Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (369. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.091
Cevap
807
Favori
1.232.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 367368369370371
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mgundog kullanıcısına yanıt

Bu oyunun ilk günden gamepass e gelmesi güzel oldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pc platformunda olup crysis 3 indiren var mı ? sürekli download hatası veriyor. Sorun bende mi sunucularda mı anlamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: -hay@let-

Pc platformunda olup crysis 3 indiren var mı ? sürekli download hatası veriyor. Sorun bende mi sunucularda mı anlamadım.

yükleme esnasında aşağıda ek paket yükleme seçeneği var onun tıkını kaldırısan yükler.

• 60 dolar etmez bu oyun bana göre, yakin zamanda indirim yapacaklardir, square enix ikinci bir avengers vakası kaldıramaz.

• Artizt kullanıcısına yanıt

Gamepass olduğu için ne kadar eder etmez o kısmı insanı hiç ilgilendirmiyor hocam.GAME PASS [ANA KONU] 

Ekstra ücret ödemeden deneme şansımız var.

• 3 yıllık PC gamepass aldım kardeşlik mevzusu nasıl oluyor bilen biri anlatabilir mi

• faruking1 F kullanıcısına yanıt

Nasıl nerden ve kaça aldın kardeşim.

• 2 senelik Gamepass p2 ye ortak aranıyor
    210 veya 225 tl ye geliyor p2 hak. Toplam ayarlanan tutara göre hesaplanır ortak çıkarsa
    İletişim: pm
  • kardeşimle xbox hesaplarımız aile hesabı olarak gözüküyor . kardeşim konsolda gamepass ultimate aldı ben kendi hesabımdan pc gamepass kullanabilir miyim ? Yardımcı olursanız seviniriz. Teşekkürler.

• yarabinsky Y kullanıcısına yanıt
    Direkt siteden aldım fiyatların en son Bethesda oyunlarında gelmesiyle çok artacağını düşünüyorum zaten p2 hesabı da almak isteyen olursa satarım yarı fiyatı gibi birşeye gelir bu kadar oyun

• faruking1 F kullanıcısına yanıt

kardeşim kendi sitesinde aylık 29tl gözüküyor. sen o fiyattan mı aldın.toplam ne kadara a geldi

• yarabinsky Y kullanıcısına yanıt
    Xbox resmi sitesinden aldığınız 65 liralık her 12 aylık Ea Play üyeliği +4 ay Gamepass Ultimate üyeliğe dönüşecek* (ilk yılı aldıktan sonra otomatik yenilemeyi kapatıp uzat diyerek 36 aya kadar tamamlayabilirsiniz)

Xbox resmi sitesinden üye girişi yaptıktan sonra "hediye olarak satın al" seçeneği ile 120 liraya alacağınız her 6 aylık gold live üyeliği +6 ay Gamepass Ultimate üyeliğe dönüşecek*

*En son adımda 45 liraya 1 aylık Gamepass Ultimate üyeliği satın aldığınızda bu dönüştürme geçerlidir. Gamepass Ultimate mevcut olan hesaplarda oranlar değişikliğe tabidir. (Gamepass Ultimate üyeliğe yükseltilen hesaplara sonradan girilen 6 aylık gold live kodunun +2 Gamepass Ultimate süresi eklemesi ya da Ea Play üyeliği satın alınamaması gibi)

4+1 ay GPU = 65+45 = 110 lira
    8+1 ay GPU = 130+45 = 175 lira
    12+1 ay GPU = 195+45 = 240 lira

Buraya kadar Ea Play + GPU kombini yaptık

18+1 ay GPU = 195+120+45 = 360 lira
    24+1 ay GPU = 195+240+45 = 480 lira
    30+1 ay GPU = 195+360+45 = 600 lira
    36 ay GPU = 195+480+45 = 720 lira

İlk adımda yaptıklarımıza ek olarak +6 aylık gold live kodlarını Gamepass Ultimate 1 aylık üyeliğini almadan önce ekledik.

Kardeşlikle iki konsol oyuncusu ya da bir konsol ve bir bilgisayar kullanıcısı aynı anda tüm özelliklerden, üyeliklerini farklı bir hesaba almış olsalar dahi ana hesapları üzerinden yararlanabiliyor. ( Bilgisayar kullanıcısı P2 olarak kullanmadır, iki konsol kardeşliği için P1-P2 farketmez)

GPU = Gamepass Ultimate

Gamepass Ultimate = Gamepass Konsol +Gamepass Bilgisayar + Ea Play Konsol + Ea Play Bilgisayar + Gold Live Konsol + Xcloud ( Donanım ihtiyacı olmadan bulut üzerinden oyun oynama servisi henüz ülkemizde aktif değil)

*Tüm ücretler Microsoft Türkiye Mağazası üzerindeki resmi fiyatlardır. 01.04.2021 tarihi ile geçerliliğini korumaktadır, ileri bir tarihte dönüşüm kampanyası sonlanabilir ya da kur dolayısıyla fiyatlar değişiklik gösterebilir.

• Selamlar elimde 3 aylık gamepass kodu var daha önceden kalma Ultimate üyeliğim vardı o bitmeden eklersem 3 ay olarak eklenmez mi bu kod
  • Nasıl yapıyoruz hocam? Direk MH arayıp ben 13 ay ultimate almak istiyorum mu diyoruz?

@ASLAN1905

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edwardweo -- 2 Nisan 2021; 11:28:47 >
  • Anladığım kadarıyla direk hesaba girip bu işlemeleri yapınca otomatik olarak tanımlanacak farklı bir şey yapmaya gerek kalmadan dogrumudur hocam

• Arkadaşlar merhaba microsoft sitesinde 36 aylık game pass ultimate yapmaya çalışıyorum. EA play aboneliklerini hallettim. 3 tane 6 aylık xbox gold live aldıktan sonra 4.cüsünü alamıyorum. Konu hakkında yardımcı olabilecek kimse var mı? Microsoft destekten mi yardım almalıyım?

• Arkadaşlar, Xbox PC uygulaması üzerinden EAPlay oyununu yüklemek istediğimde beni olağan şekilde EA Desktop uygulamasına yönlendiriyor fakat oyunun inmesi için EA Play edinin ekranı çıkıyor. Ne yapmam lazım?

Not: İlk günden XboxLive bağlantısını yapmıştım.

Edit: Forumdan ortak oldum P2 için, dolayısıyla Xbox oyun hesabım ile EA hesabım birbirine bağlantılı. Doğru çalışabilmesi için Microsoft store hesabı olan P1 mailini bağlarsam sorun çözülür gibi gözükse de bu P1 hesabı etkiler mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acofaco -- 2 Nisan 2021; 16:50:32 >
  • Epeydir Ps Exclusive olan bir oyun, çıkış gününde gamepass'te olacakmış :) Benim tarzım değil ama ilgililere duyurulur.

GAME PASS [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 367368369370371
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.