Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (602. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
18.082
Cevap
807
Favori
1.231.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 600601602603604
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • penchemir P kullanıcısına yanıt
    Evet.yalniz şuan PC gamepass hesabınız dışında bir hesaba kodu tanımlayın.istege göre 4x6 ay alıp üzerine gpu alın.hem PC de hem konsolda aynı anda kullanabilirsiniz

• Teşekkür ederim.

O halde varolan Gamepass'in Haziran'da sona ermesini beklemem gerekir mi?

Ödemesi yapıldığı için iptal edilemiyor.

• penchemir P kullanıcısına yanıt

bitmeden yapamazsınız. iade isteyerek sonlandırabilirsiniz ama beklemeniz daha kolay olacaktır.

• Division 2 almaya değer mi indirim varken?

• Efenim, bir PS kullanıcısı olarak sizin nezdinizde sayın Phil Spencer'a teşekkürü bir borç bilirim. Sayın Spencer'ın hırsı ve vizyonu ile ortaya çıkan gamepass abonelik sisteminin rekabeti kızıştırması sonucu bugün ortaya çıkmak zorunda kalan yeni Plus sistemi (her ne kadar bir gamepass olmasa da) oldukça tatmin edici bir kütüphane ile üstelik yerel fiyatlandırma üzerinden haziranda hizmete girecek.

Not:Bu yazdıklarımda gram ironi yoktur, 100% samimi fikirlerimdir. Asla iğneleme, yerme, kıyas vb. içermez. Mutluluğumu paylaşmak ve "REKABETİN GÖZÜNÜ SEVEYİM" diye haykırmak geldi içimden.

İyi oyunlar ;)

• broodofqueen kullanıcısına yanıt

Açıkçası biz de Sony'e teşekkür ederiz. Şimdi gamepass kütüphanesi de nispeten daha da kaliteli olacaktır. Rekabet biz oyunculara yarıyor.

• Hem PS5 Hem XSeriesS kullanıcısıyım yani PS konusuna da yazdım bizim gibi yıllardır konsol sahibi olan insanların heyecanlanacağı bir oyun yok. RDR 2'ye heyecanlanan insan var yahu oyun 4 sene önce çıkmış. Ben oyuncuyum diyen konsolu olan birinin şu oyunu 4 sene oynamadan durması mümkün mü?

Valhalla çıkalı 2 sene olmuş. Ha para vermeden şu türü deneyeyim dersin o açıdan güzel veya hayatında ilk konsolundur bu oyunlar seni aylarca yıllarca oyalar.

Herkesin dediği gibi hiçbir firmanın tekel olmasını istemem umarım Sony Day 1 olayına da girişir. Bana kalırsa en azından senede 1 adet oyunu vermeli veya 1 ay sonra 2 ay sonra vermeli.

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Day 1 olayına Sony girmez muhtemelen.. en azından şu servisin gidişatı bakar bir müddet

• lawministration kullanıcısına yanıt

PS Studios başkanı ilk gün yayınlamak bizi kurtarmaz dedi açıkça, o iş şimdilik zor. Ama olmaz demek yanlış olur.

Not:Bu kütüphane günceli takip eden, her AAA oyunu alıp oynamaya çalışan hardcore grup için değil zaten, daha ortalama, her oyuna para yatırmaktan imtina eden bir kitleye hitap ediyor. mesela ben Returnal'a hayatta para vermem, veya Death Stranding'e "yürüme simülasyonu" diye burun kıvıran çok insan var, şimdi bu oyunları rahatça deneyimleyebilecekler.

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt

Ya acikcasi linc yememek icin yazmadim ben de bunu yazacaktim. Simdi xbox hic kullanmamis kisiler gamepass'i indie coplugu saniyor. Iceride forza gears of war EA Play falan fistan butun baba oyunlari var ki bu oyunlarin raf omru yok,yani senaryoyu bitir online'a gec..O yuzden gamepass'in cok uzun omru var. Onu gectim duz gold al 2 yillik ya da 3 yillik, 1 aylik ultimate al ustune hooppp 3 yillik ultimate oluyor. Adamlarin sundugu sisteme bak. Neyse yine de dedigim gibi rekabetin tatli tarafini biz yiyecegiz. Gamepass icerigi daha da iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doom 2016 pc gamepassde yok galiba, diğer oyunları varken neden o yok ?

• Bugün 12 aylık live gold + 1 aylık game pass ile 13 aylık ultimate üye oldum

Şimdi tanımlı kredi kartımı hesaptan kaldırmak istiyorum. Ama buna izin vermiyor. Pc den store dan kaldırmaya çalıştığımda, bu karta bağlı abonelikler var diyor, kartı kaldır dediğimde başka kart istiyor. Konsolda sistemden kaldırmak istediğimde, kaldır şeçeneğine tıkladığımda kaldırılamıyor mesajı veriyor

Kredi kartını nasıl kaldırabilirim

• cce kullanıcısına yanıt

otomatik yinelemeyi kapatın hocam direkt

• Çok teşekkürler, hallettim

• Acikcasi benim kastettigim bu degildi. Kisiden kisiye degismekle beraber Game Pass daha iyidir veya Plus daha iyidir bilemem ama benim gibi her nesil PS sahibi olmus biri icin bir yenilik yok o sistemde. Verilen oyunlarin cogu cikali 2-3-4 sene olmus. Sadece Fifa oynayan veya sadece BF oynayan veya konsolu yeni almis biri icin guzel ama bizim gibi cesitli oyunlari oynayanlar icin oyun yok.

Game pass en azindan iyi veya kotu oyunlari daha cabuk veriyor veya ilk gun veriyor.

Yani meta oyunlari kim 2-3 sene bekler de Plus ile oynar? Tartisilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 18 Mayıs 2022; 15:39:22 >
  • Sniper Elite 5 indirebilir durumda an itibariyle.

• Bende hem Ps5, hemde Series X kullanıcısıyım. Gamepass in bu yükselişi olmasa sony böyle bir sistemi asla getirmezdi. Sony nin plus sistemine dahil edipte oynamadığım tek oyun Death Stranding. Onun dışında bilinen ve güzel bir kütüphane olmuş.
    Umarım 2 tarafta rekabeti iyice arttırıp biz oyunculara fayda sağlamaya devam eder.

• 
Sayfa: önceki 600601602603604
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.