Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (363. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.085
Cevap
807
Favori
1.231.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 361362363364365
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hystaspes

Ea Play yıllık 65TL x3 = 195TL 36 aylık ea playi alın.
    Sonra 120TL'ye 3 tane 6 aylık xbox live gold alın(hediye olarak satın al kısmından microsoft sitesinden)
    Ne yapar 360TL | 360 + 195 = 555 Arkasına 45TL'ye 1 aylık gamepass ultimate çakın.
    Toplamda 600TL'ye 31 aylık gamepass ultimate sahibi olmuş olacaksanız.

65 TL ye 3x12 aylık 36 ay yapıyor. sıkıntı yok.

120 TL ye 3 tane alırsak 6x12= 18 ay yapıyor. bunu nasıl 36 ya bağlıyoruz?

45 TL ye 1 aylık Ultimate alırsak 36 aylık üyeliği komple nasıl ultimate yapmış oluyoruz?

Yardım ederseniz çok sevinirim.

Bana 1 yıllık ta yeterli aslında.

Syg.

• BoCexxx kullanıcısına yanıt
    Ea Play 1/3 oranında dönüşüyor. Yani her 12 aylık ea play üyeliği +4 ay gamepass ultimate üyeliğe dönüşüyor. Gold live ise 1/1 oranında her 6 aylık kod +6 ay gamepass ultimate üyeliğe dönüşüyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • John Sheppard kullanıcısına yanıt
    Ubi+ gelse BİLE ultimate'a dahil edilmesi fiyati kesinlikle arttirir bu sebeple ultimate'a dahil etmeyip ea play gibi ayri bir abonelik ile gelmesi daha uygun olacaktir.

• 1 yıllık gamepass nasıl yapılabilir arkadaşlar en mantıklı/uygun şekilde ?

• 3 aylık Ultimate kodum var. Yıllık yapmak için ne yapmam gerekiyor?

• Gamepass EA Play gibi Steam e gelir mi sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProStr33t

Gamepass EA Play gibi Steam e gelir mi sizce?

Gelmesi düşük ihtimal çünkü Microsoft kendi oyun platformu üzerinde (Xbox) konsol ve PC ayrımını tamamen kaldırmayı hedefliyor, hatta kaldırdı da. Xbox konsollarda Steam uygulaması olmadığı ya da Steam'de Xbox konsolu üzerindeki oyunları oynayamadığımız için Game Pass'in Steam'e gelmesi pek olası değil.

Ayrıca Microsoft'un stream oyun servisi Xcloud da buna bir başka engel. Microsoft tıpkı Windows'ta yaptığı gibi, oyun sektöründe de büyük bir ekosistem yaratma peşinde. Xbox Game Pass alıp dilediğin zaman bilgisayarında, dilediğin zaman konsolunda, dilediğin zaman internete bağlı istediğin herhangi bir cihazdan oyun oynayabilmeni istiyor. Konsol ve PC ayrımını da ortadan kaldırdığı için, istediğin oyunu istediğin yerden oyna diyor ve kütüphanesindeki tüm oyunları tek bir yerde topluyor, o da yetmiyor diğer oyun kütüphanelerini de sistemine ekliyor. Bir de Discord'u satın almayı düşünüyorlar, oyun dünyasında şu an en çok kullanılan iletişim platformu.

Yani kısaca Microsoft oyunculara şunu diyor, Xbox Game Pass aboneliğin ve internetin olsun, ben sana bütün ekosistemi ayaklarının altına seriyorum. İhtiyacın olan her şey, tek bir paket içinde ve uygun fiyata sana sunuyorum diyor.

Şu an bu kadar dolu dolu bir paket sunan başka bir oyun servisi yok, muhtemelen bu nesilde olmaz da. Hele bir de Uplay+ dedikoduları doğru çıkarsa ve Uplay+ da Game Pass'e gelirse, Microsoft bu nesilde tozu dumana katar.

Şu an Microsoft'un Game Pass içerisinde sunduğu hizmetler;

-Game Pass kütüphanesi

-Microsoft oyunları (konsol + PC tüm oyunlar)

-Bethesda oyunları

-EA Play

-Xcloud

-Xbox Live Gold (konsollarda oyunları multiplayer oynamanı sağlayan hizmet)

Şu yukarıda saydıklarım bile şu an Game Pass'i rakipsiz yaparken, Uplay+ da eklenirse ne Playstation kalır, ne Nvidia GeForce Now kalır, ne de Google Stadia kalır.

Ve işin asıl komik tarafı, Eylül-Ekim-Kasım aylarında ortaklık yöntemiyle 3 yıllık Xbox Game Pass Ultimate alanlar, tüm bu hizmetlere 3 yıl boyunca 250 TL civarında bir rakam ödediler, yani aylık 7 TL gibi bir rakam yapıyor. Yukarıda yazdığım her madde için 1 TL demek   Şu an markete gitseniz 1 TL'ye 1 gofret bile zor alıyorsunuz..

• bilgisayardan xbox game pass oynamak için en fp nasıl alabilirim?

gram anlamadığım şeydir şu gamepass vs..

• John Sheppard kullanıcısına yanıt
    PC için ucuza nasıl getiririz hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: mdiler27

Şu anki güncel kampanyaları bilmiyorum. Eski sayfaları okursanız mutlaka paylaşan arkadaşlar vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: mdiler27

bahsedilen yöntemler gamepass ultimate için geçerli, gamepass ultimate'e gamepass pc ve ea play pc de dahil. aynı yöntemleri izleyebilirsiniz hocam.

