Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (105. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.082
Cevap
807
Favori
1.231.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Pes20 indirdim Gamepass'den ama Lite sürümü gözüküyor oyun. Ne yapmaliyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni bir xbox one s alarak araniza katılıyorum konsol daha gelmedi ancak gelince bu bahsedilen uygulamadan ne yol izleyerek yararlanıcam, yeni alıma sanırım bir süre üyelik hediyesi var ancak bu bitince ne yapmam gerekir beni bilgilendirirseniz çok sevineceğim sevgili arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: MertBurak

Yeni bir xbox one s alarak araniza katılıyorum konsol daha gelmedi ancak gelince bu bahsedilen uygulamadan ne yol izleyerek yararlanıcam, yeni alıma sanırım bir süre üyelik hediyesi var ancak bu bitince ne yapmam gerekir beni bilgilendirirseniz çok sevineceğim sevgili arkadaşlar
    En karlı seçenek: 3 sene Xbox Live Gold alın (540 lira). Sonra 1 aylık Xbox Game Pass Ultimate alın. 3 senelik Game Pass Ultimate üyeliğiniz hayırlı olur. Yeni konsol çıktığında seneye onda da 2 sene bedava oynarsınız. 3 seneden kısa üyelik de yapabilirsiniz.

• Max_Kolesne kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ediyorum çok uygun fiyata geldi ya da bana öyle geliyor 1150 gibi bir rakama aldım.. 1 veya 2 senelik edineceğim artık konsol daha elime geçmedi ama

• bende bişey sorayım
    xbox aldım bir aylık game pass hediye vermişti onu kullandım bu haftada 5.90 a game pass ultimate 3 aylık aldım bursda anlatılan 12 aylık live üyelik alıp hakkımı uzatabilirmiyim. veya sıfırdan yeni e posta açsam yapabilirmiyim bu yöntemi

• quote:

Orijinalden alıntı: smudger

2 sene gold alıp ultimate'e çevirdim 3 ayda ultimate eklendi 2022 mart'a kadar gamepasslı oldum. Teşekkürler.

ne kadara yaptın hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: highflyeer

bende bişey sorayım
    xbox aldım bir aylık game pass hediye vermişti onu kullandım bu haftada 5.90 a game pass ultimate 3 aylık aldım bursda anlatılan 12 aylık live üyelik alıp hakkımı uzatabilirmiyim. veya sıfırdan yeni e posta açsam yapabilirmiyim bu yöntemi
    Sıfırdan yeni hesap açmanız lazım.

• Max_Kolesne kullanıcısına yanıt
    format açıp yeniden mail mi aşmam lazım
    yüklü oyunlar silinmeden yapılabilir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi highflyeer -- 28 Aralık 2019; 23:24:17 >
  • kaan0101 K kullanıcısına yanıt
    hocam şu mesajı hiç bilmeyen birine anlatıyor gibi bidaha yazarmısınız yeni hesap alıp şuan yüklü oyunları oynamak istiyorumda

• highflyeer H kullanıcısına yanıt
    hediye gamepass i ve kampanyalı ultimate i kullandığın hesaptanmı oynuyorsun oyunları

• kaan0101 K kullanıcısına yanıt
    evet hocam direk mail aldım ilk alınca o hesapta oynuyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Max_Kolesne

En karlı seçenek: 3 sene Xbox Live Gold alın (540 lira). Sonra 1 aylık Xbox Game Pass Ultimate alın. 3 senelik Game Pass Ultimate üyeliğiniz hayırlı olur. Yeni konsol çıktığında seneye onda da 2 sene bedava oynarsınız. 3 seneden kısa üyelik de yapabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Hocam merhabalar,
    Uc senelik uyeligi nasil aliyoruz? Bana sadece 1 yillik cikiyor. Hbde vs. Satilan yillik uyelikten 3 tane alip tanimlayabiliyor muyuz mesela?

• RitEmrE kullanıcısına yanıt
    Hesap ayarlarından otomatik yenilemeyi kapatınca tekrar alabiliyorsunuz 1 yıllık.

• quote:

Orijinalden alıntı: RitEmrE

Hocam merhabalar,
    Uc senelik uyeligi nasil aliyoruz? Bana sadece 1 yillik cikiyor. Hbde vs. Satilan yillik uyelikten 3 tane alip tanimlayabiliyor muyuz mesela?

Alıntıları Göster
    HB üzerinden de kart alarak ayrı ayrı Live Gold üyelik ekleyebilirsiniz 36 aya kadar.

• Şuanda 3 aylık ultimate üyeliğim var 1 sene gold alsam 15 ay ultimate mi olur?

• Arkadaşlar sizce Xbox One S all digital mi alayım yoksa X mi? S serisi tatmin eder mi? 4k tv mevcut.
  • cohibar C kullanıcısına yanıt
    Olmaz,önce gold almanız gerekiyordu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.Oze

Arkadaşlar sizce Xbox One S all digital mi alayım yoksa X mi? S serisi tatmin eder mi? 4k tv mevcut.
    S tatmin etmez çamur gibi grafiklerle oynarsın One X alman gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: highflyeer

format açıp yeniden mail mi aşmam lazım
    yüklü oyunlar silinmeden yapılabilir mi
    Formata gerek yok
    Yeni bir ms hesabı açın o hesaptan önce yıllık gold alın sonra üstüne ultimate alın
    Yeni hesabınızı da xbox üzerinde yeni profil olarak ekleyin
    Artık oyunlar xboxda ekli tüm hesaplarda oynanabilir olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 103104105106107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.