Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (357. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
18.091
Cevap
807
Favori
1.232.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 355356357358359
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

360dan beri achivement kasıyorum oyunu oynamak için sebep oluyodu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caped 117 Crusader -- 19 Mart 2021; 0:50:34 >
  • arkadaşlar pc icin xbox game pass ultimate abonelik almama rağmen bende normal game pass özellikleri acık. yonet kısmına tıkladığımda ultimate gözukuyor. 45 tl odedim. sıkıntı nerede acaba ?

GAME PASS [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dufpanla -- 19 Mart 2021; 0:54:45 >
  • dufpanla kullanıcısına yanıt

PC için Game Pass Ultimate yok sanıyorum, Xbox için almış olabilir misiniz?

• Bu arada haber verelim PC'de kullananlar GP Ultimate almanıza gerek yok. EA Play için normal game pass aboneliği yeterli PC'de. Konsol için ultimate şart.

Eğer PC-Konsol ortak hesap kullanmayacaksanız sadece PC için alacaksanız Ultimate almanızın hiçbir getirisi yok bilginize.

Tabii PC-Konsol hesabı ve maliyeti ikiye bölerek normal game pass ücretinden daha uyguna getiriyorsunuz yine yani ortaklık her şekilde karlı. Ama yok ben ortaklıkla ilgilenmiyorum diyenler için Ultimate'e PC'de boşa para vermeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 19 Mart 2021; 1:9:12 >
  • https://www.microsoft.com/tr-tr/p/fifa-21/9pnt8qw5292d

Şimdi biz ea play oyunlarını ea desktop(origin) gibi bir clientten indiriyoruz.

peki yukarıdaki linkte FIFA 21 pc store versiyonu MS serverlarından inmiyor mu?

Yani normal işte Rage 2,Wreckfest,the Outer worlds,Control,Vampyr vs. gibi?

Windows 10 store'a port olayı oldu mu olmadı mı?

-Eğer olduysa yukarıdaki link boş değilse Achievement gelir hatta eski oyunlara bile yeterki desteklesinler.

-Ama port değil sadece placeholder bir store görünümü/linki artık neyse,bize sadece gamepassin varsa al ea play dedilerse gelmeleri biraz daha az ihtimal gibi.

bende xbox one (2013) var şimdi orda star wars jedi fallen order oynanmaz,windows10 da 1080p60fps oynmayı düşünüyordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: legendwarior3

https://www.microsoft.com/tr-tr/p/fifa-21/9pnt8qw5292d

Şimdi biz ea play oyunlarını ea desktop(origin) gibi bir clientten indiriyoruz.

peki yukarıdaki linkte FIFA 21 pc store versiyonu MS serverlarından inmiyor mu?

Yani normal işte Rage 2,Wreckfest,the Outer worlds,Control,Vampyr vs. gibi?

Windows 10 store'a port olayı oldu mu olmadı mı?

-Eğer olduysa yukarıdaki link boş değilse Achievement gelir hatta eski oyunlara bile yeterki desteklesinler.

-Ama port değil sadece placeholder bir store görünümü/linki artık neyse,bize sadece gamepassin varsa al ea play dedilerse gelmeleri biraz daha az ihtimal gibi.

bende xbox one (2013) var şimdi orda star wars jedi fallen order oynanmaz,windows10 da 1080p60fps oynmayı düşünüyordum.

Bir reddit bir buradan konuşuyoruz hocam ama şöyle diyeyim EA Play oyunları MS serverinden inmiyor. Tamamen Origin altyapılı EA Desktop. Xbox uygulaması sadece bir aracı. Orada da dediğim gibi Origin tamamen achievement destekli. EA Desktop henüz çok yeni ve Origin'e çok benziyor aslında. Yani çok muhtemel gelecektir EA Desktopa achievement.

