Şimdi Ara

XBOX Live Ülke Değişimi Hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
4.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba, ben XBOX Live ilk bağlandığımda, ülke seçimi sorulduğunda İngiltere'yi seçtim.Ama okuduklarıma göre USA hesap ile Gold üyelik ve MS Points daha ucuza geliyormuş diye duydum. Size de birkaç sorum olacak

1- USA fiyatları UK'a göre gerçekten daha mı uygun?

2- Ülke değişimi yapabiliyor muyum? Yapılıyorsa nasıl, Live'dan hangi bölümden...

3- Siz UK yerine USA'e geçmemi tavsiye eder misiniz?

4- Benim 1 yıllık Gold'um ve 400 MS puanım var ama UK redeem kodu ile alınmış. Ülke değiştirirsem bunlar gider mi?

5- Forumda okudum, ülkesini South Afrika'ya çeviren arkadaşlara hediye MS point verilmiş. Ben USA'e geçsem bana da hediye MS Point verilir mi?

Biraz çok soru oldu kusura bakmayın ama cevaplarınıza ihtiyacım var...

• 1. Fiyatlar hemen hemen aynı kuruş farkı vardır belki.

2. xbox.com'a gir oradan Accounts/Manage Account Region ama sadece live sistemi yeni açılmış olan ülkelere geçiş yapabilirsin.

3. Etmem.

4. Gitmez.

5. İstesen de USA ya geçemezsin bakınız 2. soru.
  • 1-Fiyat konusunda neredeyse fark yok.
    2-Xbox.com'a girip login olmalısın.Menü'de MyXbox diye bir sekme var.O sekme altında Manage Account olması lazım.Oradan Change acc. region ile değiştirebilirsin.
    3-Yerinde olsam UK acc. da kalırdım.Hem Avrupa'dayız oyuncu bulma problemin olmaz,hem konsolun pal ise avrupa ile yine uyum olur.konsol,oyun,region birbirlerinden ayrı olmasın.
    4-Ülke değiştirirsen aynı şekilde Gold üyeliğin ve Ms pointlerin kaybolmaz!Hesabında ne varsa hepsi aynı şekilde devam eder.
    5-Sadece UK/US acc. harici bir region'a geçince hediye veriyorlar.Bir bakıma o regionlara teşvik gibi birşey.UK veya US acc.'a geçersen hediye gelmez.

Edit:1 dk fark ile Pinky_Demon ilk cevabı vermiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razura -- 29 Ocak 2011; 21:33:54 >

• Çok teşekkürler arkadaşlar... UK'da kalacağım...
  • Bu Gold Redeem Code'larla ve MS Pointerle ilgili benimde 1 sorum var. Bu Code'ları girerken fatura bilgileri isteniyor mu acaba? Kredi kartı ile almaya kalktığımda fatura adresi istiyor. Ülke olarak UK'yi seçtim bu arada.
  • @Darkspider99

live üzerinden direk alamıyorsun bi stieden alıp gelen kodu xboxdan accountuna girceksin
  • Yok zaten oradan alamıyorum fatura adresi istediği için. Sorduğum şey kodu girdikden sonra herhangi birşey istiyor mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya bide hangi ülkede oldumu nasıl anlarım
  • benim canada üyeliğim var hesabımı UK nasıl taşırım yardımlarınızı bekliyorum..
    Home > My Xbox > Account > Migrate Xbox LIVE Account seçtim
    afrika
    şili
    kolombia
    brezilya
    polonya
    var UK yok yanlış yolmu izliyorum ?
  • Sadece live hizmeti yeni açılan ülkelere geçiş yapabilirsin.
  • okurken aklıma bişey geldi . bi ara hediye verilen 1 aylık gold üyelikten sonra 2 defa daha ayrı live hesabı açıp 2 ay daha beleşe getirebiliyoruz diye bişeyler duymuştum . varmı böyle bişey??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

1. Fiyatlar hemen hemen aynı kuruş farkı vardır belki.

2. xbox.com'a gir oradan Accounts/Manage Account Region ama sadece live sistemi yeni açılmış olan ülkelere geçiş yapabilirsin.

3. Etmem.

4. Gitmez.

simdi ben us ten uk e geçtim ama sistem saati değişmedi hala us saati olarak gözüküyor. yanlıs yaptıgım bısey olabilirmi
  • Ben de UK seçmiştim zamanında.Sadece US hesaplarda Paypal kabul edildiği için pişmanlık var şimdi:)İmkan olsa, sadece bu özellik yüzünden US'ye geçerdim.
  • İlk defa live üyeliği alacak bir kişiye us account mı tavsiye edersiniz yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oxxo

quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

1. Fiyatlar hemen hemen aynı kuruş farkı vardır belki.

3. Etmem.

4. Gitmez.

simdi ben us ten uk e geçtim ama sistem saati değişmedi hala us saati olarak gözüküyor. yanlıs yaptıgım bısey olabilirmi

sen büyük ihtimal location' ını değiştirmişsin
  • ben us hesabına geçiş yaptım ama gold üyeliğim iptal edildi ne yapmam gerekli
  • USA uyelik sahibi olanlar Amerikadaki oyuncularla oynarlar BU COK YANLIS.

SYSTEM SETTINGS BOLUMUNDEN LOCATION > UK ( zaten herkezin otomatik UK secili sanirim) SECERSENIZ AVRUPADAKI OYUNCULARLA ESLESIRSINIZ

Uk ve Us abrasinda fark yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 24 Mart 2013; 1:07:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar ben yeni xbox alacagim ve bolgeyi ilk olarak UK secmek istiyorum cunku baya bir film vb.seyler bolca var ama sonra TUR e gecmek istersem gecebilirmiyim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.