Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (712. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18.082
Cevap
807
Favori
1.231.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 710711712713714
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba xbox series s aldım . İlk defa xbox kullanıcam microsof sitesinde ultimate planı 44.9 ,konsol 29.90 tl . Aylık konsol paketini aldığım takdirde kaç tane oyun oynama imkanım olabilcek ?

Daha önce ps vita kullanmıştım ama xbox biraz karışık geldi , yardımcı olabilcek var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Un Kurabiyesi -- 4 Mart 2023; 18:5:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Un Kurabiyesi kullanıcısına yanıt
    Adet olarak değil Gamepass kütüphanesine erişip istediğinizi oynarsınız.
    Konsol için Gamepass değilde aşağıdaki mesaj linkinde yazdığı gibi birebir dönüşüm ile Gamepass Ultimate abonesi olursanız daha avantajlı olur, konunun ilk mesajındaki tanımları okuyup tam olarak kavrayın sonra şu mesajımı ve arkasından soru cevap şeklinde yazılan mesajları okursanız konuyu anlar ve işlemleri kolaylıkla yaparsınız:
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/155009052

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 4 Mart 2023; 19:44:35 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tayaydin kullanıcısına yanıt

tesekkur ederim hocam.

• Luc4sHood kullanıcısına yanıt

Gelmez hiç ihtimali yok. Sony ile ilişkileri çok iyi From Software'in, zaten %15'i de Sony'ye ait.

• Arkadaşlar merhaba aklıma takılan iki soru sormak istiyorum.Cevap verebilirseniz çok sevinirim.

1.Microsoft.com dan Microsoft Hesabı'ına ödeme yöntemi olarak kredi veya banka kartı eklemek istediğimizde "Adres Defteri" kısmında,"Fatura Adresi" ve "Sevkiyat Adresi" seçeneklerine adres girmek zorunlu mu,yoksa ikisini de boş bırakabilir miyiz.Boş bırakıp harhangi bir adres girmezsek ödeme sırasında herhangi bir sorun yaşar mıyız.

2.Yine Microsoft.com dan Microsoft Hesabı'ına ekli olan Xbox cihazını kaldırmak herhangi bir sorun teşkil eder mi.Yani burada görünen herhangi bir Xbox cihazını kaldırırsak satın alınan/indirilen oyun,içerik ve Xbox profilimize erişmede herhangi bir sıkıntı yaşar mıyız.

• Game Pass üzerinden bir oyuna ilk defa girdiğimizde gelen şu onay ekranlarını otomatik geçmenin yolu var mı?

Herkese geliyor mu bu yoksa ben birşeyleri yanlış mı yapıyorum. GAME PASS [ANA KONU] 

GAME PASS [ANA KONU]
  • XanthiN kullanıcısına yanıt

Pc tarafında maalesef geliyor. Hesabı tanımlamak için onay verilmesi gerekiyor ve arkasından mail ilede bilgi veriyorlar :)

Geçmenin mümkün olacağını sanmıyorum.

• Daha önce konuşulduysa kusura bakmayın game pass alacağım ama hediye et kısmında 6 aylık çıkmıyor daha doğrusu hediye et kısmı aktif değil tekrar açılır mı yoksa geç kalmadan normal olarak 3 aylık 3 aylık şeklinde alayım mı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sukruciger S kullanıcısına yanıt
    Tek seferde 12 ve 6 aylık XLG alınamıyor; 3 aylıklar ile almak istediğiniz süreleri tamamlayıp en son 1 aylık GPU alarak toplam XLG sürelerini birebir GPU'ya dönüştürebilirsiniz. Ayrıca XLG abonelikleri resmi siteden kod şeklinde (hediye etme de dahil) alınamıyor; hesap bilgilerin ile giriş yaparak direkt hesabına tanımlanıyor.

Şu mesajımı ve arkasından soru cevap şeklinde yazılan mesajları okursanız işlemleri kolaylıkla yapabilirsiniz:
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/155009052

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 10 Mart 2023; 12:6:1 >
    Yanıtınız için teşekkürler iyi günler dilerim

• Mevcut gamepass ultimate aboneliğim nisan ayında bitecek. Bu bitmeden şu an 2x3 aylık live gold alsam mevcut aboneliğim ekstra 6 ay daha uzar mı acaba? Yoksa aboneliğin bitmesini bekleyip sıfırdan mı başlamam lazım?

• ottmn kullanıcısına yanıt
    Hesabınızda mevcut GPU abonelik varken birebir dönüştürme yöntemi olmuyor, XLG kodları 1/3 gibi bir oranda GPU'ya dönüşüyor. Birebir dönüştürme ile uzatma olmuyor. Ya bitmesini beklemeli veya mevcut GPU aboneliğinizi iptal etmelisiniz. Bu kural sürekli sayfada yazılıyor. O yüzden birebir dönüştürme düşünülüyorsa maximum süre olan 36 aylık yapılmalı...
    GAME PASS [ANA KONU]

xbox.com
    Xbox Live Gold Üyeliğinizi Ultimate'a Yükseltin | Xbox
    https://www.xbox.com/tr-TR/live/gold/upgrade

Cevabınız için teşekkürler hocam.

• 3 yıllık ucuz gamepass muhabbeti hala devam ediyor mu yoksa bitti mi arkadaşlar teşekkürler

• https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/155230163

• arkadaşlar ben konuda ki yöntemle 1 buçuk yıllık yapıp sonra en son ultimate çevirmiştim, şimdi 3 yıllığa tamamlamak istiyorum bu üyeliği aynı yöntemle normal üyelik alsam üst üste en son tekrar ultimate alsam tamamlayabilir miyim ?

• Chosen kullanıcısına yanıt

Şu an halihazırda ultimate üyesiyseniz olmaz.

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Ultimate bozup tekrar 3 aylık diğer üyelikten alamıyoruz o halde değil mi ?

• Chosen kullanıcısına yanıt
    Bozarsanız 3 yıllık yapabilirsiniz tabi ama seçimden sonraki 1.5 yıl içinde fiyatların düşme olasılığı da var seçime bağlı olarak :)

Kısacası bozarsanız tekrar o yöntemle 3 yıllık yapabilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 710711712713714
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.