Görselleri ve bulmacalarıyla "Ori and the Blind Forest" ve "Ori and the Will of the Wisps" oyunlarını tavsiye ederim. Oynamayanlar mutlaka Ori'yi oynasınlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
GAME PASS [ANA KONU] (368. sayfa)

-
-
İkisini de konsolu ilk aldığımda indirip oynamıştım. Nfs heat direk sildim. Forza'nın yanında mobil oyun gibi kalıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla videolardan güzel gözüktü gözüme ama açık dünya ise idare eder crew 2 bile oynuyorum benquote:
Orijinalden alıntı: Kroneİkisini de konsolu ilk aldığımda indirip oynamıştım. Nfs heat direk sildim. Forza'nın yanında mobil oyun gibi kalıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam XBOX müşteri hizmetlerini ara direk. Kolun içindeki Seri numarası lazım sana. Zaten sistemden de garanti sorgulaması yapabilirsin.
Ayrıca Xbox üyelik mailinizi de biliyosanız. size bir UPS kargo gönderim kodu veriyorlar.
Pilsiz olarak cihazı gönderiyosun. Formu dolduruyosun. Zaten tamir olayı yok. Direk yeni nesil kol geldi.
Süper hizmet.
-
2 kişilik oynanacak oyunlar önerirmisiniz birde hikayeli oyun olarak önerileriniz nedir
-
Benim konsol horizon 4 oynarken bazen oyundan atıyordu bi türlü çözemedim sıkıntıyı alttaki linkte hesabı açıp canlı destekte sıkıntıyı yazdım konsolu ups kargo evden aldı 1 hafta sonra yenisi ile değiştirildi hatta bendeki dijital edition dı cd li olanla değiştirdiler support.xbox.com
Xbox cihazınız için servis hizmeti alma | Xbox Supporthttps://support.xbox.com/tr-TR/help/hardware-network/warranty-service/getting-your-product-serviced
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 4Yankee2 kişilik oynanacak oyunlar önerirmisiniz birde hikayeli oyun olarak önerileriniz nedir
Overcooked harika bir co-op oyundur. Hikaye beklemeyin ama oldukça eğlenceli vakit sunuyor.
-
Teşekkürler hocam da indire basıyorum herhangi bir işlem gerçekleşmiyor
Edit: Tamamdır oldu hocam çok teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 30 Mart 2021; 16:47:35 > -
Wolfenstein new collosos ne zaman eklenir haber var mi beyler?
Kademeli olarak tüm oyunları geçireceklerini söylemişti Pate Hines. Bu bir iki ay içerisinde ekleyeceklerini düşünüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Thebulldoozer
Kademeli olarak tüm oyunları geçireceklerini söylemişti Pate Hines. Bu bir iki ay içerisinde ekleyeceklerini düşünüyorumEyvallah dostum
-
Önce 1 yıllık alıp tekrarlamayı denedin mi hocam
13 aylık gamepass ultimate çift hak satıyorum
250tl
pmden ulaşabilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DePiedra0 -- 1 Nisan 2021; 10:46:51 > -
o şekilde 2 kez yapabildim. 2 yıllık oldu, 3. kez yapmak istediğimde SATIN AL kısmı yerinde YÖNET çıkıyor sadece
-
güncelleme: müşteri hizmetlerini arayıp 3. yılı da alabildim arkadaşlar.
-
1 yıllık ea play aldıktan sonra sayfayı yenileyip tekrar satın alıyorsunuz. 3 kez yaptığınızda 36 aylık ea play almış oluyorsunuz.quote:
Orijinalden alıntı: prospectbigpunarkadaşlar merhaba. bu yöntemi kullanacağım, fakat microsoft sitesinde ea play aboneliği 1 yıllık görüyorum. 3 adet 1 yıllık nasıl alacağız detaylı anlatan olur mu? xbox geldi, öyle bakıyorum. yardım edin lütfen :)
Alıntıları Göster
Arkadaslar merhaba, musteri hizmetlerini aradiginizda yaklasik 250 tl ye 13 ay ultimate alabiliyorsunuz. Yani aylik fiyati yaklasik 19 tl ye geliyor.
Dusunen arkadaslarin bilgisine..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X