Yanında gerekli takım-taklavat varsa açarsın ama sonra geri kapatabilir misin bilmem.
Aslında açmaktan çok o kafamı karıştırdı
yıldız tornavidayla açılmıyor ben denedim, garip garip tornavidalar lazım unuttum türlerini T9 muydu
kesinlikle göründüğünden basit değil dvd sürücümün versiyonunu öğrenmek için bugün açtım. işkence çektim diyebilirim. plastik olan dış yüzey her an kırılacakmış gibi duruyor ve bayağı bir korkutuyor. geri toplaması 30saniye sürdü o ayrı mevzu :)
quote:
Orijinalden alıntı: Halleluja
yıldız tornavidayla açılmıyor ben denedim, garip garip tornavidalar lazım unuttum türlerini T9 muydu
T8 gerekiyor.
İçini açmaya hiç gerek yok bence şahsen ben hayatımda PC'in fanını temizlemek için bile içine açmam güvendiğim kişilere götürürüm hiç gerek yok aksiyona götür açtır en fazla ne kadar tutacak FW yapacaksan götür hem yanında oyun falan alırsın bedavaya sonra ban yersin Nokia'da Snake oynarsın.
Niye Nokia'da snake online'mı oynanıyor.
Bence hiç kalkışma 30 tl için 450 500tl risk'e atılmaz yani büyük bir sorun çıkmaz ama gelir seni bulur sonra 30Tl için canın sıkılır.
quote:
Orijinalden alıntı: gamemonster957-12
Niye Nokia'da snake online'mı oynanıyor.
Bence hiç kalkışma 30 tl için 450 500tl risk'e atılmaz yani büyük bir sorun çıkmaz ama gelir seni bulur sonra 30Tl için canın sıkılır.
30 olsa yine iyi buradakilerin fiyatlar belli olmuyor 1 saat önce telefonda 50 diyen adam dükkana gidince 70 diyor falan atan 2 yer var onlarda 50-70 arası kafalarına göre bi fiyata atıyorlar
50-70 çok ya bildiğim kadarıyla İstanbul'dan kargo ile hallediliyordu.Ama işte nerden kargo olayı oluyor bilmiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olur heralde.
Slim konsolu açması eski versiyonlara göre daha kolay. Yalnız slimin dış kaplamasının piano black olması cihazın zarar görmsine neden olabilyior. Eğer cihazı daha sonra satöa gibi bir amacın varsa uğraşma derim. Ama yok cihazı satmayı düşünmüyorum dersen istediğin denemeyi üzerinde yapabilirsin. Toplaması açmasından daha kolay. Sonuçta içinde koparabileceğin kablo vs türevi neredeyse sıfır olduğu için sorun olmayacaktır o konuda. Ama dediğim gibi özel olarak konsolun içini açmak için gerekli alet edevat satılıyor. Bunun için özel kitler var. Eğer eldeki tornovida vs ile alete giriceksen ilk defa yaptığın için problem olabilir ( dış yüzyede)
Çok kolay açtım içine baktım hüsrana uğradım ve kapattım . Bence korkma gayet kolay açması . Youtubedan video izleyerek açarsan zorlanmassın . Zaten hemen hemen heryeri vidasız . Hatta içini açana kadar tornavida kullanmıyorsunuz .
Fw atmasıda çok kolay artık . Kimseye para kaptırmaya gerek yok . Pcde uygun çipset varsa 5 dakkanızı almaz
Şu slimlerin iç dizaynını inceleyen olmadı hiç. Açmışken SS koyda bakalım nasımış diye.
quote:
Orijinalden alıntı: evo_4
Şu slimlerin iç dizaynını inceleyen olmadı hiç. Açmışken SS koyda bakalım nasımış diye.
Slim değil hocam elite Torx tornavida lazımmış bulur bulmaz dalacağım alete ama biraz teknik destek lazım tabi tek başıma fw falan kalkışmaya korkuyorum bugün bir arkadaş korkuttu zaten forumda hata verirse yanar dvdrom falan diye msn üzerinden yardımcı olabilecek arkadaş varsa sevinirim
quote:
Orijinalden alıntı: evo_4
Motorola V8 ile çekerim fotoğrafları bakalım iç dizayna ait birşey görebilicekmisin :) Şaka bir yana fotoğraf makinem elime geçerse yakın zamanda çekerim fotoğrafları