Şimdi Ara

Xbox One Aile Kurulumu (Lisans Transfer) (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
511
Cevap
18
Favori
22.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xbox one ile xbox 360 arasında gold üyelik paylaşımı nasıl yapılıyor bu konuda bir bilgin varmı.
    Yani bende X1 var arkadaşımda 360. Ben bu live üyeliğimi onunla paylaşmak istiyorum bunu nasıl yaparız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MAD MAX kullanıcısına yanıt
    Öyle birşey yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler bilgilendirme için.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende bi deneyim bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathFor81 -- 26 Kasım 2014; 18:28:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jarkaman

Şimdi Yarın bir arkadaşım xbox one alacak ve benimde bazı sorularım var .

Sorularım birden çok olduğu için başlarına sayı yazarak soracağım lütfen bildiğiniz yada deneyimlediğiniz cevapları paylaşırsanız sevinirim .

1. Arkadaşla çok samimi değilim ileride bu arkadaştan vazgeçip başka bir arkadaşı hesaba ekleyebilirmiyim ? Ve başka arkadaşı eklediğimde ondan bana gelen oyunlar hala aktif olurmu aynı zamanda benden ona geçen oyunlar aktif olurmu?

2. Bende forza ryse ve birkaç oyunda daha kod yontemi ile alındı ama kredi kartı falan değil hatta cihazın içinde çıkanlar diyelim . Şimdi arkadaş Kendi kodlarını kullanmadan birbirimizi akraba olarak eklesek benim daha önce kodla satın aldığım oyunları kullanabilirmi?

3. Bu durumuma aynı zamanda aktif olan gold hesabımda onun için kullanılır olurmu?

Teşekkürler

Denenmedi herhalde. Ama ben sonraki sorulara verilen cevaplardan bazılarının cevabını almış oldum

• quote:

quote:

Şimdi Yarın bir arkadaşım xbox one alacak ve benimde bazı sorularım var .

Sorularım birden çok olduğu için başlarına sayı yazarak soracağım lütfen bildiğiniz yada deneyimlediğiniz cevapları paylaşırsanız sevinirim .

1. Arkadaşla çok samimi değilim ileride bu arkadaştan vazgeçip başka bir arkadaşı hesaba ekleyebilirmiyim ? Ve başka arkadaşı eklediğimde ondan bana gelen oyunlar hala aktif olurmu aynı zamanda benden ona geçen oyunlar aktif olurmu?

2. Bende forza ryse ve birkaç oyunda daha kod yontemi ile alındı ama kredi kartı falan değil hatta cihazın içinde çıkanlar diyelim . Şimdi arkadaş Kendi kodlarını kullanmadan birbirimizi akraba olarak eklesek benim daha önce kodla satın aldığım oyunları kullanabilirmi?

3. Bu durumuma aynı zamanda aktif olan gold hesabımda onun için kullanılır olurmu?

Teşekkürler

Denenmedi herhalde. Ama ben sonraki sorulara verilen cevaplardan bazılarının cevabını almış oldum

1 hesap aktif olarak sadece 1 cihaza paylaşım yapabilir. 2. cihaza paylaşım yaparsa ilk yaptığı iptal olur denmiş yani 1. sorunun cevabı evet ama bu risk ortaya çıkarır paylaşım yaptığımız kişi daha sonra vazgeçip başkasına verebilir oyunları bu işlemi bi kez paylaştıktan sonra 2 kez daha yapabiliyor sonunda kavradım olayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathFor81 -- 27 Kasım 2014; 15:48:39 >

• Yav arkadaşlar bugün paylaşım yapalım dedik my home xbox diye bir şeçenek çıkmadı ben arkadaşı aileye eklefim oda beni ama oyunlar çıkmadı bi yardımcı olsanız

• arkadaşlar şimdi ben baya bi okudum yazılanları fakat bulamadım aradığımıvarsa kusura bakmayın.
    şimdi a kişisi ile b kişisi aile kurdular a oyunlarını b ile paylaştı yani a'nın oyunları b de gözüküyor peki aynı anda b de a ile oyunları paylaştı bu mevcutmudur yoksa sadece a yaparken b yapamazmı anlatırsanız sevinirim. şimdiden teşekkürler.
  • arkadaşlar , ben arkadaşımdan far cry 4'ü aldım , sonra yüklüyordu , onun hesabını sildim , başlamaya hazırda giremiyorum. bu oyun veya uygulama sizin mi diyor , ne yapmam lazım? lütfen , acil. hep onun hesabına mı bağlanmam lazım yoksa %100 olunca oyun benim olucak mı?
  • enesbosdurmaz E kullanıcısına yanıt
    Lisans olmamış arkadaşının hesabını tekrar aç ve my home xbox de.

• quote:

Orijinalden alıntı: By Asphyxia

Lisans olmamış arkadaşının hesabını tekrar aç ve my home xbox de.

saol
  • Arkadaşlar peki diyelim ben bir oyunumu arkadaşlımla paylaştım , onla aileden çıktık. Başka biri ile yaptık , aynı oyunu verebiliyor muyum?
  • enesbosdurmaz E kullanıcısına yanıt
    Senin hesabına kayıtlı ise oyun başka biriyle tabiki paylaşabilirsin sadece karşı tarafın makinasında My home xbox yapması yeterli olur

• Arkadaşlar öncelikle merhaba,

En başından beri takip ediyorum fakat hala anlayamadığım noktalar var.

Bizde 4 adet xbox one var ... 4 arkadaşız. Ben hepsiyle birşeyler paylaşabiliyor muyum ? Yani A kişisi benim diyelim.D kişisi yeni aldı makinayı.Ben onun makinasında aile kısmına kendi mail adresimi girersem ve ev xboxı diye seçersem ne olur ? Bendeki oyunları oynayabilir mi ?
  • 3 hakkı doldurduğumuzda ne oluyor peki ne kadar zaman var bir daha yapabilmek için ve bunu nerden görebiliriz bilen varsa yardımlarını bekliyorum
  • Slm arkadaslar kardesligi iptal edicem arkadasla bu islemi nasil gerceklestiriyorum bilgilerini paylasirsaniz sevinirim tesekkurler
  • doğukan yoloğlu D kullanıcısına yanıt
    Hocam hesabı kimle paylaştıysanız onun cihazından "my Home Xbox" seçeneğini kaldırıp, aynı cihazdan kendi hesabınızı da silmeniz yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MinusHuman -- 22 Aralık 2014; 20:39:00 >
  • doğukan yoloğlu D kullanıcısına yanıt
    Başka biriyle lisans yapman yeterli. Eskisi hemen iptal oluyor.

• Bilgi icin tesekkurler arkadaslar..

• Bi sorum olucak musait olurda cevaplarsan makbule gecer.

Ben simdi bir arkadasimla ortaklik yapiyorum

Oyunlari ozi41 adli hesabimdan aldik , oda aldi . Birbirimizin hesabini cihazlarda family ekledik oyunlari indirdik

Simdi baska bir arkadasimla ortaklik yapmam istiyorum ve sadece oyunlari onun hesabindan alicaz .

Simdi ben onun hesabini cihazima family olarak eklersem

Ondaki oyunlarida indirebilirmiyim ? ( not : bendeki oyunlari indirmicek , biz yeni hesap acip farkli bir ortaklik yapicaz ,ama diger kisiyle ortakligimda bozulmicak )

Ps4 te oyunlari farkli hesaplardan alip bir kisi alinan hesaptan oynayip , digeride primary yapinca diger userlarda oynadigindan , istedigin kadar kisiyle ortaklik yapabiliyorsun

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.