Arkadaşlar sadece pc de oynayacağım 3 yıllık ultimate almış olan ortak arayan var ise iletişime geçelim. |
GAME PASS [ANA KONU] (289. sayfa)

-
-
Mevcutta game pass ultimate abonesi olan biri hesaba 12 aylık gold eklerse ne oluyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: İstan34bul1 hafta içinde 4 ayndaha eklerler bendede durum aynıydı 1 hafta sonra yine kendileri eklemişlerdi
kendileri düzeltiyorlar aramana gerek yok hata değil sırayla yapıyorlar anlaşılan
Teşekkürler hocam bilgi için. Takipteyim
-
quote:
Orijinalden alıntı: zeyback47Herkese merhaba forumdan bir arkadaşın konsol hakkına ortak oldum. Battlefield 5 oyununu kendi ea games hesabımdan single player olarak oynadım fakat online oynamaya izin vermiyor. Sadece ortak olduğum arkadaşın hesabından online oynatıyor. Bu sorunu nasıl çözebiliriz? Yoksa sadece arkadaşın hesaptan mı online oynayacağım.
O oyunun oldugu hesabı arka planda açık bırak kendi hesabına geç. Bu şekilde de oynayabilirsin. Ama arka planda o hesap açık olsun.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Philipp_Plein
Mevcutta game pass ultimate abonesi olan biri hesaba 12 aylık gold eklerse ne oluyor?Ekleyemiyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: AriturkaMerhaba bende yeni x box one s aldım. 2 yıllık almak istiyorum nereden ve nasıl alacağız link var mı acaba?
Alıntıları Göster -
merhaba bende ilk defa gamepass almak istiyorum PC için lakin 1 aylık üyelik bulamadım.illa yıllık olarak mı üye olmamız gerekiyor ?
-
Merhaba, oyunları yükledim ea oyununda (plants vs zombies) oyunu oynamak istediğimde şifre girmem gereken bir sayfa açıldı(sanırım ea ile ilgili bir mail+şifre girmem gerekiyor)
Halbuki ultimate üyeliğinde ea’da dahil değil miydi?
Bu sorunu aşabilir miyiz?
Sizlerin yüklediği ea oyunu var ise oyun açılıyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
EA'nin oyunlarina girerken ücretsiz ea hesabi oluşturmani istiyor. Hesap oluşturup giriş yapinca bir daha istemeyecek
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam deep rock Galactic oyununu çok beğenmiştim izleyip gamepass'a geldiğini şimdi senden öğrendim ve saniyeler içinde xbox ve pc'me indirdim.Çok yararlı bir inceleme olmuş ama takdir edersinki yorumlarının yanında oyunların kapak resmi yada en azından oyun isimleri kalın yazılı olursa daha dikkat çekici olacaktır mesajın.Teşekkürler.
-
Hocam o kadar vakit bulamam ya , bunları bile telefondan hazırladım, insanlar faydalansın diye. :) Konu sahibi dilerse ana sayfaya ekleyebilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şüphesiz ki Allah hayır sahiplerine karşılığını kat kat verecektir..quote:
Orijinalden alıntı: Sine-FİL
Bu mesaj silindi.
Sağolun hocam. :) Oyunlar hakkında daha detaylı bilgi isteyen PM atsın, müsait olduğumda yardımcı olurum.
Emek verip yazmışsınız üstad eline sağlık szi ps bölümünden de hatırlıyorum sanki..15 sene ps macerasında sonra 1 ay önce xbox a geçiş yaptım bu gibi rehberler çok faydalı oluyor..quote:
Orijinalden alıntı: Sine-FİL
Sağolun hocam. :) Oyunlar hakkında daha detaylı bilgi isteyen PM atsın, müsait olduğumda yardımcı olurum.
5 yaşında kızım var onunla keyifli vakit geçirebileceğim oyunlar arıyorum bu konuda bi pm atıp bilgi alabilirim müsait vakitte :)
Hocam bende Switch Xbox PlayStation hepsi var. Nerdeyse oynamadığım oyun kalmadı, seve seve yardımcı olurum. Hatta Xbox'ı alınca Unruly Heroes isimli oyunu direk indirin. Kızınızla oynarsanız. Guacemele de aynı şekilde alternatif olabilir. :) İstediğiniz zaman mesaj atıp oyun sorabilirsiniz. Bu tür oyunlara ilgi arttıkça ben çok mutlu oluyorum.
Hocam size yanlış bilgi vermiş olabilir diğer arkadaş.. Ultimate üyeliğiniz aktif olmadığı için 1 yıllık live gold alır üstünede ucuzundan 1 aylık ultimate alırsanız 12 ay ya da 13 ay üyeliğiniz olur diye düşünüyorum :) tabi son dönemde değişen bir şey yoksa..
-
Ea play için bağlantı yapamadım bi türlü.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X