Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (288. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.091
Cevap
806
Favori
1.232.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 286287288289290
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mgundog

Aga aylığı 44.90 olan ultimate üyeliği nasıl bu fiyata alıyorsun yanlışın olmasın

Bir yanlış yok. Zaten bu kampanya ile bu kadar ucuza alınabildiği için şu an herkes almaya çalışıyor. Çok uzun sürmez bu kampanya. Hoş bu bir kampanya da değil, kur güncellemesi yapılmadığı için böyle.

Şu an 1 yıllık Xbox Live Gold aboneliği 180 TL eğer telefonla ya da canlı destekten alırsan.

Xbox Live Gold aboneliğini de 6 TL'ye 1 aylık Game Pass Hoş Geldin Kampanyası ile birleştirirsen, 12+1 / 24+1 ya da 36 aylık Game Pass Ultimate'a dönüştürüyorsun.

1 yıllık Xbox Live Gold (180 TL) + 1 aylık Game Pass (6 TL) = 13 aylık Game Pass Ultimate

2 yıllık Xbox Live Gold (360 TL) + 1 aylık Game Pass (6 TL) = 25 aylık Game Pass Ultimate

3 yıllık Xbox Live Gold (540 TL) + 1 aylık Game Pass (6 TL) = 36 aylık Game Pass Ultimate

• DakotaFred kullanıcısına yanıt
    Bu sorun Six Siege'de de var ve onu düzeltmedilerse BF V de düzelmez bence. Six siege deluxe edition game pass'te var ama deluxe'un içerdiği operatörler yalnızca game pass olan hesapla giriş yapılınca erişilebiliyor. Yine buradaki durum da hesabin sahip olduğu hesap ile giriş yapılması kısaca.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgundog

Aga aylığı 44.90 olan ultimate üyeliği nasıl bu fiyata alıyorsun yanlışın olmasın

Dostum sadece son 10 sayfayı oku görürsün nasıl olduğunu.

• John Sheppard kullanıcısına yanıt
    Hocam dünden bu yana uğraşıyorum. Ne yaptıysam 3 yıllık live gold üzerine 1 aylık ultimate alamadım. 36 ayı geçemez diyor chatteki temsilci. Dün aradığımda öyle dememişti Microsoft TR.

• quote:

Orijinalden alıntı: srvngrc

Hocam dünden bu yana uğraşıyorum. Ne yaptıysam 3 yıllık live gold üzerine 1 aylık ultimate alamadım. 36 ayı geçemez diyor chatteki temsilci. Dün aradığımda öyle dememişti Microsoft TR.

Arayarak ultimate yapmayı denediniz mi ?

• fasakasa kullanıcısına yanıt
    Arayamıyorum kapalı bugün. Ama aramanıza gerek yok online da yapabilirsiniz demişlerdi.

• quote:

Arayamıyorum kapalı bugün. Ama aramanıza gerek yok online da yapabilirsiniz demişlerdi.

Chat üzerinden yardımcı olan bir temsilci bana 36 ay aldıktan sonra ultimate alamazsınız derken bir tanesi 35 olarak yapıp +1 ay alabiliriz demişti o yüzden sordum. Temsilciler bazen yapamıyor ya da bilgisi olmuyor, ben de çok uğraştım EA Play yöntemi ile alırken.

2 yıl gold + 2 yıl ea play + 1 ay pc gamepass + 3 ay gamepass ultimate alarak toplamda 36 ay yaptım ben. EA Play kampanyası ile hala yapılabiliyor mu bilgim yok.

Bunları yaparken asıl problemi ödeme konusunda yaşadım ben. Papara fazladan 65TL para çekti EA Play için , bu para benden çıktı ancak microsofta ulaşmadı, böyle olunca onlar iadesini yapamıyor. Papara da iadesini yapmıyor, bakalım ne olacak bu durum böyle. Aynı konuyu Enpara kartımla da yaşadım ancak orada hala provizyonda gözüküyor, müşteri temsilcisi 5-7 gün içinde geri gelir eğer ulaşmadıysa karşı tarafa dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasakasa -- 14 Kasım 2020; 16:19:51 >
    Belki online sistem izin vermiyordur da temsilci yapabiliyordur. Pazartesi arayacağım. Bakalım. Daha önce yapan vardır mutlaka ama kimseden ses çıkmadı.

