< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
GAME PASS [ANA KONU] (361. sayfa)

-
-
Hocam çözdüm sonunda 3 gündür bununla uğraşıyorum kafayı yemek üzereydim dünyanın en saçma sorunuymuş meğer.
Arama kısmına "Kullanıcı hesabı denetim ayarlarını değiştir" yazıp çubuğu her zaman uyara çekip bilgisayarı yeniden başlatınca sorun çözüldü.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Mark2arkadaşlar gamepass'e gelecek oyunların gözüktüğü bülten tarzında birşey var mı takip edebileceğim ?
https://www.trueachievements.com/xbox-game-pass/news
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1kspw-4paT-eE5-mrCrc4R9tg70lH2ZTFrJOUmOtOytg/edit#gid=0
Günlük haber paylaşılan siteler.Sondaki de excel olarak güncellenen çok detaylı bir sayfa.
-
Teşekkürler hocam.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: SubZeroWinsHocam çözdüm sonunda 3 gündür bununla uğraşıyorum kafayı yemek üzereydim dünyanın en saçma sorunuymuş meğer.
Arama kısmına "Kullanıcı hesabı denetim ayarlarını değiştir" yazıp çubuğu her zaman uyara çekip bilgisayarı yeniden başlatınca sorun çözüldü.
Yok hocam bende hala düzelmedi.
Paramızla rezil oluyoruz valla.
-
Skyrim oynadim çok gözledi, sonrasında Batman, Gears oynadım ama sarmadı oyun önerisi var midir? -
Gears beni de sarmadı. Bilmiyorum ben biraz seciciyim oyun konusunda ondan da olabilir :) Battlefield Hardline denemeyen varsa denesin güzel ;)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hardline i yazdım, teşekkürler :) ucuza bulursam Civilization deneyeceğim bir de. -
-
var olan 3 yıllık game passin üstüne alınabiliyor mu acaba 2026 yılına kadar uzatsam :D
-
hocam şuan 2023e kadar ultimate var benim bu şekilde bir 3 yıl daha uzatabilirmiyim şuan acaba?
-
Benim de yaklaşık 30 ay üyeliğim kaldı bunu 36 aya nasıl tamamlayabilirim en ucuz yoldan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
20 ay 30 ay üyeliği olanlar neden hala kendini paralıyor arkadaşlar kullanın keyfini çıkarın. 20 ay 30 ay ne demek 30 yıllık üyelik mi istiyorsunuz
Pahalanır derdindeyseniz baştakiler defolur gider o zamana kadar artık muhtemelen. Giderler yani umarım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 22 Mart 2021; 15:44:35 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Dante20 ay 30 ay üyeliği olanlar neden hala kendini paralıyor arkadaşlar kullanın keyfini çıkarın. 20 ay 30 ay ne demek 30 yıllık üyelik mi istiyorsunuz
Pahalanır derdindeyseniz baştakiler defolur gider o zamana kadar artık muhtemelen. Giderler yani umarım
hocam çok iyimser gördüm sizi
Selamlar xbox rarafina yeni geçtim game pass hesabı p1 p2 olarak kullanılabiliyor mu? Satan varsa,haklardan birini ulaşabilir mi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Selamlar xbox rarafina yeni geçtim game pass hesabı p1 p2 olarak kullanılabiliyor mu? Satan varsa,haklardan birini ulaşabilir mi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Dante20 ay 30 ay üyeliği olanlar neden hala kendini paralıyor arkadaşlar kullanın keyfini çıkarın. 20 ay 30 ay ne demek 30 yıllık üyelik mi istiyorsunuz
Hocam varsa böyle imkan değerlendirmek isterim. Sonuç olarak sistem çok iyi. Gamepass da benim Xbox almamdaki etkenlerden bir tanesiydi.
quote:
Orijinalden alıntı: Max_Kolesnehocam çok iyimser gördüm sizi
Alıntıları GösterGidecek gidecek kaçacak. 2010'dan beri böyle diyorum gerçi ama
-
Gamepass uyeligi olmayanlar için bu bahsettiğim olay.quote:
Orijinalden alıntı: Caped 117 Crusadervar olan 3 yıllık game passin üstüne alınabiliyor mu acaba 2026 yılına kadar uzatsam :D
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X