Şimdi Ara

Xbox One'da Eski Konsol Oyunları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar XBOX ONE'da onceki XBOX konsollarindaki oyunlar oynancak mi? pS4 te sony PS1,2,3 oyunlarini oynatabiliyor acaba xboxta da oyle birsey olcak mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hayır
  • Xbox one alacaktim ama artik ps4 alcam. Ps4 akar

• Al kardes seni tutan mi var xbox 360'in kendine has oyunlari farkli, ps3'unki farkli. Yani ne oynamak istiyosan ope ope o konsolu alacaksin zaten. Kaldi ki, yeni jenerasyon konsollarda eski oyunlari oynayani gormedim.

• Retro desteği her konsolda geniş bir bölüm kapsamalı bence.

Şahsen ilk nesil konsollarda kaçırdığım serileri bir bir, zevkle ve "Vayy be, o zamanlarda bile adamların yaptıklarına bak" diye diye oynadım.

Bu zevk bazen paha biçilemez bir eğlenceye dönüşüyor, sanki tarihte geçmişe gitmiş, çocukluk arkadaşlarınızla yanyana heyecanla oyun oynuyormuşsunuz hissini yaratan tek etmen;

Geçmiş oyunlara destek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ersn06

Merhaba arkadaslar XBOX ONE'da onceki XBOX konsollarindaki oyunlar oynancak mi? pS4 te sony PS1,2,3 oyunlarini oynatabiliyor acaba xboxta da oyle birsey olcak mi?

Ps4 , Ps1-2-3 oyunlarını disklerle oynatmayacak. Store' dan satın alınacak yada bulut sistemiyle indirmeden (sanırım) oynanacak. Hali hazırdaki elinde olan Bluray oyunları oynayamayacaksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UlasAsmadili

quote:

Merhaba arkadaslar XBOX ONE'da onceki XBOX konsollarindaki oyunlar oynancak mi? pS4 te sony PS1,2,3 oyunlarini oynatabiliyor acaba xboxta da oyle birsey olcak mi?

Ps4 , Ps1-2-3 oyunlarını disklerle oynatmayacak. Store' dan satın alınacak yada bulut sistemiyle indirmeden (sanırım) oynanacak. Hali hazırdaki elinde olan Bluray oyunları oynayamayacaksın.

onu biliyorum zaten merak ettiğim xboxta da boyle birşey olacakmıydı merakım giderildi sağolasın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7 Ps3 Oyunu Ps3 Özel Oyunlar
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

onu biliyorum zaten merak ettiğim xboxta da boyle birşey olacakmıydı merakım giderildi sağolasın.

Arkadaşın yukarıda " hayır " demesi, disk ile oynatmayacağı konusunda. Sanırım resmi bir açıklama yok ama yine Ps4 gibi bulut sistemi ile eski oyunlarda oynanır yada Live Marketplace' de satılır diye tahmin ediyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşın yukarıda " hayır " demesi, disk ile oynatmayacağı konusunda. Sanırım resmi bir açıklama yok ama yine Ps4 gibi bulut sistemi ile eski oyunlarda oynanır yada Live Marketplace' de satılır diye tahmin ediyorum.

anladım teşekkürler.

• klasik amerika mantığı
    eskiler çöpe
    yeni alet yeni heyecan
    sony gibi gariban değil amerika ,
    yeni tenoloji ,her zaman iyidir. anlayışı çok hakim
  • Ohooo o zaman gh felan çöpe mi gidicek yeni konsol alınca. Ben eskisini satmayı düşünüyordum şu anda yenisini almamayı düşünüyorum resmen...

• quote:

Orijinalden alıntı: II G4ngsTeR II

Ohooo o zaman gh felan çöpe mi gidicek yeni konsol alınca. Ben eskisini satmayı düşünüyordum şu anda yenisini almamayı düşünüyorum resmen...

Hiçbir GH sahibi eski nesil konsolunu satmayacak zaten. (Ben de dahil.)

Elimizde kalır onca band. Satsak bile devri geçti, para etmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oziko

quote:

Ohooo o zaman gh felan çöpe mi gidicek yeni konsol alınca. Ben eskisini satmayı düşünüyordum şu anda yenisini almamayı düşünüyorum resmen...

Zaten en son düşüncem onu satmak olur. Çünkü satarsam ileride pişman olacağıma adım gibi eminim.

• quote:

quote:

quote:

Zaten en son düşüncem onu satmak olur. Çünkü satarsam ileride pişman olacağıma adım gibi eminim.

Evet. Arkadaşlarla toplandığımızda sesi sonlayıp deli gibi eğlendiğimiz tek oyun GH oluyor genelde.

• quote:

Retro desteği her konsolda geniş bir bölüm kapsamalı bence.

Şahsen ilk nesil konsollarda kaçırdığım serileri bir bir, zevkle ve "Vayy be, o zamanlarda bile adamların yaptıklarına bak" diye diye oynadım.

Bu zevk bazen paha biçilemez bir eğlenceye dönüşüyor, sanki tarihte geçmişe gitmiş, çocukluk arkadaşlarınızla yanyana heyecanla oyun oynuyormuşsunuz hissini yaratan tek etmen;

Geçmiş oyunlara destek.

quote:

Orijinalden alıntı: birmezun

klasik amerika mantığı
    eskiler çöpe
    yeni alet yeni heyecan
    sony gibi gariban değil amerika ,
    yeni tenoloji ,her zaman iyidir. anlayışı çok hakim

• benim için sorun yok
    gara aterinin bile hastasıyım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.