Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (361. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.071
Cevap
804
Favori
1.228.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 359360361362363
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet gold uzerine ultimate eklenince birleşir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam çözdüm sonunda 3 gündür bununla uğraşıyorum kafayı yemek üzereydim dünyanın en saçma sorunuymuş meğer.

Arama kısmına "Kullanıcı hesabı denetim ayarlarını değiştir" yazıp çubuğu her zaman uyara çekip bilgisayarı yeniden başlatınca sorun çözüldü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mark2

arkadaşlar gamepass'e gelecek oyunların gözüktüğü bülten tarzında birşey var mı takip edebileceğim ?

• wither kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: SubZeroWins

Hocam çözdüm sonunda 3 gündür bununla uğraşıyorum kafayı yemek üzereydim dünyanın en saçma sorunuymuş meğer.

Arama kısmına "Kullanıcı hesabı denetim ayarlarını değiştir" yazıp çubuğu her zaman uyara çekip bilgisayarı yeniden başlatınca sorun çözüldü.

Yok hocam bende hala düzelmedi.GAME PASS [ANA KONU] Paramızla rezil oluyoruz valla.

• Skyrim oynadim çok gözledi, sonrasında Batman, Gears oynadım ama sarmadı oyun önerisi var midir?
  • manjut kullanıcısına yanıt
    Gears beni de sarmadı. Bilmiyorum ben biraz seciciyim oyun konusunda ondan da olabilir :) Battlefield Hardline denemeyen varsa denesin güzel ;)

• Hardline i yazdım, teşekkürler :) ucuza bulursam Civilization deneyeceğim bir de.
  • Ea Play yıllık 65TL x3 = 195TL 36 aylık ea playi alın.
    Sonra 120TL'ye 3 tane 6 aylık xbox live gold alın(hediye olarak satın al kısmından microsoft sitesinden)
    Ne yapar 360TL | 360 + 195 = 555 Arkasına 45TL'ye 1 aylık gamepass ultimate çakın.
    Toplamda 600TL'ye 31 aylık gamepass ultimate sahibi olmuş olacaksanız.
    GAME PASS [ANA KONU]
    GAME PASS [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hystaspes -- 22 Mart 2021; 11:49:20 >
  • hystaspes kullanıcısına yanıt

var olan 3 yıllık game passin üstüne alınabiliyor mu acaba 2026 yılına kadar uzatsam :D

• hystaspes kullanıcısına yanıt

hocam şuan 2023e kadar ultimate var benim bu şekilde bir 3 yıl daha uzatabilirmiyim şuan acaba?

• Benim de yaklaşık 30 ay üyeliğim kaldı bunu 36 aya nasıl tamamlayabilirim en ucuz yoldan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 ay 30 ay üyeliği olanlar neden hala kendini paralıyor arkadaşlar kullanın keyfini çıkarın. 20 ay 30 ay ne demek 30 yıllık üyelik mi istiyorsunuz GAME PASS [ANA KONU]  Pahalanır derdindeyseniz baştakiler defolur gider o zamana kadar artık muhtemelen. Giderler yani umarım GAME PASS [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 22 Mart 2021; 15:44:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

20 ay 30 ay üyeliği olanlar neden hala kendini paralıyor arkadaşlar kullanın keyfini çıkarın. 20 ay 30 ay ne demek 30 yıllık üyelik mi istiyorsunuz   Pahalanır derdindeyseniz baştakiler defolur gider o zamana kadar artık muhtemelen. Giderler yani umarım  

hocam çok iyimser gördüm sizi GAME PASS [ANA KONU] 

• Selamlar xbox rarafina yeni geçtim game pass hesabı p1 p2 olarak kullanılabiliyor mu? Satan varsa,haklardan birini ulaşabilir mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar xbox rarafina yeni geçtim game pass hesabı p1 p2 olarak kullanılabiliyor mu? Satan varsa,haklardan birini ulaşabilir mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

20 ay 30 ay üyeliği olanlar neden hala kendini paralıyor arkadaşlar kullanın keyfini çıkarın. 20 ay 30 ay ne demek 30 yıllık üyelik mi istiyorsunuz   Pahalanır derdindeyseniz baştakiler defolur gider o zamana kadar artık muhtemelen. Giderler yani umarım  

Hocam varsa böyle imkan değerlendirmek isterim. Sonuç olarak sistem çok iyi. Gamepass da benim Xbox almamdaki etkenlerden bir tanesiydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Max_Kolesne

hocam çok iyimser gördüm sizi  

Alıntıları Göster

Gidecek gidecek kaçacak. 2010'dan beri böyle diyorum gerçi ama GAME PASS [ANA KONU] 

• quote:

Orijinalden alıntı: Caped 117 Crusader

var olan 3 yıllık game passin üstüne alınabiliyor mu acaba 2026 yılına kadar uzatsam :D

Gamepass uyeligi olmayanlar için bu bahsettiğim olay.

• 
Sayfa: önceki 359360361362363
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.