Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (490. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.085
Cevap
807
Favori
1.231.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 488489490491492
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konsol üzerinden 1 aylık ultimate üyeliği alsam uzatmak istediğimde bi sıkıntı olur mu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Uygun fiyatlı gamepass vs. bilen var mı yoksa cumayı mı beklemeliyiz.?

• zerock069 kullanıcısına yanıt

şimdiden alın, bitince üzerine eklersiniz. ben oyle yaptım aylık 285liradan 12aylık toplamda 36aylık aldım, duruyor.

• Xbox series s almayi dusunuyorum..dhaa bulamicaz bu fiyatlara sanirim.live gold uyelikle call of duty coklu oyuncu oynayabilirmiyim? Bu telefondaki modunu cok seviyorum acaba konsolda yapabilirmiyim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Venomstr kullanıcısına yanıt

Kodların son kullanım tarihi var mı acaba?

• Arkadaşlar, yurt dışından Türkiye hesabı ile Game Pass Ultimate alma/uzatma durumu nedir? Oyunları alabiliyorum ancak GPU için uzatma seçeneği Euro fiyatı gösteriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • humble mumble kullanıcısına yanıt

selam. bilgisayarım yok ben sadece konsoldan oynayacağım. 12 yıllık xbox live gold + 1 ay ultimate almayı düşünmüştüm. ortaklık yapabiliriz istersen.

260 a almadım 300 olmuş :(

GAME PASS [ANA KONU]
  • zafermahmut86 kullanıcısına yanıt

ne kadara?

• Linuxista kullanıcısına yanıt
    SATİLDİ

windows 8 deki olur mu? sadece açıp kütüphaneyi denemek istemiştim.

Windows 8'de aratınca Xbox Live Gold veya Game Pass satın alma çıkıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 23 Kasım 2021; 11:49:22 >
    Sadece konsolda oynayacağım. Notebook kaldırmaz zaten. Xbox uygulaması minimum win10 da çalışır diyor. Kütüphanemi görebilir miyim hesap açabilir miyim diye merak etmiştim

PC'deki Microsoft Store uygulamasından "Xbox Live Gold" şeklinde aratırsan hediye simgesine tıklayınca 6 aylık fiyatı 120 TL diye yazıyor.

-----

GAME PASS [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 23 Kasım 2021; 11:59:14 >
  • senersongur kullanıcısına yanıt

Yanıt almadığınızı gördüm, yazayım dedim. Şu an Game Pass konusunu ben de araştırıyorum, anladığım kadarıyla VPN kullanarak kod alıp girerek yapılabiliyor. Ancak genel olarak oyunları yurt dışından Türkiye kredi kartınızla alıp oynayabiliyorsunuz, Game Pass için bu geçerli değil (gördüğüm kadarıyla).

Tamamdır. Çok teşekkür ederim 🙏🏼

Hocam bir bilgisayara sahip değilim, çevremde de bilgisayarı olan yok. İnternet kafeden de halledebileceğimi düşünmüyorum. Telefon üzerinden ya da Xbox'taki Edge tarayıcısından 120 liraya 6 aylığı nasıl alabilirim? Web sitesi üzerinde 3 aylık 75 TL olarak gösteriyor, 6 aylık seçeneği göstermiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar şuan gamepass code alsam ocakta bitecek üyeliğime sonradan ekleyebilirim? Fiyat güncellemeden alayım diyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Charlie Chaplin kullanıcısına yanıt

Hocam bu paket şu anda sadece windows üzerinden microsoft store uygulamasın da çıkıyor arkadaş vs. bir yerden 10-20 dk lık pc bulsanız yeter satın alma için(yada internet kafeden yapılabilir öyle bir durumda sanal kart kullanın ne olur ne olmaz) zaten aktifleştirme işlemi ve üzerinde ultimate alma işini her yerden halledebilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 488489490491492
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.