Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (810. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: maviistasyon
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
18.092
Cevap
806
Favori
1.232.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 808809810811812
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

GAME PASS [ANA KONU]
  • arkadaşlar selam 3 yıllık ea play satın aldım fakat ultimate'e yükseltme yapmak istediğimde

Xbox Game Pass Ultimate ürününe geçiyorsunuz

Geçerli uygun aboneliklerinizde kalan tüm süreler otomatik olarak dönüştürülür ve Xbox Game Pass Ultimate ürününe eklenir. Bu dönüştürme, yenileme tarihinizden önce geçerli aboneliklerinize göre daha az süre kalmasına neden olabilir. Mevcut aboneliklerde yapılan değişiklikler kesindir ve bunlar için ücret geri ödemesi yapılmaz.

Bu durumda yeni yenileme tarihiniz 04.03.2025 olur.

bu şekilde bir uyarı alıyorum. en fazla 12 aylık mı dönüştürülebiliyor?

• darK_Ness D kullanıcısına yanıt
    EA Play'den Game Pass Ultimate'e dönüşüm bire bir oranında değildir, 1/3 oranındadır. 3 yıllık EA Play aboneliğinin üzerine 1 ay Game Pass Ultimate aboneliği alırsanız EA Play süreleriniz dönüşüm ile 12 ay GPU'e dönüşür. 1 ayda aldığınız GPU eklendiğinde toplamda 13 aylık GPU aboneliğiniz olmuş olur.
    Bu dönüşümü yaptıktan sonra uyarıda da bahsedildiği gibi üyelik iptal etme durumunda EA Play abonelik ücretiniz iade edilmez, sadece sonunda aldığınız 1 aylık GPU ücreti ödenir...
    GAME PASS [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 7 Şubat 2024; 14:20:51 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • teşekkür ederim hocam bilgilendirme için.

• tayaydin kullanıcısına yanıt

konsol üzerinden indirim diye Red Dead 2 aldığımda 159 tlden 15.9 tl iade yaptı NAYS

• Şimdi benim üyeli bitiyor.
    Aymı hesap üzerinden 3 yıllık falan yapma şansım var mı?

Ya da üst üste alabiliyormuyız.
    Aylık, yıllık. Neyse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,

36 aylık ea play aldım ama 1 aylık GPU almak istediğimde aşağıdaki hatayı alıyorum. İlla bağlanmam mı lazım müşteri hizmetlerine?

GAME PASS [ANA KONU]
  • see-none kullanıcısına yanıt

Arkadaşlar bilgisayardaki xbox uygulamasından ödemeyi aldı. Böyle bir sorunla karşılaşan olursa deneyebilir.

• 12 aylik ilk ea playi aldim birdaha ea play almama izin vermedi bilgisayar ve xbox uzerinden denedim .

• egee17 kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/157917618

• EA Play üzerine Game Pass ultimate'i kod olarak ekleyip deneyen var mi? Konsol ile birlikte gelen 3 aylik kod ile uzatma yapilir mi acaba GAME PASS [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mck94 -- 11 Şubat 2024; 16:39:10 >
  • mck94 kullanıcısına yanıt
    İlk bahsettiğin 3 defa 12 aylık EA Play alip, sonra 1 aylik GPU alip 13 aylık GPU yapmak ise geçen hafta yaptım, oldu.

İkinci bahsettiğini de 13 aylık GPU aldiktan sonra 3 aylık cihazdan gelen eklemeyi yaptım, GPU 16 aya yükseldi.

• daha fazla uzatamadiniz mi yoksa denemediniz mi ?

bir de aylık ne kadara gelmis oldu ?

1100 tl 'ye 36 aylık alanlarla kıyaslanmayacagina eminim tabi :(

• streamin S kullanıcısına yanıt
    Denemedim, çünkü forumdaki yönlendirmeyle yaptım o da 13 ayliktı. 960 TLye mal oldu 13 Aylığı.

3 aylık zaten cihazla geldi, bedava.

• Yakın zamanda 12 aylık gamepasss ultimate aldım ve bilgisayara kurdum ancak bilgisayarda hesaplar arası uyumsuzluk diye bir uyarı verdi Microsoft store hesabı ile gamepad ultimate hesabı arasında uyumsuzluk var dedi o yüzden benim ana kullandığım maili bilgisayardan kaldırmak zorunda kaldım.

Daha öncesinde bilgisayarda bulunan mail hesabından gamepass almıştım sorun bundan mı kaynaklanıyor acaba

Kısacası ana mail hesabım ile gamepass aldigım hesabı aynı anda bilgisayarda kullanabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbooss -- 15 Şubat 2024; 14:28:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dostlar 18.2.2025 xbox game pass ultimate üyeliğim bitiyor xboxum yok pc den kullanıyorum nasıl en fazla uzatma yapabilirim daha önce 3 yıllık olarak almıştım

• Banasher oynuyor PC de millet altyazılı çatır çutur bizde fiyat kovaliyoz altyazida yok peh🥲 be

• 28 Mart'ta Diablo IV Game Pass'e geliyor!

GAME PASS [ANA KONU]
    GAME PASS [ANA KONU]PC Game Pass (@XboxGamePassPC) on Xtwitter
    GET READY CAUSE HELL IS COMING TO PC GAME PASS
    https://twitter.com/XboxGamePassPC/status/1758219989239423043
    GAME PASS [ANA KONU]
    GAME PASS [ANA KONU]Xbox Türkiye (@TurkiyeXBOX) on Xtwitter
    OH BE! Diablo IV 28 Mart'ta Game Pass'e geliyor! Keyifli oyunlar
    https://twitter.com/TurkiyeXBOX/status/1758224456479043974

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 16 Şubat 2024; 0:4:53 >
  • 5 ay daha GP aldım 3 yıla tekrar uzattım Diablo 4 sonrası pek aynı fiyatta kalmaz gibi.GAME PASS [ANA KONU] 

• 
Sayfa: önceki 808809810811812
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.