum, bakırköyde beşiktaşta mecidiyeköyde ya ada daha yakında falan bu işi elektrikçiye yaptırıp memnun olan var mı. varsa ücretini ve adresini söylerse çok sevinirim.

bir de xbox türkiye orjinal adaptörü ben amerika için olanı göndermeden farklı bir ücretle satıyor mu bilginiz var mı.
  • Amerika'dan xbox geldi ve xbox turkiyeyi aradim adimlari sordum soylediler 110v amerika adaptorunu kargoluyorum ellerine geciyor ve daha sonra kredi kartimdan 80 tl'yi bloke ediyorlar ardindan 220v turkiye adaptorunu yolluyorlar gayet sorunsuz ve guvenilir olacagina inaniyorum bu hafta icerisinde gerceklestiricem islemi bence elektrikcilere birakmayin isi kac bin liralik cihaz gidin 80 tl karsiliginda orjinal adaptorunu alin varsin 10 gun kargo sursun

• sizce bu

ya da bu

www.amazon.com
    Amazon.com: InSassy AC Adapter Power Supply Cord for xBox One - Replacement Charger Accessory Kit with Cable - AC 100-240V 4.91A 50-60Hz: Video Games
    http://www.amazon.com/dp/B00NI8V686?psc=1

işimi görür mü peki.

• adogans A kullanıcısına yanıt
    Bununla uğraşmayın bence xbox tr ye 80 tl ye değiştirin
    Hem daha ucuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha geçen hafta elektrikçiye yaptırdım.hiçbir riski yok.neden durduk yere 80 tl verilsin. Kolay kazanmıyoruz hiçbirimiz. Adaptörde sadece voltaj ayarı yapiyorlar. 10 dakika sürmedi. Para bile almadı. Mahallenin elektrikçisi. Yeterki işinin ehli birine götürün. En fazla 20 lira alırlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim etrafimda iyi bir elektronikci yok olsada goturmem cihaza 2.5 3 bin lira para vermisin turkiye ile, gidip o cihazi 80 tl icin riske mi edecegim ? Ki amerikadan geldi 1700 e bir kol bir xbox one gtav fifa15 fh2 .. Parayi bende kolay kazanmyorum ama madem 1000 lira kârdayim 80 tl'ye kiymak zorundayim

• Merhaba arkadaslar, ben bu adaptör uyumsuzluğunu bilmiyordum, Amerika'dan aldığım XBOX One'ın fişini direk prize soktum, sigortayı attırdı,içindeki varistor'u yakti. Bu forumda ilanı olan xbox09 isimli arkadaşımız bikac saat icinde onarıp, çevirme işlemini yaparak teslim etti sağolsun. 50TL ucret verdim.

Amerika'dan aldığın birşeyi prize takarken 2 kere düşünmek lazım, adamların herseyi farklı, fermuar çekecekleri bile ters tarafta :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttopach -- 27 Temmuz 2015; 15:27:32 >
  • ttopach T kullanıcısına yanıt
    Cihazı abd odaklı çıkardıkları için böyle ps4 ü abd den alsan burada sorunsuz çalışıyor universal adaptor yapsalar sorun çözülecek. Tr de resmi satışı olduğu için gitsin oradan pal cihaz alsın diyorlar.

• Evet olabilir fakat fiyat farkı oldukça yüksek. Amerikada xbox one 500gb HD 350dolara satıyorlar Best Buy'da. Bir de refurbished'ler var Kinect ile birlikte 380$. Tabi buna %9 gibi bir de vergi geliyor. Yine de TR fiyatlarıyla arada 700-800 TL fark oluyor dolar 2.75'e geldiği halde.

Bu arada bu makineler region free arkadaşlar. Tüm xbox one'lar öyle mi bilmiyorum ama benim aldığımda ntsc pal gibi bir ayrım yok. Amerika'dan almak isteyenler için bilgi vereyim dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttopach -- 28 Temmuz 2015; 18:49:24 >
  • beyler birsey sormak istiyorum Bnede amerikadan getirme urun var benim bilader bilmeden baglamis cihazi ve sigortalari attirmis haliyle. benim merak ettigim kesin olarak makineye bir zarar vermis midir? suan icin acip deneme imkanim yok ondan sormak istedim
  • elkun kullanıcısına yanıt
    Daha önce de yazdık, keşke okusaydınız. Cihaz zarar görmez, adaptör arızalanmış olabilir. Ya tamir ettirin ya da Microsofttan değişim isteyin.
  • Beyler merhaba.

Bendeki adaptör budur.

XBOX One Güç Kaynağı Adaptörü - Power Supply Brick

Adaptörü aldığım satıcının vermiş olduğu güç kablosunu kullanıyordum, direkt duvara takılıydı.

Kabloyu zaten ilk başta takarken zorlanmıştım hatta ilk taktığımda açılmamıştı falan cihaz. Sonra açılınca da işkillenmedim. Bugün konsolu açar açmaz bir yanık kokusu geldi. Neyse baktık eşimle nerden geliyor diye, kablo gitmiş. Tam birleşme noktasından erimiş. Baya da ısınmıştı kablo. Çıkarıp bakınca fark ettim ki uçlarının boyları da eşit değil.

Şimdi, elektrik konularında cahil ve evhamlı biri olarak soruyorum: Adaptör mü problemli? Yoksa kablo mu tırt idi?

PS3'ün güç kablosuyla denedim. Bir de akım korumalı çoklu prize taktım. Kabloda ısınma yok şimdi, çatır çatır da oynanıyor.

Açayım mı Xbox'ı gönül rahatlığıyla açmayayım mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wayward Son -- 24 Mayıs 2016; 2:26:21 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.