• SnavS kullanıcısına yanıt

1 hafta içinde 4 ayndaha eklerler bendede durum aynıydı 1 hafta sonra yine kendileri eklemişlerdi

kendileri düzeltiyorlar aramana gerek yok hata değil sırayla yapıyorlar anlaşılan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Müşteri hizmetleriyle görüşürsen daha isabetli bilgi verirler. Ama 3 yıl Live Gold + 1 ay Game Pass ile forumda yapan insanlar var. Şans faktörü de önemli, bilen birine denk gelmek gerekiyor.

• ozbeybugrasaglam kullanıcısına yanıt
    Cevaplarınız için teşekkür ederim

• Herkese merhaba forumdan bir arkadaşın konsol hakkına ortak oldum. Battlefield 5 oyununu kendi ea games hesabımdan single player olarak oynadım fakat online oynamaya izin vermiyor. Sadece ortak olduğum arkadaşın hesabından online oynatıyor. Bu sorunu nasıl çözebiliriz? Yoksa sadece arkadaşın hesaptan mı online oynayacağım.

• zeyback47 Z kullanıcısına yanıt
    Bu sorunu herkes yaşıyor. Sadece game pass'in/ea play'in olduğu hesaptan oynatıyor ne yazık ki.

• Elimde kod var 1 senelik gold üyeliği satın aldım n11den ama kullanmadım , almak isteyen olursa pm atabilir ..

• Dün live gold alırken Microsoft son çekimi 2 kez yapmış. Bankayı aradım ama Microsoft ile görüşmem gerektiğini söylediler. Siz de ekstrelerinizi kontrol edin.

• srvngrc S kullanıcısına yanıt
    Aynı şeyi ben ea play alırken yaşadım. 2 kartımdan birer tane fazla çekim oldu, henüz iadesi de gelmedi. Enpara kartımda bu çekim provizyon olarak gözüküyor ancak paparada durum farklı. Adamlarda provizyon olmadığı para benden çıktı, Microsoft'a gitmedi, papara da bizde değil diyor :) şuan 130 lira duman durumda

Ne zaman oldu bu? Ayrıca nasıl Microsoft'ta görünmüyor? Hesap kayıtlarında görmeleri gerek mantıken. Uçmadı ya para.

• srvngrc S kullanıcısına yanıt
    Uçtu ciddi anlamda, hesabımda sipariş geçmişinde falan da görünmüyor. 9 kasımda oldu. Kartta gözüken işlemlerin fotoğrafını istediler attım, inceliyorlar.

Benim de sipariş geçmişimde yok. Kartta var. Provizyonda iki işlem.

• quote:

Orijinalden alıntı: John Sheppard

Bir yanlış yok. Zaten bu kampanya ile bu kadar ucuza alınabildiği için şu an herkes almaya çalışıyor. Çok uzun sürmez bu kampanya. Hoş bu bir kampanya da değil, kur güncellemesi yapılmadığı için böyle.

Şu an 1 yıllık Xbox Live Gold aboneliği 180 TL eğer telefonla ya da canlı destekten alırsan.

Xbox Live Gold aboneliğini de 6 TL'ye 1 aylık Game Pass Hoş Geldin Kampanyası ile birleştirirsen, 12+1 / 24+1 ya da 36 aylık Game Pass Ultimate'a dönüştürüyorsun.

1 yıllık Xbox Live Gold (180 TL) + 1 aylık Game Pass (6 TL) = 13 aylık Game Pass Ultimate

2 yıllık Xbox Live Gold (360 TL) + 1 aylık Game Pass (6 TL) = 25 aylık Game Pass Ultimate

3 yıllık Xbox Live Gold (540 TL) + 1 aylık Game Pass (6 TL) = 36 aylık Game Pass Ultimate

Alıntıları Göster

Merhaba bende yeni x box one s aldım. 2 yıllık almak istiyorum nereden ve nasıl alacağız link var mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 286287288289290
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.