Ama Xbox uygulamasına bu achievement'lar bağlanır mı ondan ümitli değilim. Ama EA hesabında işe yarayacak diye umuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 19 Mart 2021; 1:12:56 >
  • Thonci08 kullanıcısına yanıt

hocam peki ben ea play oyunlarını nasıl oynayabilirim? bağlantı olmadı bir türlü

• Arkadşlar game pass'te discord nitro gibi kampanya var mı şuan ?

• Arkadaşlar benim pc'de kullanmakta olduğum xbox hesabım microsoft store hesabımdan farklı, üç yıllık game pass satın aldığım hesabımı diğer hotmail hesabıma bağlayarak sorunsuz bi şekilde kullanabiliyordum. Şu an kullanmakta olduğum xbox hesabımı eaplay'e bağladım, fakat eaplay oyunlarına ücretsiz erişemiyorum. Zannedersem game pass satın aldığım asıl microsoft store hesabımı bağlamam gerekiyor eaplay'e. (Umarım anlatabilmişimdir)

Aynı durumu yaşayan oldu mu? Biz bu ana hesabı bir xbox kullanıcısıyla p1 p2 olarak ortak kullanıyorduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vigarista -- 19 Mart 2021; 1:48:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende hala gözükmüyor ea kısmı.Bilgisayarı yeniden başlattım hala aynı.

Edit:Microsoft storedan güncelleme gelmiş onu indirin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoreGame -- 19 Mart 2021; 1:47:37 >
  • legendwarior3 L kullanıcısına yanıt
    fifa 21de gelecek ea play
    win10 store portu sadece storeda gözükmüyor
  • ben ea play oyunlarını bir türlü yükleyemiyorum sürekli hata veriyor.ea connect kurulu hesabıda bağladım bu sıkıntıyı yaşayan varmı?

GAME PASS [ANA KONU]

GAME PASS [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captanico -- 19 Mart 2021; 9:5:55 >
  • Galiba şuan sıkıntılar var.

Ayrıca hala oyun klasörlerini düzeltmemişler. Doğru düzgün mod, Türkçe yama kurulmuyor. Kurulsa da zahmetli.

En önce bunu düzeltmeliler. Şifreli şifreli garip klasörlerde oyunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: captanico

ben ea play oyunlarını bir türlü yükleyemiyorum sürekli hata veriyor.ea connect kurulu hesabıda bağladım bu sıkıntıyı yaşayan varmı?

kendi soruma kendim cevap vereyim :D origin ve ea play dekstop u kaldırdım sonra game pass uygulamasından oyunu indir yaptım direk ea dekstop uygulamasının yüklenmesi gerektiği yazdı , yükle dedim yüklendi şimdi sorunsuz çalışıyor.ea dekstop u ilk çıktığı zaman yüklemiştim belki kendini güncellememişti bilemiyorum ama öncesinde yükleyenler için kaldırıp tekrar kurmak daha mantıklı

• dufpanla kullanıcısına yanıt

Bende de görünmüyordu, Xbox uygulaması indirdim düzeldi. Buradan indirebilirsiniz.

• Ben de dün EA Desktop yükledim, Origin'i kaldırdım, hem yüklü EA oyunlarını hiçbir işlem yapmadan, anında tanıdı (gerizekalı Origin farklı HDD'lerde olursa yüklü oyunları bulurken devamlı çökmeye başlıyordu), hem de yine hiç bir işlem yapmadan, gamepass hesabı oluşturduğum mail ile giriş yapınca otomatik olarak hesap bölümünde göründü Gamepass + EA Play diye...

Hatta ve hatta, bu ayki EA Play ödememi de görüp "2 üyelik var, mükerrer olmaması için birini kaldırın" dedi, kart bilgilerini kaldırdım.

Bu açıdan uygulama güzel çalışıyor gibi şimdilik.

Ancak saat 00:00 olmadığı için Gamepass uygulaması üzerinden oyun yükleyemedim. Daha sonra 00:02 gibi tekrar denedim, Gamepass ile oynayın diyor ancak sanki gamepass'im yokmuş gibi satınalma sayfasına yönlendirdi.

