abonelik olamyan hesaba önce gold üyelikler daha sonrada 44.99 a ultimate alma bölümüne gidip ultimate al dediginde satın aldıgında otomatik ultimate e çeviricektir eger parasal olrak çok zorlanırsan 1 tane daha 6 al 19 ay ultimate yapmıs olursun 6+6+6+1 buda türkiyenin secimlerine kadar götürür |
GAME PASS [ANA KONU] (492. sayfa)

-
-
Benim de şubatta bitecek 1 yıl. En uygun şekilde gold + ultimate nasıl yapacağız birisi anlaşılır şekilde yazabilir mi? Çorba olmuş konu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk mesajdaki şu kısım yeterince açıklayıcı
Alıntı
metni:Game Pass Ultimate aboneliği mevcut olmayan hesaplar için en uygun fiyata satın alma rehberi Xbox resmi sitesine hesabımız ile giriş yaptıktan sonra açılan '' Hediye olarak satın al'' seçeneği ile 120 liraya satın alabildiğimiz her 6 aylık Gold Live aboneliği +6 ay Game Pass Ultimate üyeliğine yükseltilebilir.* (Giriş yaptığımız hesap üzerinden yine kendi hesabımıza hediye olarak gönderebiliriz) * Yükseltme işlemi için en son adımda 45 liraya Game Pass Ultimate aboneliği satın almamız gerekiyor. Bu dönüşüm oranları için hesabımızda Game Pass Ultimate aboneliği olmaması ve son adımda bu aboneliğe yükseltiyor olmamız en önemli kriterdir. **Hesabınızda Game Pass Konsol, Game Pass Bilgisayar ya da Ea Play abonelikleri olsa bile bu üyelikler de Game Pass Ultimate üyeliğine dönüşecektir. Yani aktif bir Game Pass Ultimate üyeliği bulunmayan, daha önce GPU üyeliği olup üyelik süresi bitmiş olan herkes bu yöntemi kullanarak uygun fiyata uzun süreli üyelik alabiliyor. Aktif bir GPU üyeliğiniz olmadığı sürece diğer üyeliklerin olması ya da olmaması önemli değil, anlatılan yöntemi kullanabilirsiniz. Almak istediğimiz Game Pass Ultimate abonelik sürelerine göre örnekler; 7 aylık GPU 165 TL = 6 aylık Gold Live (120 TL) + 1 aylık GPU (45 TL) 13 aylık GPU 285 TL = 12 aylık Gold Live (240 TL) + 1 aylık GPU (45 TL) 19 aylık GPU 405 TL = 18 aylık Gold Live (360 TL) + 1 aylık GPU (45 TL) 25 aylık GPU 525 TL = 24 aylık Gold Live (480 TL) + 1 aylık GPU (45 TL) 31 aylık GPU 645 TL = 30 aylık Gold Live (600 TL) + 1 aylık GPU (45 TL) 36 aylık GPU 765 TL = 36 aylık Gold Live (720 TL) + 1 aylık GPU (45 TL) -
-
hayırlı olsun
-
Mesajımı tekrar okursanız dediğim tam açıklayıcı. Mevcut GpU olan hesabıma tekrar GPU almak isTiyorum, bunun için uygun olanı sordum. Ha bu ilk mesajdaki durum halen geçerliyse ayrı ama ilk mesajın geçerliliğinde yeni hesap olması şartı varsa maalesef mesajınız yetersiz durumum için.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bizde aynı durumdan muzdaribiz üyelik bitmeden aynı hesaba gold ulti yapamıyorsunuz
-
Ultimate'i yıllık nasıl yapıyorsunuz ya da satın alıyorsunuz acaba ? Game pass sayfasından yönet dediğimde 3 aylık alabiliyorum sadece.
Kur acayip arttı. Bunun fiyatı da artmadan yıllık almak istiyorum.