• Arkadaşlar 12 aylık live gold kodunu müşteri hizmetleri satıyor mu ? satmıyorsa 230 liraya nereden bulabilirim acaba.

• ClaymoreCountry C kullanıcısına yanıt
    Ben n11 den satın aldım.

• 36 aylık üyeliği nasıl yapacagız şimdi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Sheppard

Gelmesi düşük ihtimal çünkü Microsoft kendi oyun platformu üzerinde (Xbox) konsol ve PC ayrımını tamamen kaldırmayı hedefliyor, hatta kaldırdı da. Xbox konsollarda Steam uygulaması olmadığı ya da Steam'de Xbox konsolu üzerindeki oyunları oynayamadığımız için Game Pass'in Steam'e gelmesi pek olası değil.

Ayrıca Microsoft'un stream oyun servisi Xcloud da buna bir başka engel. Microsoft tıpkı Windows'ta yaptığı gibi, oyun sektöründe de büyük bir ekosistem yaratma peşinde. Xbox Game Pass alıp dilediğin zaman bilgisayarında, dilediğin zaman konsolunda, dilediğin zaman internete bağlı istediğin herhangi bir cihazdan oyun oynayabilmeni istiyor. Konsol ve PC ayrımını da ortadan kaldırdığı için, istediğin oyunu istediğin yerden oyna diyor ve kütüphanesindeki tüm oyunları tek bir yerde topluyor, o da yetmiyor diğer oyun kütüphanelerini de sistemine ekliyor. Bir de Discord'u satın almayı düşünüyorlar, oyun dünyasında şu an en çok kullanılan iletişim platformu.

Yani kısaca Microsoft oyunculara şunu diyor, Xbox Game Pass aboneliğin ve internetin olsun, ben sana bütün ekosistemi ayaklarının altına seriyorum. İhtiyacın olan her şey, tek bir paket içinde ve uygun fiyata sana sunuyorum diyor.

Şu an bu kadar dolu dolu bir paket sunan başka bir oyun servisi yok, muhtemelen bu nesilde olmaz da. Hele bir de Uplay+ dedikoduları doğru çıkarsa ve Uplay+ da Game Pass'e gelirse, Microsoft bu nesilde tozu dumana katar.

Şu an Microsoft'un Game Pass içerisinde sunduğu hizmetler;

-Game Pass kütüphanesi

-Microsoft oyunları (konsol + PC tüm oyunlar)

-Bethesda oyunları

-EA Play

-Xcloud

-Xbox Live Gold (konsollarda oyunları multiplayer oynamanı sağlayan hizmet)

Şu yukarıda saydıklarım bile şu an Game Pass'i rakipsiz yaparken, Uplay+ da eklenirse ne Playstation kalır, ne Nvidia GeForce Now kalır, ne de Google Stadia kalır.

Ve işin asıl komik tarafı, Eylül-Ekim-Kasım aylarında ortaklık yöntemiyle 3 yıllık Xbox Game Pass Ultimate alanlar, tüm bu hizmetlere 3 yıl boyunca 250 TL civarında bir rakam ödediler, yani aylık 7 TL gibi bir rakam yapıyor. Yukarıda yazdığım her madde için 1 TL demek   Şu an markete gitseniz 1 TL'ye 1 gofret bile zor alıyorsunuz..

Alıntıları Göster

Playstation öleli çok oldu kendilerinin bile haberi yok. " Exclusive oyun " adı altında bir şeye tutunmuş gidiyorlar. Tuzu kuru olanlar bir tarafa böyle bir ülkede şu an exclusive oyunlar kimsenin umrunda değildir sanıyorum.

Xbox GamePass'i PC tarafında kullanıyorum. Valla ayda 29 liraya zibilyon tane oyun oynayabilmek kadar harika bir olay yok. EA Play'i de origin'den 1 senelik almıştım 169 TL'ye. O da aylık 14 liraya denk geliyor ay bazında. Yani ikisini topladığında 43 lira para yapıyor, aynı hesaba geliyor Ultimate ile.

SONY Türkiye'de bu ülkenin ekonomisine göre, bu ülkede yaşayan insanların alım gücüne göre fiyat politikası belirlemediği sürece en über süper konsol olsa dahi hava civa benim için. Günün sonunda ben cebimdem çıkan paraya bakarım.

43 lira paraya cayır cayır Battlefield oynuyorum, FM 2021 oynuyorum, DOOM Eternal oynuyorum... SONY firmasına da kafam...aman saygılarımı sunuyorum !

• Arkadaşlar benim size bir sorum olacak, ben şimdi konsolu Almanya'dan aldım Microsoft Xbox Store'u Türkiye olarak açabilirim değil mi?

Birde bu türkiye store'u ve indirimleri görebileceğimiz bir konsola özel sitesi var mı (playstation store gibi)?

• Conor McGregor kullanıcısına yanıt
    Konsolun bolgesini istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz bir kisitlama yok.

İndirim olarak şu site iyi:
    xbdeals.net
    Xbox Games Price Tracker - XB Deals in Official Türkiye Store
    https://xbdeals.net/tr-store?type=games

• PC için ucuz yolu yok galiba
  • 
Sayfa: önceki 361362363364365
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.