Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (356. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.091
Cevap
806
Favori
1.232.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 354355356357358
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öylede fiyat farkı çok fazla oluyor. O zaman tek seçenek 2 yıl live gold ve 3 yıllık ea play alıp ultimate yapmak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dante kullanıcısına yanıt

Süreci biliyorum , maduriyet konusunda da haklısın elbette.Sadece Ea'i hedef gösterememiş olabilirler dişlerini sıkıp.Ama bu kullanıcıya bir şekilde izah edilmeliydi 3 aydır orası ayrı.

Valla son zamanlarda trilyon dolarlık şirketlerde ,12 yaşında çocuğun bile yapmayacağı hataları o kadar çok gördük ki stadia , geforce now vs. artık normal geliyor bu saçmalamalar bana.

• https://news.xbox.com/en-us/2021/03/18/idxbox-twitch-indie-showcase-march-26/

New trailers for more than 25 games. Yes, even more games coming to Game Pass.

Belki Hades duyurusu gelir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sine-FİL

https://news.xbox.com/en-us/2021/03/18/idxbox-twitch-indie-showcase-march-26/

New trailers for more than 25 games. Yes, even more games coming to Game Pass.

Belki Hades duyurusu gelir.

Hades ne hocam?

• Deathcallsdeath kullanıcısına yanıt
    Hades şuan için PC ve Switch'e çıkmış, ortalığı kasıp kavuran Rogue-Lite türünde bir oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 18 Mart 2021; 19:53:55 >
  • Bazı yerlerde otomatik yenilemeyi kapatıp deneyin yazıyor ama emin değilim.

• Supergiant Games'in Xbox uyuzluğu var, Transistor ve Pyre'ı getirmeyen şirket Hades'i hayatta getirmez. Getirirse kendimi süresiz banlarım bu kadar iddialıyım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaslr merhaba, az once trendyoldan xbox series x aldim, Gamepass uyeligini 24 veya 36 ay olacak sekilde en uyguna nereden alabilirim? Tesekkurler

• Artizt kullanıcısına yanıt
    Pyre hadi neyse, Transistor'ün gelmemesi çok saçma olmuş.

• Arkadaşlar pc de gamepass üyesi olmak istiyorum var mı kardeşlik düşünen ?

• quote:

Orijinalden alıntı: legendwarior3

inşallah dediğiniz gibi olur en azından nfs rivals,payback,heat,jedi fallen order,titanfall2,dragon age in...gibi oyunların başarıları olur hiç olmasa.

çünkü steamde dead space 1 ve 2 başarımları yok eski oldukları için.

EA Play şimdi aktif oldu. Maalesef düşündüğümün aksine EA Play oyunlarında achievement desteği şu anda yok. İleride belki gelir ama şu an yok.

• 36 aylık gamepass ultimate kampanyası hala devam ediyor mu?

• EA şimdi aktif oldu... :)

• Dante kullanıcısına yanıt

Nasıl yaptın, ben ea play'i indirdim hesap bağlama gibi birşey bulamadım..

• herkese bir anda gelmiyor galiba. Ben de bekliyorum gelmedi hala

edit:geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makaramasuko -- 19 Mart 2021; 0:54:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: x3x

Nasıl yaptın, ben ea play'i indirdim hesap bağlama gibi birşey bulamadım..

Xbox uygulamasinda EA Play kismi geldi anasayfada. Orada EA desktopu ac diyorsun ufak bir pencere acilip ea ile xbox hesaplarini bagliyorsun. Mail veya sms gondererek guvenlik dogrulamasi yapiyor islem bu kadar. Acmadiysaniz once ea hesabi acin tabii ea hesabi gerekli.

Bu islemler bitince EA desktopta EA Play abonesi olarak gorunuyorsunuz otomatik olarak. Oyunlari da Ea desktop uzerinden indiriyoruz. Ben xbox uygulamasindan indiririz diye dusunuyordum o da ters kose oldu simdi iki uygulamayla da isimiz olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 19 Mart 2021; 0:30:8 >
  • Bölge mi seçiyor muyuz acaba. Bana da hala düşmedi
  • Ben bu işi anlamadım. 36 ay gold alıp nasıl 36 ay ultimate çeviriyorsunuz bu bir hata değil mi? Bir de game pass ultimate 45 lira, normali 30 lira. Fiyatlar bana pahalı geldi özellikle 45 lira.

GAME PASS [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Xbox uygulamasinda EA Play kismi geldi anasayfada. Orada EA desktopu ac diyorsun ufak bir pencere acilip ea ile xbox hesaplarini bagliyorsun. Mail veya sms gondererek guvenlik dogrulamasi yapiyor islem bu kadar. Acmadiysaniz once ea hesabi acin tabii ea hesabi gerekli.

Bu islemler bitince EA desktopta EA Play abonesi olarak gorunuyorsunuz otomatik olarak. Oyunlari da Ea desktop uzerinden indiriyoruz. Ben xbox uygulamasindan indiririz diye dusunuyordum o da ters kose oldu simdi iki uygulamayla da isimiz olacak.

Alıntıları Göster

Teşekkürler cevap için.

Pc'yi yeniden başlatınca bende de göründü. Çıkmayan arkadaşlar restart atsın..

• Attığınız görselde "Gamepass Ultimate'a katıldıktan sonra" kısmı çok önemli, çünkü bu kampanya "Gamepass Ultimate'a katılmadan önce" kısmı için geçerli ve üyeliğinizdeki gamepass pc, konsol ve gold ayları 1/1 oranında toplanarak "Gamepass Ultimate" üyeliğine dönüşüyor. Sizin attığınız görsel "Gamepass Ultimate" üyeliği mevcut olan hesaplara eklenecek kodların ne kadar süre uzatacağını gösteriyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 354355356357358
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.