Şimdi Ara

Xbox Gamepass (windows10) Metro Exodus sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhabalar, geçenlerde xbox gamepass a üye oldum (windows 10 da) ve metro exodusa başladım. fakat oyuna ilk girdiğimde yükleme ekranı çok uzun sürüyor, ilk açılış introsu bitene kadar atlayamıyorum (arka planda yükleme yaptığından dolayı) ancak oyundan çıkıp girince oldukça hızlanıyor. internet de yaptığım araştırmalar sonucu bu sorunun dx12 den kaynaklandığını dx11 e alındığında bu sorunun düzeldiği yazıyor. yani dx12 bir çok oyunda problemli zaten. bu oyunda da böyle bir problemi var.

    İşte işin en can alıcı noktası oyunun grafik ayarlarında hiçbiryerde dx12-11 seçeneği yok. youtube den bakıyorum herkesde grafik ayarlarının içerisinde dx12-11 ayarı gözüküyor fakat bende bu ayar mevcut değil. bu xbox dan alınan oyunlarında dosyalarına erişim mevcut değil (ki ben gerekli izinleri aktif ederek erişim sağladım ancak dosyaların içerisindede böyle bir ayar mevcut değil)

    tahminimce oyunun son güncellemelerinde dx seçeneği kalkmış. bende dx12 demi 11 demi açıyor bundanda emin değilim fakat yükleme ekranı, intro kısmı falan oldukça uzun sürüyor. bunun bir çözümü varmıdır?

    bu arada sistemim;
    gtx 970
    amd fx8350 (4.2 ghz oc)
    16gb ram







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.