hocam soruna cvp veremicem ama bişey sorcam :) forza horizon 4 de free roam var mı ben yarışlara başladım ama pek becerikli değilim oyunu oynamak da amazım güzel grafikleri ve rtx özelliklerini görmek şöyle yağmur havada ağacın dibine park edip yerde biriken suda ağaçların yansımaısnı görmek istiyorum :) |
GAME PASS [ANA KONU] (367. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: yerel oyun kulübühocam soruna cvp veremicem ama bişey sorcam :)
forza horizon 4 de free roam var mı
ben yarışlara başladım ama pek becerikli değilim oyunu oynamak da amazım güzel grafikleri ve rtx özelliklerini görmek
şöyle yağmur havada ağacın dibine park edip yerde biriken suda ağaçların yansımaısnı görmek istiyorum :)
Alıntıları GösterEvet var
Bende iyi değilim boş boş dolanıyorum öyle
Ufak tefek görevler var onları yapıp para toplayıp yeni araba açıyorum yarış kazanmak işkence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Free roam var
Speed trap ve speed zonelar var
Drift zonelar var
Eleyici oynayabilirsiniz çeşitlilik katar
Ray tracing yok oyunda ama 1080p ultra ayarlarda çalışıyor s de
Araba açıp metaya girdikçe güçlü arabaları öğrendikçe yarışlar da zevkli hale geliyor
Online yarışlar da cabası. -
Arkadaşlar merhaba,
Series S aldım yeni. Eşimin de hoşuna gitti ama ilk defa konsolda oynadığı için Gamespass dahilinde cihaza alışmasını sağlayacak, eğlenceli, önerebileceğiniz oyunlar var mı?
Onun dışında "şu oyunu mutlaka oynamalısın" dediğiniz neler var? Uzun zamandır oyun aleminden uzak kalmıştım, PES oynarken bile acemilik çekiyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: DePiedra0
Free roam var
Speed trap ve speed zonelar var
Drift zonelar var
Eleyici oynayabilirsiniz çeşitlilik katar
Ray tracing yok oyunda ama 1080p ultra ayarlarda çalışıyor s de
Araba açıp metaya girdikçe güçlü arabaları öğrendikçe yarışlar da zevkli hale geliyor
Online yarışlar da cabası.hocam
ray tracing için 1080 yeterli
rtx başka bir teknoloji ama oyun next gen güncellemesi yapmadıysa bilemem ama çok güzel gözüküyor
-
hali hazırda 36 ay live gold paketim var ekstra kol aldım içinden 14 günlük ultimate kodu çıktı bunu kullanınca 36 aylık ultimate olacakmı ?
-
Oyun güzel gözüküyor zaten. Diyorum ya ultra ayarlarda. Ama ray tracing teknolojisi yok ondan bahsediyorum
-
Arkadaşlar , mevcut game pass ultimate üyeligim var . Ea play alarak uzatmak istiyorum oluyor mu?
Hocam Unravel iki kisi icin cok eglenceli bir oyun. Denemenizi tavsiye ederim :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
OUTRIDERS'ı önceden indirme imkanımız olacak mı yoksa çıktığı gün mü indirebileceğiz bilgisi olan var mı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: 4Yankeehali hazırda 36 ay live gold paketim var ekstra kol aldım içinden 14 günlük ultimate kodu çıktı bunu kullanınca 36 aylık ultimate olacakmı ?
+1 bende de aynı durum var. cevap verirseniz seviniriz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: 4Yankeehali hazırda 36 ay live gold paketim var ekstra kol aldım içinden 14 günlük ultimate kodu çıktı bunu kullanınca 36 aylık ultimate olacakmı ?
Hocam hangi koldan aldınız? Ben teknosa'dan 9.nesil xbox kolu aldım, ultimate kodu çıkmadı. Ya da ben dikkat etmedim.
vallahi denemedim hocam direk 45 liraya aldım geçtim -
Vatandan aldım bende açtığım gibi çıktı kağıf -
Merhaba bir sorum olucakti sizlere
P1 konsolda p2 pcde ayni anda farkli oyunlari oynayabilirler mi?
Evet hocam, aynı anda ister aynı ister farklı oyunları oynayabilirler. Tamamen birbirinden bağımsız ve online olarak aynı oyunu farklı hesaplarla bile oynayabilirler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Xbox mobil uygulamadan indiriliyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cok tesekkurler
quote:
Orijinalden alıntı: first9Hocam hangi koldan aldınız? Ben teknosa'dan 9.nesil xbox kolu aldım, ultimate kodu çıkmadı. Ya da ben dikkat etmedim.
Alıntıları GösterBenim Xbox One S kol da üçgen tuşu basılı kalıyodu. Garantiye yolladım.
Direk yeni nesil kol gönderdiler sağolsunlar. Kutu içinde var ultimate ama kullanmadım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: BoCexxxBenim Xbox One S kol da üçgen tuşu basılı kalıyodu. Garantiye yolladım.
Direk yeni nesil kol gönderdiler sağolsunlar. Kutu içinde var ultimate ama kullanmadım.
Alıntıları GösterBenim xbox one kolu çift tıklama yapıyor. Garanti için direk microsofta mı gönderdiniz yoksa aldığınız firmaya mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X