Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (368. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.091
Cevap
807
Favori
1.232.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 366367368369370
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NeyCiti_ZEN

Arkadaşlar merhaba,

Series S aldım yeni. Eşimin de hoşuna gitti ama ilk defa konsolda oynadığı için Gamespass dahilinde cihaza alışmasını sağlayacak, eğlenceli, önerebileceğiniz oyunlar var mı?

Onun dışında "şu oyunu mutlaka oynamalısın" dediğiniz neler var? Uzun zamandır oyun aleminden uzak kalmıştım, PES oynarken bile acemilik çekiyorum  

Görselleri ve bulmacalarıyla "Ori and the Blind Forest" ve "Ori and the Will of the Wisps" oyunlarını tavsiye ederim. Oynamayanlar mutlaka Ori'yi oynasınlar GAME PASS [ANA KONU] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahsur kalan adam M kullanıcısına yanıt

İkisini de konsolu ilk aldığımda indirip oynamıştım. Nfs heat direk sildim. Forza'nın yanında mobil oyun gibi kalıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Krone

İkisini de konsolu ilk aldığımda indirip oynamıştım. Nfs heat direk sildim. Forza'nın yanında mobil oyun gibi kalıyor.

Valla videolardan güzel gözüktü gözüme ama açık dünya ise idare eder crew 2 bile oynuyorum ben

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam XBOX müşteri hizmetlerini ara direk. Kolun içindeki Seri numarası lazım sana. Zaten sistemden de garanti sorgulaması yapabilirsin.

Ayrıca Xbox üyelik mailinizi de biliyosanız. size bir UPS kargo gönderim kodu veriyorlar.

Pilsiz olarak cihazı gönderiyosun. Formu dolduruyosun. Zaten tamir olayı yok. Direk yeni nesil kol geldi.

Süper hizmet.

• 2 kişilik oynanacak oyunlar önerirmisiniz birde hikayeli oyun olarak önerileriniz nedir

• mustafaatasoy M kullanıcısına yanıt
    Benim konsol horizon 4 oynarken bazen oyundan atıyordu bi türlü çözemedim sıkıntıyı alttaki linkte hesabı açıp canlı destekte sıkıntıyı yazdım konsolu ups kargo evden aldı 1 hafta sonra yenisi ile değiştirildi hatta bendeki dijital edition dı cd li olanla değiştirdiler
    support.xbox.com
    Xbox cihazınız için servis hizmeti alma | Xbox Support
    https://support.xbox.com/tr-TR/help/hardware-network/warranty-service/getting-your-product-serviced

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Yankee

2 kişilik oynanacak oyunlar önerirmisiniz birde hikayeli oyun olarak önerileriniz nedir

Overcooked harika bir co-op oyundur. Hikaye beklemeyin ama oldukça eğlenceli vakit sunuyor.

• Artizt kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam da indire basıyorum herhangi bir işlem gerçekleşmiyor

Edit: Tamamdır oldu hocam çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 30 Mart 2021; 16:47:35 >
  • Wolfenstein new collosos ne zaman eklenir haber var mi beyler?

• neco6791 kullanıcısına yanıt
    Kademeli olarak tüm oyunları geçireceklerini söylemişti Pate Hines. Bu bir iki ay içerisinde ekleyeceklerini düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Thebulldoozer

Kademeli olarak tüm oyunları geçireceklerini söylemişti Pate Hines. Bu bir iki ay içerisinde ekleyeceklerini düşünüyorum

Eyvallah dostumGAME PASS [ANA KONU] 

• quote:

Orijinalden alıntı: hystaspes

Ea Play yıllık 65TL x3 = 195TL 36 aylık ea playi alın.
    Sonra 120TL'ye 3 tane 6 aylık xbox live gold alın(hediye olarak satın al kısmından microsoft sitesinden)
    Ne yapar 360TL | 360 + 195 = 555 Arkasına 45TL'ye 1 aylık gamepass ultimate çakın.
    Toplamda 600TL'ye 31 aylık gamepass ultimate sahibi olmuş olacaksanız.

arkadaşlar merhaba. bu yöntemi kullanacağım, fakat microsoft sitesinde ea play aboneliği 1 yıllık görüyorum. 3 adet 1 yıllık nasıl alacağız detaylı anlatan olur mu? xbox geldi, öyle bakıyorum. yardım edin lütfen :)

• Önce 1 yıllık alıp tekrarlamayı denedin mi hocam

• 13 aylık gamepass ultimate çift hak satıyorum
    250tl
    pmden ulaşabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DePiedra0 -- 1 Nisan 2021; 10:46:51 >
  • o şekilde 2 kez yapabildim. 2 yıllık oldu, 3. kez yapmak istediğimde SATIN AL kısmı yerinde YÖNET çıkıyor sadece

• güncelleme: müşteri hizmetlerini arayıp 3. yılı da alabildim arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: prospectbigpun

arkadaşlar merhaba. bu yöntemi kullanacağım, fakat microsoft sitesinde ea play aboneliği 1 yıllık görüyorum. 3 adet 1 yıllık nasıl alacağız detaylı anlatan olur mu? xbox geldi, öyle bakıyorum. yardım edin lütfen :)

Alıntıları Göster
    1 yıllık ea play aldıktan sonra sayfayı yenileyip tekrar satın alıyorsunuz. 3 kez yaptığınızda 36 aylık ea play almış oluyorsunuz.

• Arkadaslar merhaba, musteri hizmetlerini aradiginizda yaklasik 250 tl ye 13 ay ultimate alabiliyorsunuz. Yani aylik fiyati yaklasik 19 tl ye geliyor.

Dusunen arkadaslarin bilgisine..
  • 
Sayfa: önceki 366367368369370
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.