ultimate abonelikte pc tarafında eklenmiş gözükmüyor şu an için. |
GAME PASS [ANA KONU] (812. sayfa)

-
-
Yeni Call of Duty oyunları Gamepass e gelecekmiş! Xbox sözcüsü açıkladı
-
Sözcüsü değil de Patronu diyelim biz ona :) Phil Spencer amcamız.
-
3 aylık yada yıllık abonelik Gamepass Ultimate alma şansımız varmı resmi olarak artık
-
İyiki microsoft activision blizzardı satın aldı.
Multiplayer modlarıyla vs.. bence en iyi multiplayer shooter oyunu Call of Duty dir.
Diablo ile F1 23 ve Palworld için 28 mart gibi birkaç aylığına PC Gamepass alacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blendw -- 22 Şubat 2024; 14:53:44 > -
Tarih belli mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Eski oyunlar için bir açıklama yapmadı ama "Bundan sonra çıkacak Call of Duty'ler ilk günden Gamepass'e gelecek" dedi.
-
Arkadaşlar şimdi ben ön konsolunda gamepasss hesabımı giriş xbox'ın yaptım ve arkadaşıma P2 olarak kullanması için bilgilerin paylaştım arkadaşım yanlışlıkla benim hesabı kendi konsolunda giriş Xbox yapabilir mi yaparsa ne olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Siz kaldırmadığınız sürece yapamaz hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eyvallah hocam teşekkür ederim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Konuyla alakalı ama akışla alakasız bir öneride bulunmak isterim.
Forumda Xbox One X için tamirci tavsiyelerine göz attım. Ankara içinde 3 adet tavsiye vardı. Tavsiye edilen yerlere göz attım , ama içime sinmedi. Bir süre kendi araştırmamı yaptıktan sonra Keçiörende Şahin Game isimli dükkanı buldum.
Ekran kartı çipi sorunu olan cihazı iki gün gibi bir süre içinde tamir etti , temizliğini yaptı , ve adresime kargoladı. Süreçten devamlı WhatsApp üzerinden haberdar etti.
Yıllardır alıştığımız bugün git yarın gel - şimdi meşgulüm haftaya bakarım tarzı esnaflıktan sonra gerek ürünle ilgilenmesi gerek sürecin detaylarından haberdar etmesi beni son derece memnun etti.
Konu sahibinden ricam bu dükkanı da güvenilir tamirci listesine eklemesidir.
-
bu özellik iyi olmuş teşekkürler.
-
Arkadaşlar 13 aylık için en ucuz seçenek 950 lira değil mi?
Game Pass Ultimate abonelik olmayan veya bitmiş hesaba 12 aylık EA Play'den 3 sefer alacaksınız, her alıştan sonra Aboneliği Yönet'den Yinelenen ödemeyi kapatacaksınız; en son 1 aylık Game Pass Ultimate alacaksınız. Bu son 1 aylık GPU alımı ile size dönüştürmeyi soracak (dönüştürme oranı 3:1'dir) onayladıktan sonra 12+1 aylık GPU aboneliğe dönüşmüş olacak.
Maaliyeti: (249,99 × 3) + 209 = 958,97 ₺
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 7 Mart 2024; 1:46:0 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim hocam :)
-
uzun zamandır Dead Island 2'nin dip fiyat görmesini bekliyordum ki gamepass'e ücretsiz olarak geldiğini gördüm.Sürpriz oldu
-
Oyun çok karışık açık dünyası yordu beni
mevcutta var olan hesapda uzatma yapabileceğimiz bir yöntem var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X