Şimdi Ara

XBOX One Güç Kaynağı Adaptörü - Power Supply Brick (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
187
Cevap
6
Favori
18.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim orjinal adaptorun fani rahatsiz ediyor ozellikle gece bekleme modunda birakinca tiz bi gicik ses cikiyor.bu herkez de aynimi?yoksa bende mi degisim icin basvursam ki...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eeosman E kullanıcısına yanıt
    444 lü numarasından Microsoft'u aradım bana 00800 4488 23 834 (toll-free) numarasını verdi. Xbox ile bu numaradan Türkçe destek alabilrisiniz dedi.

Aradım, Almanya'da yaşayan bir Türk ile görüştüm. Durumu anlattım, Ürünü aşağıdaki adrese göndermem gerektiğini, 80TL'ye eskisi ellerine ulşatığında yenisi ile değişim yapılacağını söyledi. Ücretsiz değişim bölge dışından alındığı için maalesef yokmuş.
    Durum ile ilgili bir işlem numarası oluşturdu bu numara ile ürünü aşağıdaki adrese göndermeniz gerekiyor dedi.

Adres bu :

quote:

Xbox Müsteri Temsilciligi ile temasa geçtiginiz için tesekkür ederiz.Isleminizi açtiktan sonra güç kaynagini asagidaki adrese gönderin.
    Hasarli Xbox aksesuarinizi degistirmek için sizden ricamiz, aksesuarinizi asagidaki adrese göndermektir. Aksesuariniz bize gelir gelmez yerine yedegini gönderecegiz.

Jabil Elektronik/HP Onarim
    Serifali Mah. Burhan Sk. No:5
    Yukari Dudullu-Ümraniye
    34775 Istanbul

Ayrıca ben Ankarda'yım beni neden İstanbul'a yönlendirdi onu da anlamadım. Sanırım sormayı unuttu ben de söylemeyi.

• ben elektronikçiye bedavaya çevirttirdim ntsc adaptörü. zaten adaptörler 220v düşünülerek yapılmış. bir de garanti olsun diye regülatörü değiştirdi abimiz :)
  • Ben kanada dan yeni xbox one aldım.Çalışması için almam gereken aparatin tam adını yazabilecek birisi var.mi.Konuyu okudum ama bazı adaptörler çok ses çıkarıyormuş.Yardım lutfen

• Alpheratz kullanıcısına yanıt
    Power supply da modifiye yaptırın, en temiz çözüm bu. Forumda yaptıranlar var.

• quote:

Orijinalden alıntı: megamefta

ben elektronikçiye bedavaya çevirttirdim ntsc adaptörü. zaten adaptörler 220v düşünülerek yapılmış. bir de garanti olsun diye regülatörü değiştirdi abimiz :)

Hangi ildesiniz? Nereye yaptırdınız?
  • bu görüşmeyi sağlamak içimn tam olarak ne yapmak gerekiyor. ben xbox ın destek sayfasına baktım fakat ingilizce destek veriyorlar
  • Xbox müşteri desteği: 0212 375 52 32
    Hafta içi 10:00-18:00

quote:

Orijinalden alıntı: gsirin

444 lü numarasından Microsoft'u aradım bana 00800 4488 23 834 (toll-free) numarasını verdi. Xbox ile bu numaradan Türkçe destek alabilrisiniz dedi.

Aradım, Almanya'da yaşayan bir Türk ile görüştüm. Durumu anlattım, Ürünü aşağıdaki adrese göndermem gerektiğini, 80TL'ye eskisi ellerine ulşatığında yenisi ile değişim yapılacağını söyledi. Ücretsiz değişim bölge dışından alındığı için maalesef yokmuş.
    Durum ile ilgili bir işlem numarası oluşturdu bu numara ile ürünü aşağıdaki adrese göndermeniz gerekiyor dedi.

Adres bu :

Xbox Müsteri Temsilciligi ile temasa geçtiginiz için tesekkür ederiz.Isleminizi açtiktan sonra güç kaynagini asagidaki adrese gönderin.
    Hasarli Xbox aksesuarinizi degistirmek için sizden ricamiz, aksesuarinizi asagidaki adrese göndermektir. Aksesuariniz bize gelir gelmez yerine yedegini gönderecegiz.

