aylık ödeme usulüyle kullanıyorum. mevcut aboneler için yıllık vs. bir imkan yok mudur arkadaşlar? |
GAME PASS [ANA KONU] (561. sayfa)

-
-
Kodlar aldıktan yarım saat sonra mail hesabıma ayrı ayrı sıkıntısız geldi arkadaşlar.
-
Arkadaşlar Lost Planet Extreme Condition oyununu TR mağazasında bulamadım. Ama Abd store da var. Abd store dan alsam oyun çalışır mı ve aldıktan sonra tekrar adresi TR olarak değiştirsem sıkıntı yaşar mıyım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaşamazsın dostum. Ben de bir kaç defa o yöntemle işlem yaptım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Brezilya mağazasından almanızı tavsiye ederim. Yaklaşık 30 tl daha ucuz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ediyorum arkadaşlar
Arkadaşlar 6 aylık 6 adet Gold alsam ve bunları 9-10 ay sonra etkinleştirebilir miyim? Yani kodların kullanım süresi var mı? Ayrıca 36 aydan fazla olmuyor mu GP?
-
Baska storedan oyun almak baya zor. Mct gamedan falan Microsoft kredi alirsaniz anca oyle yabanci storedan alisveris yapabilirsiniz. Ben mesela fight night metal gear solid falan almistim. Konsolun konumunu tr yapınca sahip olunanlarda gorunmuyor. Ben canada yaptım bence en genis store orda sorun da cikmadi 2 yildir falan canadada duruyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba;
Mevcut Game pass for pc aboneliğim var. Şuan iptal ettim ancak abonelik 8 şubatta sonlanıyor. 8şubatı beklemem gerekiyor mu yoksa şimdiden bahsedilen işlemleri yaparak geçmelimiyim? En azından Xbox live gold'ları kaldırılmadan-zamlanmadan almalımıyım sizce?
-
36 aydan fazla olmuyor... Kodların bir süresi yok...
-
Hediye olarak alirken 3 ay 3 ay diye istedigimiz kadar hediye edebiliyoruz degil mi ayni hesaba ayni hesaptan . Her hediye ederken yeni hesap acmaya gerek yok yani .
Birde bazi arkadaslar 6 aylik live kodlar var microsoft sitesinde demis ama ben yalnizca 3 aylik gorebiliyorum . Bir link var mi acaba ?
Son bir soru , kod aldigimiz zaman kodu hesabimiza mi okutuyoruz yoksa koduda mi hediye olarak gonderiyoruz . Yani 2 tane 6 aylik kod aldim , okutup gp ultimate aliyorum yaninada dogru mu ?
Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler arkadaslar .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi highmetin -- 25 Ocak 2022; 6:7:16 >
hocam kodların kullanma tarihinin bir süresi olmadığı microsoft un sitesinde herhangi bir yerde yazıyor mu? ben de almak istiyorum ama emin olamadım.
-
Merhaba arkadaşlar. Pc için gamepass almayı düşünüyorum ilk kez gamepass dünyasına gireceğim. Mevcut bir kampanya vs birşeyler var mı ?
-
-
-
Üyelik iptal et. Normal boşa düşünce yaz işlemleri .Ben öyle yaptım.
-
Üst mesajlara bakarsanız ayrıntısı ile var hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İptal edip Ultimate üyeliğinizi sonlandırdıktan sonra alımları yapıp profilinize tanımlayabiliriz (sayfada bu şekilde yapıp paylaşanlar oldu); 8 Şubat'ı beklemenize gerek yok... Xbox Live Gold kodlarını şimdiden almaya başlayın, zira üst üste alımlarda bazen sorun çıkıyor, bekleyip bir iki gün sonra tekrar denemek gerekiyor; içinizin rahat olması adına da hepsini profilinize tanımlamak için 8 Şubat'ı beklersiniz. Şunun şurasında da 8 Şubat'a bişey kalmamış zaten...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 25 Ocak 2022; 15:14:21 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X