Düzelmedi hocam ya. Bazen oyunu indir diyor bazen tekrar game pass edinin diyor anlamadım |
GAME PASS [ANA KONU] (371. sayfa)

-
-
xbox için 1 yıllık EA alıp onu 1 yıllık GPU yapmak için 3 aylıkta GPU almam gerekiyor bildiğim kadarıyla. Toplamda 1 yıllık üyelik yapmak istiyorum daha fazlası değil. Online oynayabilmek için illa gold live üyelik de yapmamız şart mı ? şart değilse başta söylediğim şekilde GPU yapmak mantıklı mı arkadaşlar ?
-
Xbox series x te outriders indirdim fakat internet connection error hatası alıyorum. Kablo ile bağlı ve internet sağlam yani
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Artizt
Gamepass'in hangi ulkede aktif edildiğinin bir onemi yok, giriş yapip girersiniz.
Gift olayindan emin degilim yanliş yönlendirme yapmayayim. O kişi gamepass alip hesabin bilgilerini size verirse turkiyede almaktan bir farki yoktur, birebir aynisi.Anladım teşekkürler öncelikle. Biliyorsunuz Türkiye de PayPal vs kullanılmadığı için ödemeyi almanın pek bir yolu olmuyor. Gift card da sadece alınan bölge de geçerliymiş sanırım o da devre dışı kalıyor. Gamepass sadece 1 aylık kampanyalı olduğu için geri kalan ödemeyi alamıyorum(yaklaşık 30 dolar) aklınıza gelen bir yöntem veya öneri var mi ne karşılığında alabilirim Xbox üzerinden veya herhangi başka bir şekilde?
Live Gold almanın amacı yıllık gamepass olmadığı içinquote:
Orijinalden alıntı: Mark2xbox için 1 yıllık EA alıp onu 1 yıllık GPU yapmak için 3 aylıkta GPU almam gerekiyor bildiğim kadarıyla. Toplamda 1 yıllık üyelik yapmak istiyorum daha fazlası değil. Online oynayabilmek için illa gold live üyelik de yapmamız şart mı ? şart değilse başta söylediğim şekilde GPU yapmak mantıklı mı arkadaşlar ?
Zaten ultimate oldu mu hepsini kapsıyor (Gold gamepass ea play)
3 ay değil 1 ay almanız yeterli tüm süreyi ultimate yapmak için
Eğer 1 yıllık istiyorsanız
A 1 yıllık live Gold alıp üstüne 1 aylık ultimate alacaksınız
B 3 yıllık ea play alıp üstüne 1 aylık ultimate alacaksınız
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam merhaba bu uzatma işlemi sonucunda GPU üyeliği ea playın uzerine mi ekleniyor yoksa dönüşüm yapılıp ea playi iptal mi oluyor.Yani ben 1yillik ea playi 4 ay GPU ya dönüştürünce 4 ay sonunda ea playi bir yıl dolana kadar kullanmaya devam edebilecek miyim acabaquote:
Orijinalden alıntı: Hypnosis.
Xbox resmi sitesinden aldığınız 65 liralık her 12 aylık Ea Play üyeliği +4 ay Gamepass Ultimate üyeliğe dönüşecek* (ilk yılı aldıktan sonra otomatik yenilemeyi kapatıp uzat diyerek 36 aya kadar tamamlayabilirsiniz)
Xbox resmi sitesinden üye girişi yaptıktan sonra "hediye olarak satın al" seçeneği ile 120 liraya alacağınız her 6 aylık gold live üyeliği +6 ay Gamepass Ultimate üyeliğe dönüşecek*
*En son adımda 45 liraya 1 aylık Gamepass Ultimate üyeliği satın aldığınızda bu dönüştürme geçerlidir. Gamepass Ultimate mevcut olan hesaplarda oranlar değişikliğe tabidir. (Gamepass Ultimate üyeliğe yükseltilen hesaplara sonradan girilen 6 aylık gold live kodunun +2 Gamepass Ultimate süresi eklemesi ya da Ea Play üyeliği satın alınamaması gibi)
4+1 ay GPU = 65+45 = 110 lira
8+1 ay GPU = 130+45 = 175 lira
12+1 ay GPU = 195+45 = 240 lira
Buraya kadar Ea Play + GPU kombini yaptık
18+1 ay GPU = 195+120+45 = 360 lira
24+1 ay GPU = 195+240+45 = 480 lira
30+1 ay GPU = 195+360+45 = 600 lira
36 ay GPU = 195+480+45 = 720 lira
İlk adımda yaptıklarımıza ek olarak +6 aylık gold live kodlarını Gamepass Ultimate 1 aylık üyeliğini almadan önce ekledik.
Kardeşlikle iki konsol oyuncusu ya da bir konsol ve bir bilgisayar kullanıcısı aynı anda tüm özelliklerden, üyeliklerini farklı bir hesaba almış olsalar dahi ana hesapları üzerinden yararlanabiliyor. ( Bilgisayar kullanıcısı P2 olarak kullanmadır, iki konsol kardeşliği için P1-P2 farketmez)
GPU = Gamepass Ultimate
Gamepass Ultimate = Gamepass Konsol +Gamepass Bilgisayar + Ea Play Konsol + Ea Play Bilgisayar + Gold Live Konsol + Xcloud ( Donanım ihtiyacı olmadan bulut üzerinden oyun oynama servisi henüz ülkemizde aktif değil)
*Tüm ücretler Microsoft Türkiye Mağazası üzerindeki resmi fiyatlardır. 01.04.2021 tarihi ile geçerliliğini korumaktadır, ileri bir tarihte dönüşüm kampanyası sonlanabilir ya da kur dolayısıyla fiyatlar değişiklik gösterebilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Cloose35
Xbox series x te outriders indirdim fakat internet connection error hatası alıyorum. Kablo ile bağlı ve internet sağlam yanidün bende de aynısı oldu
giremedim bir türlü
-
Konsolla veya internetinizle alakalı bir sorun değil bu. Oyun çıktığından beri 2 akşamdır serverlar çöküyor. Dün gece saat 2'ye kadar serverlar kapalıydı.
