Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (493. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.083
Cevap
807
Favori
1.231.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 491492493494495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yaapcak bişi yok ben 1 yıl aldıma bin pişman oldum uzatamıyorumda

• asko56 kullanıcısına yanıt

Valla normal ama hocam. Bu kur artışı 1 hafta içinde oldu. Kimse bilemezdi. Sizin yerinizde olsam o zaman bende herhalde 1 yıllık falan alırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fujitora -- 23 Kasım 2021; 21:1:14 >
  • Fujitora kullanıcısına yanıt

ben taa agustos ayında aldım agustosta bilemezdim yapacak bişiyok

• arkadaşlar black friday de game pass'e indirim geliyor mu? geçen senelerden hatırlayan var mı?

• selam

ben 3 aylık deneme kodu almıştım crunchy kampanyasından, şubat başında bitiyor. şimdi bi paralı 3 aylık daha alsam üstüne, gidermi bedavalarım yoksa üstüne mi eklenir?

• el_jericho kullanıcısına yanıt

Ha pardon hocam sizde hali hazırda üyelik varmış, o kısmı anlamamışım

• Mohi kullanıcısına yanıt

mesela mevcut abonelik game pass pc ise game pass pc alırsan üstüne sayılır ama live gold falan veya başka bi şey alırsan ayrı sayar diye biliyorum

• Charlie Chaplin kullanıcısına yanıt

bu kodların son kullanım tarihi yok mu hocam? Bu dediğiniz şekilde alıp kenara atabiliyor muyuz?

• madmansbruh kullanıcısına yanıt

Biraz eksik anlatmışım pardon.

PC üyeliği benimki şubat başına kadar bedava 3 aylık, şimdi fiyat artmadan 3 aylık daha alayım diyorum ve mayıs başına uzasın istiyorum ama emin değillim bedava olan deneme sürem gider mi acaba?

bi de kodu nereden alıyoruzPC için? launcherda göremedim de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mohi -- 23 Kasım 2021; 21:40:7 >
  • LithuaN kullanıcısına yanıt

Hocam kesin olmamakla beraber, bir son kullanım tarihleri olduğunu düşünmüyorum. Bilen birisi kesin olarak cevaplayacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Charlie Chaplin kullanıcısına yanıt

crunch denilen siteden alınan bedava kodlarmı.30 kasım yazmıştı konuyu açan arkadaş son kullanım tarihi için

• Live Gold almaya ve Ultimate üyeliğe yükseltmeye bakıyorum, xbox sitesinden 3 aylık live gold alınabiliyor ve hediye olarak gönderilebiliyor, 6 aylık nasıl alabilirz 6+6.. şeklinde yükseltmeye çalışacağım yada malum sitelerden kod mu alayım ?

• Hocam bahsettiğiniz siteyi bilmiyorum, ben resmi Microsoft Store'dan aldım kodları. Hediye olarak gönderdim işte, ilk mesajdaki yöntem. Kodları bekleteceğim.

• Halletmiş bulunmaktayım. Yenilenme tarihi 2 sene sonrasını gösteriyor game pass ultimate için. Ultimate satın alınca uyarı verdi yükseltildi Live Gold. Yinelenen ödemeyi kapatmama gerek var mı ? Her ay 45TL diye yazıyor ama çekmez herhalde ?

• Hepsiburada vs yazanlar var, benim gördüğüm kadarıyla en uygun Microsoft Store üzerinden hediye olarak alınabilen 6 aylık Live Gold üyelikleri.

• Hocam ben siteye girdiğimde 3 aylık 75 TL olarak gösteriyor hediye seçeneğinde. Hâlâ 120 TL olduğuna emin misiniz güncelleme gelmiş olmasın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • GAME PASS [ANA KONU]

• Fujitora kullanıcısına yanıt

2 yıl sonra çeker ama siz iptal edin kartınız bulunmasın durduk yere gold için

• Dianz kullanıcısına yanıt

Sabah 6x6 aldım 120 TL'den ama daha sonra Microsoft Store güncellendi şu an girdiğimde satın alma seçeneği çıkmıyor ama bu sabah 120 TL'ydi. Bir de Windows üzerinden yapmanız gerek sanırım ben öyle yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andune Tiwele -- 23 Kasım 2021; 23:16:18 >
  • Hocam şimdi Windows üzerinden de denedim ama sonuç aynı. Yani yıllık 300'e geliyor yine.

Güncelleme: Bilgisayardan girince 6 ay hediye etme seçeneği çıktı 119.90'dan. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dianz -- 23 Kasım 2021; 23:25:45 >
  • 
Sayfa: önceki 491492493494495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.