Edit: Yukarıdaki mesajda anlatılmış galiba ama tam anlamadım. Şimdi aylık olan ultimate hesabımı iptal edip tekrar mı almam gerekiyor bu belirtilen şekilde yapıp. Ben hediye olarak gönder dediğimde 3 ay seçenek çıkıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fujitora -- 23 Kasım 2021; 18:48:55 > -
hepsiburda üzerinden eger paranız yoksa hazırda kredi kartı ile 3 yıllık gold üyelik alıp taksitli aylık abonelignizi iptal edip o gold kodlarını girip tekrar 44.99 a ultmiate alıp üyeligi 3 yıl ultimate e çeviriceksiniz
-
Genelde 12 aylık fiyatlar gördüm hocam. Dediğinizi yapacağım yine de 1 yıllık gold aldıktan sonra ultimate alıp 1 yıllığa çevireceğim gamepass'i. Kur farkı yansımadan en azından 1 senelik yapayım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fujitora -- 23 Kasım 2021; 20:5:13 > -
Hocam merhaba
3 adet live gold 1 adet de game pass ultimate aldım kod olarak.
Live Gold'ları girdikten sonra gamepass ultimate'i aktif edeceğim. Sormak istediğim şu; Yeni bir hesap mı açmalıyım sizce? Mevcut hesabımda deneme kodu hariç herhangi bir gamepass hiç kullanmadım. Bu hesaba mı açmalıyım yoksa farklı bir hesap mı önerirsiniz.
Bir de kardeşlik yapacağım bir arkadaşımla. O pc kullanıcısı. Ona kendi mail adresimi mi vereceğim? Nasıl paylaşım yapabiliriz?
Teşekkürler.
-
ben sizin yerinizde olsam türkiyenini 2023 seçimlerine kadar ultimate i garantilerdim ben pişman oldum 1 yıl aldıgıma
-
2 tane 12 aylık live gold alınca üstüne ekleniyor mu ki ? 2 farklı kod gelmiyor mu 12 aylık olunca.
-
2 tane 12 aylık farklı 2 kod geliyor bunları kod bölümne girip aktif edip daha sonrada gamepasss ultimate satın alamya gelip 44.99 a bu 2 yılı 2 yıl ultimate e yükselt diyeceksin böylece 25 ay ultimate olacak
-
1 senelik Xbox Live Gold kodumu (6+6) depolamış bulunmaktayım. Üyeliğim bittiğinde, aldığım kodları girdikten sonra Ultimate satın alarak 13 aylık Gamepass Ultimate üyesi olacağım...
Bu hükumet hayatımızı kararttı. Önleminizi önceden almaya çalışın arkadaşlar.
-
Hocam ben gamepass ultimate'i de kod olarak satın aldım bu kodu aktif ettiğimde de olur mu yoksa microsoft store'da aboneliklerden mi almalıyım gamepass ultimate'i?
-
bence abonelikler bölümünden alıp üstünede kodu girerseniz 1 ay da fazla kulalnırsınız kod olarak deneyen varmı bilmiyorum ama klasik yöntem bu
-
Anladım şimdi. Gamepass Ultimate'in kodunu almaya gerek yok o zaman. Microsoft üzerinden gamepass ultimate satın alıp yükseltsek oluyor yani.
-
evet önemli olan goldu alıp hesabınıza tanımlamak ama hesabınızda aktif gamepasss aboneligi olamayacak birebir çevirme için
2 yıl gold üstünede xbox cihazı üzerinden gamepass ultimate almaya giidp 44.99 karsılıgında 2 yıl otomatik çeviricektir
-
Anladım hocam. Eve geçince halledeceğim. 1 aylık gamepass aboneliğim vardı. Hemen iptali hesabıma yansırsa, yenileneceği ayı beklemezse iptali için, iptal ettikten sonra live gold kodunu sipariş vereceğim hemen.
Bu kur bu kadar artmışken en mantıklısı uzun süreli almak cidden. Yoksa sıkıntı yani. Net çok artar bunların fiyatı da.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X