Aynen öyle hocam dün gece denemiştim ben de fakat bugün girebildim oyuna
-
quote:
Orijinalden alıntı: Thebulldoozer
Konsolla veya internetinizle alakalı bir sorun değil bu. Oyun çıktığından beri 2 akşamdır serverlar çöküyor. Dün gece saat 2'ye kadar serverlar kapalıydı.bende öyle tahmin etmiştim
teş.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hypnosis.
Xbox resmi sitesinden aldığınız 65 liralık her 12 aylık Ea Play üyeliği +4 ay Gamepass Ultimate üyeliğe dönüşecek* (ilk yılı aldıktan sonra otomatik yenilemeyi kapatıp uzat diyerek 36 aya kadar tamamlayabilirsiniz)
Xbox resmi sitesinden üye girişi yaptıktan sonra "hediye olarak satın al" seçeneği ile 120 liraya alacağınız her 6 aylık gold live üyeliği +6 ay Gamepass Ultimate üyeliğe dönüşecek*
*En son adımda 45 liraya 1 aylık Gamepass Ultimate üyeliği satın aldığınızda bu dönüştürme geçerlidir. Gamepass Ultimate mevcut olan hesaplarda oranlar değişikliğe tabidir. (Gamepass Ultimate üyeliğe yükseltilen hesaplara sonradan girilen 6 aylık gold live kodunun +2 Gamepass Ultimate süresi eklemesi ya da Ea Play üyeliği satın alınamaması gibi)
4+1 ay GPU = 65+45 = 110 lira
8+1 ay GPU = 130+45 = 175 lira
12+1 ay GPU = 195+45 = 240 lira
Buraya kadar Ea Play + GPU kombini yaptık
18+1 ay GPU = 195+120+45 = 360 lira
24+1 ay GPU = 195+240+45 = 480 lira
30+1 ay GPU = 195+360+45 = 600 lira
36 ay GPU = 195+480+45 = 720 lira
İlk adımda yaptıklarımıza ek olarak +6 aylık gold live kodlarını Gamepass Ultimate 1 aylık üyeliğini almadan önce ekledik.
Kardeşlikle iki konsol oyuncusu ya da bir konsol ve bir bilgisayar kullanıcısı aynı anda tüm özelliklerden, üyeliklerini farklı bir hesaba almış olsalar dahi ana hesapları üzerinden yararlanabiliyor. ( Bilgisayar kullanıcısı P2 olarak kullanmadır, iki konsol kardeşliği için P1-P2 farketmez)
GPU = Gamepass Ultimate
Gamepass Ultimate = Gamepass Konsol +Gamepass Bilgisayar + Ea Play Konsol + Ea Play Bilgisayar + Gold Live Konsol + Xcloud ( Donanım ihtiyacı olmadan bulut üzerinden oyun oynama servisi henüz ülkemizde aktif değil)
*Tüm ücretler Microsoft Türkiye Mağazası üzerindeki resmi fiyatlardır. 01.04.2021 tarihi ile geçerliliğini korumaktadır, ileri bir tarihte dönüşüm kampanyası sonlanabilir ya da kur dolayısıyla fiyatlar değişiklik gösterebilir.Sağolasın dostum 2 yıl uzattım bende
Hayır hocam, Gamepass Ultimate'e yükseltilmiş olan hesaplarda Ea Play alımı yapılamıyor maalesef
Merhaba hocam, ea play üyeliği gamepass ultimate üyeliğe dönüşüyor. Yani Gamepass Ultimate üyeliğe yükseltirken Ea Play aboneliği iptal ediliyor.
Anladım teşekkürler iptal edilmese tadından yenmezmis.
PC üyeliği ise bilemiyorum. Müşteri hizmetlerini arayıp sorun isterseniz
Hocam daha demin Xbox Game Pass for PC aldım 1 Aylık. Şansa bak ki sizin mesajınızı şimdi gördüm. Resmi sitede bulunan 12 aylık EA Play'den alsam, ardından otomatik uzatmayı kapatıp 36 aylık EA pass alsam ve ultimate üyeliği satın alsam, toplamda 13 aylık GPU ultimate hizmetinden yararlanabilir miyim?
-
Sadece PC de oyun oynamak için gp ultimate gerekli mi yoksa sadece gamepass üyeliği yeterli mi ?
Eğer aldığınız üyelik Gamepass Ultimate değil de Gamepass PC ise evet bu adımları uygularsanız son adımda Gamepass Ultimate alınca Gamepass PC de dahil tamamı dönüşür ve toplam 14 aylık Gamepass Ultimate üyeliğiniz olur.
Sadece gamepass üyeliği yeterli ama kısa süreli düşünüyorsanız en azından 65 liraya 12 aylık ea play alıp daha sonra gamepass ultimate alırsanız 5 aylık üyelik 65+45=110 liraya gelir, 150 lira vermemiş olursunuz. Yukarıdaki mesajımda detaylar var ve ne kadar uzun üyelik alırsanız o kadar avantajlı olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypnosis. -- 4 Nisan 2021; 4:13:33 >
Ayın 28'inde Second Extinction geliyormuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X