Artık bugün denerim ama sanki hiç Xbox uygulamasına gerek kalmadan, EA Desktop uygulaması ile yükleyip oynayabileceğiz gibi görünüyor. O program da üyeliği görüyor çünkü.

• Microsoft'a helal olsun, PC'de Nier Automata Game Pass for PC'de daha iyi çalışıyormuş gözle görülür şekilde, Steam versiyonuna kıyasla.
    Steam versiyonu GOTY edition, Game Pass for PC versiyonu Xbox sürümün portu olan Become As Gods Edition.

https://www.resetera.com/threads/nier-automata-game-pass-pc-version-is-made-by-qloc-not-same-as-steam-version-has-borderless-video-fidelityfx-hdr-and-ui-textures-upscaled-4k.395863/

Kaynak:
    pure xbox
    NieR: Automata Reportedly Runs Better On Xbox Game Pass For PC Over The Steam Version
    https://www.purexbox.com/news/2021/03/nier_automata_reportedly_runs_better_on_xbox_game_pass_for_pc_over_the_steam_version

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artizt -- 19 Mart 2021; 12:52:52 >
  • 3 oyun indirdim dünden beri EA Desktoptan. Yağ gibi çalışıyor. ME Andromeda Dead Space 1-2 gayet sorunsuz.

ME Andromeda'yı standard PS4'te bitirmiştim. Dolby Vision ile tekrar 4K'da başlayınca işte diyorsun olay bu. Dolby Vision'ı artık her oyun desteklemeli inanılmaz bir renk ve ışık derinliği var. Andromeda DV destekleyen ilk oyun ve hayran bırakıyor.

Şu oyun kütüphanesine ayda 3-5 liraya ulaşıyoruz rüya gibi. Yani ben ki torrentciyimdir ezelden beri, PC'de yüklü oyun oranım torrentten çok orijinal oyun tarafına doğru artış gösterdi resmen. Acayip olaylar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 19 Mart 2021; 12:27:58 >
  • Gamepass-pc için:

-Oyunda achievementler varmış fakat liste görünmüyor.final fantasy 7 idi sanırsam onda olmuştu.

Şimdi bu yapımcı benim gözümde EA dan daha kıymetli iyi uğraşmışlar.

Hep Bethesda'yı örnek gösterirdim ama (en çok beklediğim ) dishonored1'de achievement göremedim.

-Belki achievement küçük önemsenmiyebilir fakat benim gözümde windows 10 store'a çıkmış bir oyunun Xbox live achievementleri olması uğraş verilmiş özenilmiş etkisi yaratıyor.

Zaten burdada adamlar özenmiş the mediumda/ue4 (en son gördüğüm) fidelityfx vs. eklemişler achievement eklememeleri beklenemezdi.

-15 Aralıkta EA play gelmeyince bekleyemeyen insanlar,EA oyunları windows10 store'a port edilmesi için söylenseydi;

Şimdi hem interegasyon ile (ea login) hemde ea desktop ile uğraşılmayacaktı.

Nasıl konsolda hemen getiriliyorsa aynen sadece o gün indirip oynancaktı+achievement olma ihtimali yüksek olurdu.

-reddit/twiiter gibi yerlerde bir oyun gamepass-pc ye geldiği an daha ben yüklemeden herkez bir sürü sorun yazıyor.

örnek:doom eternal çalışmadı,mp-online aktif değil,vs...

ben yüklerken;kesin bende oyunda sıkıntı olmyacak:

sonuç:oyun çalışır,mp oynanır sıkıntı yok.

fakat doom için şöyle bir şey var oyunda Depth of field/aa alçıldığında(motion blur) siyah kareler görünüyor bu steam versiyonun da varmış hatta bethesda supportta yazıyor.

-qloc oyun gamepassten kalksa bile bitiremeden desteklenecek türden yapımcı oynunu port yapıp veya port+ach koymakla kalmamış düzeltmiş.

• senkronizasyon yapamayanlar origin+ea connect ikisi yüklü ise çalışmıyor. origini silin connect ile devam edin

• 
Sayfa: önceki 355356357358359
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.