Jabil Elektronik/HP Onarim
    Serifali Mah. Burhan Sk. No:5
    Yukari Dudullu-Ümraniye
    34775 Istanbul

Ayrıca ben Ankarda'yım beni neden İstanbul'a yönlendirdi onu da anlamadım. Sanırım sormayı unuttu ben de söylemeyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eeosman -- 6 Aralık 2014; 14:08:08 >

• eeosman E kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam
  • birkaç saat önce yolumun üzerindeki elektronikçilere girdim bu adaptörü 220 volta çevirme işini sordum bir elektronikçi içinde 220 volt trafosu varsa olur dedi. ama görmemiz lazım işçiliği ne tutar bilemiyorum dedi. diğeri hayali şeyler konuşuyorsun zaten 220 vol olacak bişey olsa adamlar yapardı dedi. getir görelim dedi. milletin kullandığı koca trafoyu almamı söyledi hiçbir derdi yok dedi. vs. vs. bu iş kafamı kurcaladı. hafta içi şu xbox desteği arayayım bakalım değişim konusunda ne diyorlar. olmadı orijinal 220 volt adaptörüyle değiştireyim. gerçi daha xbox ı almadım ama mevzuyu merak ettim. alırsam ortada kalmayayım.
  • Bana biraz mantıksız geldi ama mecbur bu şekilde yapacaz sanırım.Ben adamlara kendi adaptorumu ve 80 tl vercem onlar bana sadece 220v adaptör vercek.Zaten adaptörün fiyatı +- 80 tl eder.Resmen kazık atma peşindeler.Tek adaptörü niye satmıyor,neden illa kendi adaptörümu göndereyim

Xbox müşteri desteğiyle görüşünce değişim yerine satın almak ne kadarmış sorabilir misiniz?
    tamam da 110 volt adaptörü adam napacak. verecem diyon da. tr de işe yaramıyor ki. mecbur bir ücret alacaklar ama 80 tl fazlaymış. çakma adaptörler 80-100tl arası orijinal olanları 300 tl spotta. iyisi mi konsolu alırsam orijinal için değişim başvurusu yapayım. bugün elektronikçileri gezdim gözüm tutmadı adamları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpheratz

Bana biraz mantıksız geldi ama mecbur bu şekilde yapacaz sanırım.Ben adamlara kendi adaptorumu ve 80 tl vercem onlar bana sadece 220v adaptör vercek.Zaten adaptörün fiyatı +- 80 tl eder.Resmen kazık atma peşindeler.Tek adaptörü niye satmıyor,neden illa kendi adaptörümu göndereyim

Yanlış hatırlamıyorsam bi arkadaş tek başına 120 tl ye sattıklarını söylemişti MS in. Ben de değişim yaptım 80 tl ye ama üstü biraz çizikli bir adaptör gönderdiler, sıfır gibi durmuyor.
  • Elbette mevcut adaptör hiç bir işime yaramaz ama mh nin eskisini yollayın yenisi 80 tl demesi bana biraz mantıksız geldi,bana kalırsa ücretsiz bire bir değişim müşteriyi daha çok memnun eder.Sonuçta servis bunları iade edip yerine bedelsiz tr uyumlu adaptör alabilir.
    Ay ortasında adaptör için görüştüğümde yenisi ne kadar sorarım.Sonuç hakkıdna bilgiyi yazarım buraya.

• sabah aradım ms tr yi. sitelerinden de adaptör değişiminin nasıl olacağını anlattılar. adaptörü gönderip değişimi istenirse 80tl + kdv = 100tl civarı yok adaptörü vermem siz bana yeni adaptör gönderin derseniz 120tl + kdv = 145 -150 tl civarı oluyor
  • 80 lira verene kadar içini açar kendim yaparım. Olursa olur olmazsa yenisini alırım. Aşağıda bir sitede verilen yöntem var.

Burada arkadaş açıklamış nasıl yapılacağını, çok zor gibi durmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsirin -- 9 Aralık 2014; 21:10:16 >

• Bu işi garantili olarak İzmir'de yapan var mı arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsirin

80 lira verene kadar içini açar kendim yaparım. Olursa olur olmazsa yenisini alırım. Aşağıda bir sitede verilen yöntem var.

Burada arkadaş açıklamış nasıl yapılacağını, çok zor gibi durmuyor.

Hocam.yapabildiniz mi siz.benim cihaz 16 nda gelecek.çalışıyor mu adaptör

Daha yapamadım. İş nedeniyle istanbuldayım ancak hafta sonu bakabileceğim. Sonucu yazarım burada.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.